- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
aynennn seymoşumm geldi bugün banada aynısıı kargocu dioki abla bunda ne var ya pasta mıgofredolar yakioooooooooooo dimi melikemmmmmmmmm
ay ben topiğinin linkini kaybettim şeker yaa
kızlar uğruyormu yoksa kismeler yokmu
saol şeker gacımmmay iyi bari,telafi etmişler,gözün aydın
kızlar vadaa dan kazanmışım mail gelmiş vada oyuncagı nasıl bişeyki büyüktür umarım..maillerinizi kontrol edin cumaya kadar dönmek gerekiyormuş
bu yarışmaya katılırken nasıl katıldınız sizmi yediniz kamera karşısında yada başkasımı?neyi hesaba katarak kazanıyoruz?
BERNARDO'DAN 3 AY BOYUNCA HER AY 3 KİŞİYE 12 KİŞİLİK YEMEK TAKIMI KAZANMA FIRSATI!
BERNARDO YAZIP; ADINIZI , SOYADINIZI, YAŞINIZI, KATILDIĞINIZ ŞEHRİ VE E-MAİL ADRESİNİZİ ARALARINDA BİRER BOŞLUK BIRAKARAK YAZIP 2363'E GÖNDERİN, 12 KİŞİLİK YEMEK TAKIMI KAZANMA ŞANSINI YAKALAYIN.
ÇEKİLİŞE AYRICA Bernardo WEB SİTEMİZDEKİ ÇEKİLİŞ KATILIM FORMUNU DOLDURUP CEP TELEFONUNUZA GELEN AKTİVASYON KODUNU GİREREK DE KATILABİLİRSİNİZ.
TÜM KATILIMCILARIMIZA BOL ŞANSLAR DİLERİZ.
***Kampanya 31.03.2012 tarihinde sona erecektir.
Bernardo | Facebook
Cevabınızı seçin; Fenerbahçe Ülker Sports Arena'nın açılışına özel tasarlanan 20 Fenerbahçe Ülker t-shirt'ünden birini kazanın. Ülker - Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena | Facebook
Kartopu Yünleri
‎"Sevgilinin Kalbini Isıt" Yarışması ÜÇÜNCÜ HAFTA başladı. www.birorneginyokkisenin.com adresine girip bilgisayarınızdaki bir fotoğrafı ya da arkadaşınızın Facebook sayfasından seçeceğiniz bir fotoğrafı Kartopu Yünleri ile örmeye başlayabilirsiniz. Ördüğünüz fotoğraflar Galeri'mizde sergilenecek ve en çok BEĞENilen ilk 3 fotoğrafın sahibi Kartopu'ndan hediye paketi kazanacak.
Kartopu Yünleri | Facebook
Haftanın Tifitisini seçiyoruz! Tifitiliğini yaz! Bi işe yarasın! Sana 9 Ocak'ta Tim Maslak Show Center'da gerçekleşecek Cem Yılmaz gösterisine bilet kazandırsın! Tofita - Haftanın Tifitisi | Facebook
YKM Türkiye | Facebook
YKM'den Kış Hediyesi! YKM Mağazaları’nda büyük kış indirimi başladı! Siz hangi ürün kategorisindeki indirimler için sabırsızlanıyorsunuz? Cevabınızı bu gönderimize yorum olarak paylaşın, yeni yılda ellerinizi soğuktan koruyacak Desigual eldiven kazanacak 3 kişiden biri olun! Son katılım 6 Ocak Cuma, kazananları 9 Ocak Pazartesi günü açıklıyoruz. Bol şans!
Verilmiş olabilir ama kaçıranlar vardır belki...
Dumançanta
YARIŞMA ALBUMU
YARIŞMA ŞARTLARI:
1) Duman Çanta | Facebook eklemek ve 100 kişi önermek.
2) Yarışma duyurusunu duvarınızda paylaşmak.
3 )Resminlerin içine Adınız Soyadnız'ı yazıp yorum bırakmak.
4)Bu yorumunuzu SAYFA İLE birlikte arkadaşlarınıza beğendirmek.Sayfayı begenmeden begendırılen begenıler gecersız sayılır.
5)Yorumunu en çok beğendiren bir kişi çekilişsiz kazanacaktır.
6)Diğer1 kişi ise çekilişle seçilecektir.
7)HER 50 BEĞENİ BİR ÇEKİLİŞ HAKKI DEMEK.
8) Sayfa 1700 olunca yarışma biter arkadarlar...
ŞİMDİDEN HERKESE BOL ŞANSLAR...
Kızlar sabah babam aradı
hani şu fa nın eşle kazan uygulaması vardı ya ordan bakım seti gelmiş
7 parça diyo diş macununa kadar herşey varmışbana ve annenin adına neden yazmadın çok güzel bi set dedi kızdı bana
oysa 16 aylık yiğenimin adına bile oynamıştım ben
sagolunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
En lezzetli yarışma SÜPER TARİF devam ediyor. Bugünkü tahmininizi yaptınız mı?
Katılmak için: SuperFresh - Süper Tarif | Facebook
bunun cevabı ne bulan varmı?
SuperFresh Ürün Detay1 canım ben bunu buldum :)))
aaa harbimii :) bizede gelir inşallahhh.. hangi kargo getrirmişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?