Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kurye paketımı komssuya bırakmıs
apartmanda karsılastık
sınır oldum.....
gıttım aldım kadından
gofredom gelmıstı :)Eki Görüntüle 321067
Ayyyy canımm bunların hepsigofredomu gönderii uyyy agzım sulandı affiyet olsun bebegemmm
saol canım aynen katılıyorum sana benimde basımailk kez gelioo inankiii

Bugün migrostan nugget ve çayları almaya gittim. Onun dışında trendyol alışverişlerim geldi Bu aralar böyle Kazanan arkadaşlara tebrikler, hediyeleri gelenler güle güle kullansın
Kargo mevzusuna gelirsek en başta tabiki kimlik bilgilerinin sürekli alıyorlardı ama artık gidip geldikçe alıştılar. Yurtiçi dışındakiler almıyo. Umarım telafi ederler kaybolan kargonuzu
Hepinize iyi akşamlar

şimdi maillerime bakrken gördüm acıbadem sağlık grubundan grip aşısı kazanmışım.
eee sağlıkcıyada ancak bu çıkar

yok canım geldi aksam üzeri kayboldu dediler almışlar demekki aynısını saolasın bitanem

Ayyyy canımm bunların hepsigofredomu gönderii uyyy agzım sulandı affiyet olsun bebegemmm

saol canım aynen katılıyorum sana benimde basımailk kez gelioo inankiii

gofredolar yakioooooooooooo dimi melikemmmmmmmmm

ay ben topiğinin linkini kaybettim şeker yaa

kızlar uğruyormu yoksa kismeler yokmu

kızlar vadaa dan kazanmışım mail gelmiş vada oyuncagı nasıl bişeyki büyüktür umarım..maillerinizi kontrol edin cumaya kadar dönmek gerekiyormuş

kızlar vadaa dan kazanmışım mail gelmiş vada oyuncagı nasıl bişeyki büyüktür umarım..maillerinizi kontrol edin cumaya kadar dönmek gerekiyormuş

hangi face canım ykb bulamadım?
Bu face deki olaylar mailimize geliyor ya nereden ipt etmek gerek? mail kutum çok doldu ve esas mesajları göremiyorum

Son düzenleme:
hangi face canım ykb bulamadım?
Bu face deki olaylar mailimize geliyor ya nereden ipt etmek gerek? mail kutum çok doldu ve esas mesajları göremiyorum

facebookta once hesap ayarlarina giriyorsun sonra sagda bildirimlere tikliyorsun, sonra tum bildirimler diyor orada duzenle yaziyor ona tikliyorsun, mail gelmesini istedigin kutucugu isaretliyorsun

Son düzenleme:
BERNARDO'DAN 3 AY BOYUNCA HER AY 3 KİŞİYE 12 KİŞİLİK YEMEK TAKIMI KAZANMA FIRSATI!

BERNARDO YAZIP; ADINIZI , SOYADINIZI, YAŞINIZI, KATILDIĞINIZ ŞEHRİ VE E-MAİL ADRESİNİZİ ARALARINDA BİRER BOŞLUK BIRAKARAK YAZIP 2363'E GÖNDERİN, 12 KİŞİLİK YEMEK TAKIMI KAZANMA ŞANSINI YAKALAYIN.

ÇEKİLİŞE AYRICA Bernardo WEB SİTEMİZDEKİ ÇEKİLİŞ KATILIM FORMUNU DOLDURUP CEP TELEFONUNUZA GELEN AKTİVASYON KODUNU GİREREK DE KATILABİLİRSİNİZ.

TÜM KATILIMCILARIMIZA BOL ŞANSLAR DİLERİZ.

***Kampanya 31.03.2012 tarihinde sona erecektir.

Bernardo | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…