Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Son düzenleme:
kızlar bana msj geldı az once saat kazandınız dıye nerden kazandıgım yazmıyo sıze boyle bı msj geldımı acaba ?

Herkese mutlu yıllarr dilerimmm

kontesimmmm kendim kazanmış kadar sevindim güle güle kullan tekrar canımcım

kızlar sizden rica ediyorum face adresime giremiyorum bende diğer adresten giriyorum artık ama bisürü yarışmaya girdim tabi kazandığımı görürseniz haber verin nolur

Barcin.com
Barcin.com'dan Facebook Takipçilerine Yılbaşı Hediyesi! Bu mesajın altına bu hediyeyi neden istediğinize dair bir yorum yazın, arkadaşlarınızın desteğini arkanıza alarak yorumunuzu beğenmelerini sağlayın. 2 Ocak Pazartesi günü saat 19:00'a kadar en çok sizin yorumunuz beğenilsin Puma Court Attaque sizin olsun! Bol şanslar...

farmasanal - Duvar | Facebook
‎31 OCAK TARIHINE KADAR SORUMUZA CEVAP VERENLER ARASINDAN BİR KİŞİYE BEBEDOR BEBEK BAKIM SETİ(PİŞİK ÖNLEYİCİ KREM,PİŞİK ONARICI KREM,GÖGUS UCU KREMI,NEMLENDİRİCİ BEBEK SUTU) HEDİYE VERİLECEKTİR.
BEBEGINIZIN BAKIMI İÇİN HANGI MARKA KREMI TERCIH EDİYORSUNUZ?

Yılın En İyilerini 'Siz Seçiyorsunuz' - Mynet Magazin
kızlar mynetın bı anketı war hedıyenızı kendınız secıyosunuz katılmayanlar katılsın

yurtiçi kargo ne verecek acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…