Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

başkasına teslim ettiklerine inanmıyorum ben kargoyu arayıp ısrar et teslim belgesini görmek istiyorum diye peşine düşersen bulup getiriyorlar bi şekilde yoksa daha çok şeyin kaybolur kargoda

başkasına teslim ettiklerine inanmıyorum ben kargoyu arayıp ısrar et teslim belgesini görmek istiyorum diye peşine düşersen bulup getiriyorlar bi şekilde yoksa daha çok şeyin kaybolur kargoda

kotex e mail attım başkasına teslim edilmiş olması benim hatam değil sorunu düzeltin dedim hediyemi bekliyorum acilen diye yazdım

kargo şirketiyle görüşüp cevap vericeklermiş kargodan haber gelmemiş

sormuyorum artık kuzum bi defa sordum kızdılar
eşimin mailinden 75 yaptım geç oldu ama napim amaaan çıkmasın şimdi ona takılamiycam. :101:

boşverrrr kafayı takma ben yaklaşık 10 maille katılıyorum hemen hemen hergün ama bi türlü her ne hikmetse kazanamıyorum
çıkacağı varsa tek maillede kazanırsın

kızlar yaklaşık bir saat önce arkomen sayfasında kazananları gördüm kopyalayım diye baktım şimdi yok
saat 15 te diyor
ama benim gördüğüm de bizden arife kanar fatma nur akbalık kazanmıştı eğer rüya görmediysem

yaa bak gerçekten gördüm siyah bi zeminin üzerine yazmışlardı sonra oğlumla falan ilgilenirken yazamadım sen ve arife kanar başka kimsenin adını çıkaramadım. ben kazanamadım zaten.... ama gördüm ya da ben kafayı yedimm

inşallah sende kazanmışsındır yada benim ismimi çıkarmak için geri çekmişlerdir olsun canım ismim olmasada bak beni sevindirdin allahta seni sevindirsin inşallah
gerisi boş

canımbazen öyle oluyo deneme yapmak için veriyolar sonra kalkıyo denk geldim bi kaç bende öyle şeylere

Kızlar birgün şehirdışındaydım , kargo takibinden girdim baktım kargom eve gelmiş ama evde olmadığımız için geri gitmiş şubesine , bende aradım nişanlımın şubeden alcağını söyledim falan ama yok farklı soyada teslim etmeyiz dediler neyse babama söyledim adamın işi gücü yok kargomun peşinde koştu,

Uzun lafın kısası farklı soyada teslim etmiyorlar, yani size başkası almış dedikleri büyük bir yalan.

Başka bir örnek vereyim buna ne dersiniz bilmiyorum artık çok komik , ben oriflameden her ay sipariş veriyorum ve kargomun ne zaman gelceği hep belli olduğu için evde oluyorum , çıkmam gerekirsede mutlaka annem evde oluyor , yani asla geri gitmedi kargom bugüne kadar hep aldık , sitede bir şekilde bugüne kadar gelen tüm kargolarımın teslim edildiği kişileri gördüm , bazıları o kadar farklı kişiler ki , resmen kargocu sallamış , ad farklı soyad farklı , fatura numarasından kontrol ediyorum o kargolar benim elimde :)

Yani böyle saçma durumlar arkadaşlar, başkasına teslim edilmiş yalanına inanmayın ve peşini bırakmayın. Özellikle peki kime teslim ettiniz diye sorunca , cevap vermeyenlere inanmayın !

:2:

ay gerçektenmi inşallah hediyeler bitti artık üzülüyodum

süper ben de mi vardım

çikolata sepetinden alışverişimi yaptım yarın elimde olucak

“Arko Men ile 10 Numara Hafıza” sona ermiştir. Kazananlar 30 Aralık saat 15:00'te sayfamızdan açıklanacak. İlginiz için teşekkür ederiz, yeni sürprizler için bizi takip etmeye devam edin!:26:

lipton hangi kargoyla geliyo?

kocaeli de olupta lipton kazanan varmı, ne zaman geldi acep? sabah kapı çaldı ama yetişemedimmm neydi acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…