toyzza 50 tl üzeri kargo beleş dedim, siz ne yazdınız kızlar? :26:
toyzza 50 tl üzeri kargo beleş dedim, siz ne yazdınız kızlar? :26:
banada mail atmışlar şu kişiye teslim etmiş kargo diye
halbuki ben o kişiyi tanımıyorum bile
bende tekrar mail attım o kişiyi tanımıyorum kargocu sormadan bu kişi neyin oluyo kim diye nasıl teslim eder dedim.derhal bu durumu çözün sonuçta benim hatam değil bana ödettirmeye kalkmayın dedim
bilmem miyok canım benim uşak lıyım.bilirmisin.ha nie sordunki
ben duyurmuştum,twitten başka alınmıyor diye biliyorumtwitter ım yok .başka türlü alınmıyomu bu kitap.konyes sen duyurmuştun dimi bunu
kendi çekin varsa kullanılıyor ama misal coca cola ile tv kodunu aynı anda kullanamıyorsunuzevet kullanılıyor gecen haftada 20 tlmi ve 10 tl cococola
kampanyasını birleiştirip 5 liraya bambiden babet aldım bugün geldi çokta güzelmiş,,5liraya alınca ayrı bi güzel oldu
ark olarak ekleme yapmak gerek çünkü.kutu oyununa yorum yazamıyorum
mrb.benim o ya ne yazdıysam kabul etmiyor.ne yazmamız gerekiyor hatırlıyormusunuz:)
bi arkadaş sormuş niveadan kazanıncı mail gelmiyor 1 hafta sonra geldi kazandıklarım
75 tl üzeri canım. web sayfasında yazıyor.
yaa :26: ama ben sitesine üye olup sepete attığım 59, 69 tl lik felan ürünlere baktım kargo ücreti 0 çıktı.. 50 den az olanlarda kargo ücreti vardı.bende 75 tl dedimm.
yaa :26: ama ben sitesine üye olup sepete attığım 59, 69 tl lik felan ürünlere baktım kargo ücreti 0 çıktı.. 50 den az olanlarda kargo ücreti vardı.
neyse artık, bu da olmadı
Murat Özkan'ın Kimyager adlı romanı adres ve tel. gönderen herkese hediye yolluyormuş. Kargoda onlara aitmiş sanırım. Bilgiler:
https://twitter.com/#!/Kimyager_Roman[/QU
twitter dan nasıl mesaj atılıyor buna katılmak istiyorum katılan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz...
sedack bende kazanmıştım niveadan.200 Tl değerindeki Q10 kırışıklık bakımı şeysini. Soruyu bende sormuştum sana aslında:)
Verdikleri numarayı aradım bilgilerimi alacakları belgeler göndericeklermiş kimlik fotokopisi falan da lazımmış hatta. Güvensemmi bilemedim..
aynen benimde fairy gitti oyle, baska birine teslim etmislerdoritosumdan ses yok, belki oda baskasinin eline gecmistir,
bide avon bekliyorum insallah o gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?