ya ben anlamıyorum
madem başkasına verdiler kargocular yanlışlıkla alan kişi neden başkasının kargosunu teslim alırki tanımadığı birinin
içinde o kişi için değerli birşey olabilir nasıl ulaşacaksın geri
hiç hoş bişi değil hayır 2-3 tl lik şeye muhtaç değilim çok şükür ama benim kızdığım alan kişi neden alıyor tanımadığı kişinin kargosunu ve bana kotex in söylediği ismi daha önce hiç duymadım ve tanımıyorum
başkasına teslim ettiklerine inanmıyorum ben kargoyu arayıp ısrar et teslim belgesini görmek istiyorum diye peşine düşersen bulup getiriyorlar bi şekilde yoksa daha çok şeyin kaybolur kargoda
sormuyorum artık kuzum bi defa sordum kızdılarNektoşum 75 Tl idi o :)) Keşkem bana sorsaydın bacım :))
sormuyorum artık kuzum bi defa sordum kızdılar
eşimin mailinden 75 yaptımgeç oldu ama napim amaaan çıkmasın şimdi ona takılamiycam. :101:
haklısın canımboşverrrr kafayı takma ben yaklaşık 10 maille katılıyorum hemen hemen hergün ama bi türlü her ne hikmetse kazanamıyorum
çıkacağı varsa tek maillede kazanırsın
kızlar yaklaşık bir saat önce arkomen sayfasında kazananları gördüm kopyalayım diye baktım şimdi yok
saat 15 te diyor
ama benim gördüğüm de bizden arife kanar fatma nur akbalık kazanmıştı eğer rüya görmediysem
kızlar yaklaşık bir saat önce arkomen sayfasında kazananları gördüm kopyalayım diye baktım şimdi yok
saat 15 te diyor
ama benim gördüğüm de bizden arife kanar fatma nur akbalık kazanmıştı eğer rüya görmediysem
Fa Türkiye
Merhaba Fa severler,
Fa "Eşle Kazan" uygulaması, Fa Türkiye Facebook sayfası üzerinden duyurusu yapılan bir uygulama değildir. Eşle Kazan uygulaması test aşamasında olduğundan dolayı henüz yapımı tamamlanmamıştır.
Bu uygulama yeni yıl itibariyle sizlerle olacaktır.
Bizi izlemeye devam edin, Fa ile ilgili en yeni haberleri bizden öğrenin! :)
kızlar fa dan yazılan yazı.boşu boşuna heveslenmişiz
ay gerçektenmi inşallah hediyeler bitti artık üzülüyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?