Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

evet arçelikten sonra oldu benimde aynısı nasıl yapacağız bilmem hep aynı resimler zaten farklı olsa belki tanırız birde süreli

yurtiçi kargo stres topu İlk 5000 kişiye arkadaşları davetini kabul edenHer 300. kişiye Sony Kulaklıklı Mp3 Player
Her 500. kişiye Blackberry Curve

selam oğlumdan tam yazamıyorum
yurtiçi kargo uygulamaya girdim orada ödül sekmesi var 5000 kişiye stres top kalem ayyy bi de bardaktı herhalde değmez dedim çıktım

ay ben de katıldım ama bazı kişiler görnümüyor bizdeki listede neden ki inş çıkar hepimize kızlar

Cillit Bang Türkiye
Ocak ayı içerisinde yine unutulmayacak bir kampanya ile sizlerle birlikte olacağız... Çok az kaldı!...

ne acabaaaa

kızlar bu arada etinin face sayfasındaki gofredo yarışmasına yiğenim için kendi oğlumun videosunu eklemiştim kazanmışım
paket yiğenime gidicek nasıl sevindim anlatamam artık paketi eline alınca arar beni teeeee ( teyze diyemiyo daha ) abi (kargocu )bana hediye getirdi der
yavrum benim onun mutluluğu benim bin yılıma bedel

benim oğlum zil çalınca koşturuyo bi yandan da bağırıyo: kaagaaa geldiii (kargo geldi dicek)

benim kızımda paket görünce heycanlanıyor anne aç diyor :)))

bir bilen varsa yardım etse ya olmuyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…