Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

En lezzetli yarışma SÜPER TARİF devam ediyor. Bugünkü tahmininizi yaptınız mı?

Katılmak için: SuperFresh - Süper Tarif | Facebook

Milföylü Çubuklar dedim ben..

banada gelmiş mi gladen mail bi bakayım

evet gelmiş glade kadını yazıyor gönderen olarak tatlı gacı iyi oldu buuuu

Sortube
Dün başlayan süpriz hediyeli yarışmamız bugünde devam edecek. Bu yarışmada herkez kazanabilir. Sizde kazanmak istiyorsanız yarışmamız ile ilgili bilgi Saat 21:00 de verilecektir. Yarışmamız ise Saat 21:30 da başlayacaktır.

İyi akşamlar kızlar.
Bende glade'den kazanmışım.
Fa değilde theramed olmasın o? Theramed sepetinde diş macunu ve saydıkları vardı. Sanıyorum o.

Son düzenleme:
aaa harbimii :) bizede gelir inşallahhh.. hangi kargo getrirmişş

babamlara gittiği için bilmiyorum hangi kargo getirdi teldede sevinçten aklıma gelmedi hangi kargo olduğunu sormak
resimde ekleyemiyorum daha elime geçmedi yarın gidicem babaamlara gelince resim eklerim
ayriyeten fa nın evet diş macunu yok fakat aynı firmanın bir marka diş macunu olabilir onuda sormadım bak babama hangi marka diş macunu diye

İyi akşamlar kızlar.
Bende glade'den kazanmışım.
Fa değilde theramed olmasın o? Theramed sepetinde diş macunu ve saydıkları vardı. Sanıyorum o.

buna hiç katılmadım ben her 100. kişi bana çıkmaz diye
ama babam fa dedi özellikle başka nerden gelmiş olabilirki fa olarak bildiğim birtek oraya katıldım
yok arkadaş yarın ben en iyisi kahvaltıya gideyim bir an önce nerden ne geldi öğreneyim telefonla olmuyo :26:

Fa dan gelen ürünlerin fotoğrafını yükleyebilirmisin merak ettim ben de kazanmıştım ama gelmedi

ah bitanem ben bile görmedim daha babamlara gitmiş ben pek evde olmadığımdan oranın adresini yazıyorum ama yarın hem resim eklerim hemde onlar kargo poşetlerini atmazlar ben görene kadar nerden geldiğini söylerim ama babam fa marka dedi özellikle
fa olarakta bi tek eşle kazan a katıldım
kazananlar listesinede bakamadım çünkü ben katıldığımın ertesi günü uygulama kaldırıldı :26:
benimde kafam karıştı keşke ürünnleri görmeden nerden geldiğini iyice bilmeden buraya yazmasaydım pişman oldum
ama söz yarın akşam buraya nerden geldiğini resim vs. bilgileri eklicem :26:
inşallah hepinize 3 er 5 er gelir AMİN

İyi akşamlar arkadaşlar birşey sormak istiyorum
Trenyola üye oldum. orada ki indirime giren ürünleri nereden takip edeceğim.
Bir de 20 TL hediye çeki göndermişlerdi onu alışverişte kullanabilirmiyim?
Bu arada alışveriş yapıp memnun kalıyormusunuz?

Birşey soracağım dedim birkaç şey oldu :))

evt banada gelmişti 20 liralık çek
25 liralık ürün aldım 5 lirada kargo 30 lira
20 lira çeki düştü 10 liraya süper bi bluz aldım...
çok güzel hemen günü geçmeden kullan
gülele güle kullan yani:)

Ürünlerin fiyatlarına bakarak indirilmiş fiyatta ürün mü yoksa değil mi sen karar vereceksin. Bazen gerçekten iyi indirimler oluyor bazen de adı olsun diye küçük bir miktar indiriyorlar o kadar. Çekini , ürün siparişi verdiğin de karşına çıkacak sayfada kullanıyorsun , toplam kısmında indirimi görüp onay verirsin olur biter. İşin aslı ben birkaç ürün aldım ve memnun kaldım , ama benim aldıklarım trençkot , pike , kravat gibi şeyler. Ayakkabı vb. nasıl olur bilmiyorum.

Açıklayıcı yazmışsınız teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…