arkadaşlar beni de desteklerseniz çok memnun olurum :26: gerçi 1.nin 1778 oyu var ben daha 3 ama olsun :90:
Glade - Sen Tasarla
arkadaşlar beni de desteklerseniz çok memnun olurum :26: gerçi 1.nin 1778 oyu var ben daha 3 ama olsun :90:
Glade - Sen Tasarla
niye yasak olsun kioy istemek yasak değil mi:26:
niye yasak olsun ki
tamam arkadaşlar çok özür diliyorum.admin bu sefercik mazur gör :26:
bir de bu fikrimühim nedir kivalla ilk sizden duydum üye oldum şimdi :):) nedir nasıl işler rapor falan demişsiniz ama
oooo sizde mi burdaydınızzzz şekerimmm
kızlar bu arada facede arzumun sitesindede bi yarışma var bittimi bilmiyorum ama bi bakın yinede.. birde yine facede exper bilgsayarda var
Facebook'ta Son Teknolojiyi Yakala | Facebook
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar estee lerim geldi çok mutluyum kutusu da çok şık haber veren arkadaşım çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 200603 Eki Görüntüle 200604
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar estee lerim geldi çok mutluyum kutusu da çok şık haber veren arkadaşım çok teşekkür ederim
çok güzelmiş cidden.güle güle kullan canım.bi tane de değilmiş hem iyi baripuu keşke benim de haberim olaydı :)
kokoocum ben de gördüm seni sayfadabi de şaşırdım yani tam yazacaktım sen yazmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?