- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
Ayyyy canımm bunların hepsigofredomu gönderii uyyy agzım sulandı affiyet olsun bebegemmmkurye paketımı komssuya bırakmıs
apartmanda karsılastık
sınır oldum.....
gıttım aldım kadından
gofredom gelmıstı :)Eki Görüntüle 321067
saol canım aynen katılıyorum sana benimde basımailk kez gelioo inankiiiMerhaba kızlar bende bi kaç gündür yeni girme fırsatım oldu..Kargosu çalınan arkadaşa geçmiş olsun..Yeni hediyeleri gelenler güle güle kullansınlar..Kargosu çalınan,çok geç gelen ya da başka adrese-isme verilen teslimat edilmesi gibi durumları çok okudum..Çok şükür bugüne kadar hem promosyon hemde alışverişlerimde hiç kargo sorunu yaşamadım..Ama bugün yine bi kargo geldi ve dikkatimi çekti..Zil çaldı baktım kargo arabası...Açtım kapıyı, biraz bekler misiniz diyerek nufüs cüzdanımı almaya gittim..Sonra çıktım kapıya adama nufüs cüzdanımı uzatıyorum bakmıyor bile buraya imza atın yeter diyor !!! Nufüs cüzdanıma bakmadan teslim etti ARAS KORGO'YDU..Gelen pakette 150 tl değerinde bir üründü..Çok şaşırdım benim adıma bir başkası kolaylıkla alabilirdi yani!! Gerçi böyle bir durum olsa şirketin üst düzey çalışanlarına ulaşır durumu bildirir eğer ürünüm tedarik edilmezse değeri ne olursa olsun hukiki yollara başvurum..Demek istiyorum ki basit bi kimlik kontrolü yapmaktan bile üşenen çalışanlar yüzünden madur oluyoruz..Kargolarla derdim yok dedim ama sabah çok erken geliyor :)Merkezi bir yerde oturuyorum ondan mı acaba bilmiyorum ama uyuyor oluyorum hep.. Komşularda şüphelenmeye başladı her gün kargo gelince ne oluyor acaba diye merak ediyorlar eminim :))
Bugün migrostan nugget ve çayları almaya gittim. Onun dışında trendyol alışverişlerim geldiBu aralar böyle Kazanan arkadaşlara tebrikler, hediyeleri gelenler güle güle kullansın
Kargo mevzusuna gelirsek en başta tabiki kimlik bilgilerinin sürekli alıyorlardı ama artık gidip geldikçe alıştılar. Yurtiçi dışındakiler almıyo. Umarım telafi ederler kaybolan kargonuzu
Hepinize iyi akşamlar
Ayyyy canımm bunların hepsigofredomu gönderii uyyy agzım sulandı affiyet olsun bebegemmm
saol canım aynen katılıyorum sana benimde basımailk kez gelioo inankiii
yok canım geldi aksam üzeri kayboldu dediler almışlar demekki aynısınısaolasın bitanem
kızlar vadaa dan kazanmışım mail gelmiş vada oyuncagı nasıl bişeyki büyüktür umarım..maillerinizi kontrol edin cumaya kadar dönmek gerekiyormuş
hangi face canım ykb bulamadım?
Bu face deki olaylar mailimize geliyor ya nereden ipt etmek gerek? mail kutum çok doldu ve esas mesajları göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?