Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bana napolyondan sürekli mail geliyor
1 haftada 2bin küsur puanım oldu
ne işe yarıcaklar hiç bilmiyorum:86:

Romantik Komedi doğru cevabını mail adresimize göndererek Burger King’den King Nuggets Menü kazanan üyelerimiz Metin Yeğen, Gülşen Ger, Nihat Kahya, Cemal Güzel, Rabiye Biltekin, Murat Demirci, Nevin Güngör, Müslüm Karayılan, Bulut Karacaoğlu, Emine Koyun, Derya Yasemin, Gülay Nanka, Nilgün Özdamar, Gökhan Çoban ve Birol Günay kutlarız.Lütfen adres ve cep telefonunuzu facebook@yedigun.com.tr ye göndermeyi unutmayın:)

ben yokum ama sevgilim kazanmış

cnm yurtiçi kargoyla gelmişti

kızlar bana napolyondan sürekli mail geliyor
1 haftada 2bin küsur puanım oldu
ne işe yarıcaklar hiç bilmiyorum:86:

üyeliğin üzerinden başkalarını üye yaparsan nap değerin yükseliyor ve gelen millerden daha fazla puan kazanıyorsun... gelen maillerde açtığında tıkladığında ve paylaştığında ne kadar nap kazanacağını gösterir. bu zamanla birikir. bazen napolyonun sitesinde bu naplarla farklı çekilişlere katılma fırsatları, naplarını anlaşmalı sitelerin online satışlarında belli bi miktar alışveriş karşılığı paraya çevirme olayın var.. ve de biriktir biriktir dur bi gün 100000 napın olursa onu nakit olarak hesabına yatmasını bekleyebilirsin

ben bi senedir üyeyim ama alt üyem yok hiç 19000 napım olmuştu ipod çekilişine katıldım bakalım nolcak

teşekkür ederim canım
inşallah kazanırsın, çok eğlenceli bu etkinlikler

arkadaslar fikrimühimden illa paket gelecek die bisi yok bu bir arastırma ve pazarlama sitesi yeni cıkan yada denenmesi istenilen ürün bazı üyelere yollanıyor yollamadan önce maille soruyorlar katılım istenip istenmedigini ürün elimize gecince cevremizdekilere denetip yada kampanyaysa içerigini alnatıp bilgilendiricez ytorumları siteye aktarıcaz müsteri nabzını tutucaz kısaca olay bu

bende kazanmışım cagan teşekkürler canım duyurduğun için inşallah sende kazanmışsındır

katıldım da nasıl bişey acaba bu?mailine bilgi gelen var mı?mail bekleyin diyor da..

bir de bana Olay ve max factorle ilgili denedim biliyorumdan mail geldi..
arkadaşlar,başka böyle mail alan var mı?
3-17 haz.da güzellik uzmanları evinizde sizi ziyaret etsin..

hediye filan verip, ürün deneticeklermiş.
en az 6 ark.toplayın diyor..
randevu alın diye bir buton var..
doldurdum bakalım..geri ne zaman arıyacaklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…