Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ToyzzShop
‎30 Aralık tarihli yarışmamız başlıyor!
Yarışmamızın son gününde 2012 yılı şerefine 12 hediye vereceğiz ve hediyeler seçenekli olacak, kazanan istediği hediyeyi seçebilecek. Bugün yanıt mailinizde istediğiniz hediyeyi ve posta adresinizi de yazmanızı istiyoruz.
Bugünün hediyeleri:
Cars 2 VCD
1:43 Ferrari Araç
... Play Doh 4’lü Hamur
Winnie The Pooh pelüş
Barbie Takı Seti
Barbie Telefon
Hediye ön bilgilendirmesinden sonra sorumuzu sorabiliriz.

"Canı evden çıkmak istemeyenler" ve "şehrinde henüz bir Toyzz Shop açılmamış olanlar" için 24 saat açık olan mağazamız “Toyzzshop.com” sadece bir tık ötenizde.
Bugünün sorusu : “Toyzzshop.com dan yapılan alışverişlerde “kaç liralık” alışveriş sonrası kargo ücretsizdir?”

Playskool Anneleri
Yeni yılda bebeğiniz için ebebek'ten 1000 TL değerinde hediye çeki veya Playskool'dan muhteşem hediyeler kazanmak istiyorsanız, siz de "En İyi Arkadaşım Playskool" Fotoğraf Yarışmamıza katılın! Bebişinizin en sevdiği Playskool oyuncağıyla fotoğrafını bizimle paylaşmak için tıklayın!

Arkadaşlar yarışma yarın sona erecekmiş.

Sony Psp 3004 Ödüllü Yarışma;
Sonysepetim | Facebook

Yeni Yılda Kampanya Olacakmış;
Sportif Sepetim | Facebook

Sayfadan Yapılan Açıklama;

Günaydın Sonysepetim takipçileri.Yarışmamız yarın saat 18:00'da sona eriyor.Hala şansınız varken sizde "2011'i nasıl bilirdiniz ?" sorusuna en yaratıcı ve en mizahi cevabı verin, Oluşturmuş olduğunuz cevabı Sonysepetim duvarında paylaşın, SONY PSP 3004 OYUN KONSOLU kazanma şansı yakalayın...

İPUCU: Yarışmaya katılan ve Sportif Sepetim sayfasını beğenen ve arkadaşlarını davet eden kullanıcılar diğer yarışmacılardan 1 adım önde olacaklar.

aynen benimde fairy gitti oyle, baska birine teslim etmisler doritosumdan ses yok, belki oda baskasinin eline gecmistir,
bide avon bekliyorum insallah o gelir

yok canım benim uşak lıyım.bilirmisin.ha nie sordunki
bilmem mi izmirliyim ben
twitter ım yok .başka türlü alınmıyomu bu kitap.konyes sen duyurmuştun dimi bunu
ben duyurmuştum,twitten başka alınmıyor diye biliyorum
evet kullanılıyor gecen haftada 20 tlmi ve 10 tl cococola
kampanyasını birleiştirip 5 liraya bambiden babet aldım bugün geldi çokta güzelmiş,,5liraya alınca ayrı bi güzel oldu
kendi çekin varsa kullanılıyor ama misal coca cola ile tv kodunu aynı anda kullanamıyorsunuz
kutu oyununa yorum yazamıyorum
ark olarak ekleme yapmak gerek çünkü.
mrb.benim o ya ne yazdıysam kabul etmiyor.ne yazmamız gerekiyor hatırlıyormusunuz:)

ben taaa ilk çıktığında yazmıştım canım burdaki herkesle, şimdi onlar kabul edilmiyor, yetmiyor:18:

bi arkadaş sormuş niveadan kazanıncı mail gelmiyor 1 hafta sonra geldi kazandıklarım

sedack bende kazanmıştım niveadan.200 Tl değerindeki Q10 kırışıklık bakımı şeysini. Soruyu bende sormuştum sana aslında:)
Verdikleri numarayı aradım bilgilerimi alacakları belgeler göndericeklermiş kimlik fotokopisi falan da lazımmış hatta. Güvensemmi bilemedim..

olaydada aynısı oldu milli piyangodan olduğu için çekiliş gerekliymiş
ben gönderdim bekliyorum olayı ...

aynen benimde fairy gitti oyle, baska birine teslim etmisler doritosumdan ses yok, belki oda baskasinin eline gecmistir,
bide avon bekliyorum insallah o gelir

ya ben anlamıyorum
madem başkasına verdiler kargocular yanlışlıkla alan kişi neden başkasının kargosunu teslim alırki tanımadığı birinin
içinde o kişi için değerli birşey olabilir nasıl ulaşacaksın geri
hiç hoş bişi değil hayır 2-3 tl lik şeye muhtaç değilim çok şükür ama benim kızdığım alan kişi neden alıyor tanımadığı kişinin kargosunu ve bana kotex in söylediği ismi daha önce hiç duymadım ve tanımıyorum

yılbaşına özel yarışmamız, bugün 16.00'da Saray Halı Online adresinde! Yarın, yani 31 Aralık 2011 saat 16.00'da yarışmamız son bulacak. Yapmanız gereken çok kolay: 1 soru soracağız ve 4 şık vereceğiz. Doğru olduğunu düşündüğünüz şıkkı işaretleyecek; altındaki alana adınızı ve soyadınızı yazacak ve gönder butonuna tıklayacaksınız. Yalnız unutmayın, herkesin 1 cevap hakkı var. Doğru yanıtı veren 1.,10.,100.,200. ve 300.kişiler bizden harika birer halı kazanacak!

Cuma günleri artık daha heyecanlı! Geleneksel Cuma Yarışmamıza katılın, hediye çekini siz kazanın! Albümdeki fotografların hangi butiklere ait olduğunu bulan ilk 5 kişi 20TL değerinde hediye çeki kazanıyor! Yarışmayı kazanabilmek için cevaplarınızı fotoğrafların veya bu postun altına değil, yarisma@trendyol.com’a 1.Ürün-Butik ismi, 2. Ürün- Butik ismi ….10.Ürün-Butik ismi şeklinde üyelik e-mailiniz üzerinden mail atmanız gerekiyor! İyi şanslar…

trendyol başlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…