Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

camasirim.com
Çamaşırım.com Korse Kampanyası , Aşağıda linki verilen korselerden 1 tanesi kampanya hediyemiz olacaktır.
Kampanya şartlarımız; Bu postu (kampanya postunu) paylaşmak . Yeni camasirim.com facebook sayfası beğenmek http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirü...sVirüsVirüsVirüs/camasirimcom/214027271998428 (daha önce beğenlerin tekrar beğenmesine gerek yok) .
Form Easy Yksek Bel ekillendirici Slip Korse
Form Easy Yksek Bel Uzun Paa ekillendirici Korse
Form Easy Dk Bel ekillendirici Paal Korse
Form Easy Etek Korse
Form Easy Dk Bel Vcut ekillendirici Korse
İlgili şartları yerine getiren kişiler arasından yapılan çekiliş sonucu seçilen bir kişiye yukarıdaki linklerden seçtiği bir korse hediye verilecektir.
Korse | Korse Modelleri

Sortube
Süpriz ödüllü yarışmamız devam edecek. Hepinizi sayfamıza bekliyoruz
face de böyle bir yarışma var kızlar. hediye sürpriz miş

Son düzenleme:
9 üye 17 ziyaretçi

siteye sesimizi nasıl duyuracağız, kendimiz söyleyip kendimiz dinliyoruz.

Ziyaretçilerde dalga geçiyordur herhade.

bu fa nın eşle kazan şeysi değil..
eşle kazan da roll on,deodorant ve duş jelimi ne vardı 3 lü setti..

bende bir kaç hesapla katıldım kendim ve ailem adına

birine gelmiş diğerine gelmemiş glade maili yarın gelir diye ümit ediyorum bendee:26:

tesekkürler canım umarım sende kazabmışsındır benim oyuncak geldi bile

kızlar vada listesinde adım var ama mail gelmemiş herkeze mail geldimi özellikle hediye gelen arkadaş maillemi adres bilgini yolladın acaba?bide oyuncak nasıl bişe?

gelen maili cvpladım ben ismimi falan görmedim nerde yazıyosa..baya büyük peluş oyuncak

kızlaaaaar bende glade den kazanmışııııım
bana çıkmadı diyenler hemen spam kutularını kontrol etsinler çünkü benimki spam kutusundaydı tesadüfen gördüm

kızlaaaaar bende glade den kazanmışııııım
bana çıkmadı diyenler hemen spam kutularını kontrol etsinler çünkü benimki spam kutusundaydı tesadüfen gördüm

spama da baktım,silinenlere de,hatta gönderdiklerimeeeee

yookkkkk

Son düzenleme:
vada sonuçlarına nereden bakıyorsunuz

ikidir soruyorum kimse cevaplamıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…