daha önce biri sorduysa kusuruma bakmayın kızlar bana bugün bi kargo gelmiş ve geri dönmüş kesin rexona geldi. Acaba hangi kargoyla geliyor kağıt da bırakmamışlar. Bileniniz varsa bi söyler misiniz arayayım bakayım???
kızlar facede yedigünün yarışması var
Yedigün'ün Fotoğrafları - Duvar Fotoğrafları | Facebook
kızlar bana napolyondan sürekli mail geliyor
1 haftada 2bin küsur puanım oldu
ne işe yarıcaklar hiç bilmiyorum:86:
üyeliğin üzerinden başkalarını üye yaparsan nap değerin yükseliyor ve gelen millerden daha fazla puan kazanıyorsun... gelen maillerde açtığında tıkladığında ve paylaştığında ne kadar nap kazanacağını gösterir. bu zamanla birikir. bazen napolyonun sitesinde bu naplarla farklı çekilişlere katılma fırsatları, naplarını anlaşmalı sitelerin online satışlarında belli bi miktar alışveriş karşılığı paraya çevirme olayın var.. ve de biriktir biriktir dur bi gün 100000 napın olursa onu nakit olarak hesabına yatmasını bekleyebilirsin
ben bi senedir üyeyim ama alt üyem yok hiç19000 napım olmuştu ipod çekilişine katıldım bakalım nolcak
teşekkür ederim canım
inşallah kazanırsın, çok eğlenceli bu etkinlikler
Romantik Komedi doğru cevabını mail adresimize göndererek Burger King�den King Nuggets Menü kazanan üyelerimiz Metin Yeğen, Gülşen Ger, Nihat Kahya, Cemal Güzel, Rabiye Biltekin, Murat Demirci, Nevin Güngör, Müslüm Karayılan, Bulut Karacaoğlu, Emine Koyun, Derya Yasemin, Gülay Nanka, Nilgün Özdamar, Gökhan Çoban ve Birol Günay kutlarız.Lütfen adres ve cep telefonunuzu facebook@yedigun.com.tr ye göndermeyi unutmayın:)
ben yokum ama sevgilim kazanmış
kızlar mc in kampanyası var..bi bakın
McDonald's'ın bu büyük fırsatını hayatta kaçırmazsın!
teşekkür ederiz canımsen paylaşmıştın
bende kazanmışım cagan teşekkürler canım duyurduğun için inşallah sende kazanmışsındır
nilay palut sen misin ama daha iki oyun var biz de oyladık nasıl oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?