Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

gofredolar yakioooooooooooo dimi melikemmmmmmmmm

ay ben topiğinin linkini kaybettim şeker yaa

kızlar uğruyormu yoksa kismeler yokmu
aynennn seymoşumm geldi bugün banada aynısıı kargocu dioki abla bunda ne var ya pasta mı
tamam kuzu ben sana özelden atayım linki tekrar muckss
ay iyi bari,telafi etmişler,gözün aydın
saol şeker gacımmm
kızlar vadaa dan kazanmışım mail gelmiş vada oyuncagı nasıl bişeyki büyüktür umarım..maillerinizi kontrol edin cumaya kadar dönmek gerekiyormuş

aaa canım snein ismin yazmıomuydu acıklanan yerde ben yoktum ya ne bilim bibakim inşş bende kaznamışımdır tebrikler kusum .

bu yarışmaya katılırken nasıl katıldınız sizmi yediniz kamera karşısında yada başkasımı?neyi hesaba katarak kazanıyoruz?

Haftanın Tifitisini seçiyoruz! Tifitiliğini yaz! Bi işe yarasın! Sana 9 Ocak'ta Tim Maslak Show Center'da gerçekleşecek Cem Yılmaz gösterisine bilet kazandırsın! Tofita - Haftanın Tifitisi | Facebook

sagolunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bnde kazandım ama lıstede adım yoktu hatrladıgım kadarıylan
fa HANGI KARGOYLAN geldı kızlar
bakalım bıze gelecekmı
bır resım koyun barı :)

Glade Kadını
Glade Anket sona erdi.

Tam üçbin kişi Glade Otomatik Sprey kazandı. Kazananlara yarın akşama kadar bilgilendirme maili gönderilecektir.

Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

insallah kazanmisizdir

Son düzenleme:
[h=3]Vişneli Altüst Kek - Superfresh[/h][h=4]-- 03-01-2012 Kazananları --[/h]
MİHRİYE KAHRAMAN, İstanbul
mine sermet, İstanbul
ASLI DURAK, İzmir
gülay özkara, Samsun

aaa harbimii :) bizede gelir inşallahhh.. hangi kargo getrirmişş

Fa eşle kazan yarışmasından kazanan arkadaşım bu yarışma sahte bir yarışma değilmiydi yoksa başka bir yarışmadan mı bahsediyorsun

eğer o yarışma ise kaznanlarda adın varmıydı

beni arko dan aradılar adres için eksik vermişim sanırım yola çıkar en yakın zamanda
liptondan hala ses yok
bide takip et com dan bigudi kazanmıştım

bunları bekliyorum

kızlar vada listesinde adım var ama mail gelmemiş herkeze mail geldimi özellikle hediye gelen arkadaş maillemi adres bilgini yolladın acaba?bide oyuncak nasıl bişe?

lipton geldi kızlar bana baya oldu. avon krem de geldi. birde filli boyadan hediye sepeti kazanmıştım bugün o da geldi. çok güzel bi yılbaşı sepeti hazırlamışlar

ay anlatmazsam çatlarım, çok değişik bir durum yaşadım kızlar
okuoku'nun face sayfasında çekiliş vardı geçen gün
5 kişiye kitap vereceklerdi
kazanamadım ve gerçekten üzülmüştüm.

sonra bu siteden kitap siparişi verdim 4 tane
bi tanesinin orjinal boyunu almama rağmen(faturada da orjinal boy fiyatı yazıyor)
bana cep boy yollanmış.
hemen ilettim durumu.
o hediyemiz olsun, bir de orjinal boyunu yollayalım dediler.
aynı kitaptan 2 tane olmasın,bu hatayı pozitife çevirelim, aynı fiyatta başka bir kitap yollayın dedim
kabul ettiler
çekilişi kazanmış oldum

maşallahhh yaaanazar değmesinn

kazananlara tebrikler....
bende bayadır bişey kazanamıyodum...en son olaydan kremlerim geldi,birde şu milli takımlardan top:)
bu sene güzel kampanyalar olur inşallah...paletteden çok umutluydum ama çııkmadıvada da öle..
napalım bi dahaki çekilişlere inşallah
ama bu sayfanın ziyaretçilere mutlaka kapatılması veye linkleri görmemeleri lazım...
ne yapmalıyız bunun için dersiniz..

aplikoğlu sucuk tarlası sonuçları ne zaman çıkacak yaa

+

glade kazanmışım e posta geldi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…