karabiber yaptım ben :)ülker ducrosu ne yaptınız kızlar??
kızlar bebeğimebakım.com devam ediyo 100 kişi dolmamış ben soruları eskiiiiiii cevaplara bakarak yaptım tebrikler dedi eğer kazanırsam arıycaklarmış
Lanolin eser miktarda da olsa pestisid (böcek ilacı) içerebildiğinden organik ürünlerde bulunmaz |
Lanolin pamuğun özel olarak işlenmesiyle üretilen şeffaf bir jeldir |
Lanolin ve petrol türevi vazelin alerjen ve toksik etkisi olmayan ideal cilt yumuşatıcılardır |
Lanolin organik yönetmeliğine uygun bir kozmetik hammaddesidir |
Silikonla bebeğinizin saçında ve cildinde yumuşaklık sağlar |
%100 ICEA organik sertifikalı organik bir bebek saç ve vücut şampuanıdır |
Hoş kokusunu benzol türevi sentetik koku vericilerden alır |
Doğal SLS ve SLES içerir |
Ürünün organik sertifikası alabilmesi için yetiştirildiği tarla kesintisiz beş yıl nadasa bırakılır |
Organik tarım arazisi en az üç yıl boyunca organik yönetmeliğine uygun şekilde ilaçlanmalı, gübrelenmelidir |
Organik tarım ürünlerinin ambalajları geri dönüşümsüz ve kartonsuz olmalıdır |
Organik tarım ürünleri yetiştirilen tarım arazileri önce bulut DDT ilaçlama ile organik üretime hazırlanır |
Organik sertifikalı ürünler bir ülkeden diğerine gümrük vergisinden muaf olarak nakledilebilirler |
Sağlığımız açısından organik sertifikalı olmayan elma ve armudu kabuklarıyla yemeliyiz |
Organik tarım arazileri endüstriyel atık sularla sulanmamalıdır |
Organik Lavanta yağı içeren bebek yağları bebeği sakinleştirir |
ee cevapları nedir acaba :)
biri cvpları yada nerden ulaştıklarını yazabilirmi lütfennnn:)
Cvpları bilmiyorum ama bebeğimebakım.com hediyeli test bölümünden ulaşabilirsin...
bioderin yeni sorusu ne zaman yayınlanıyor bilen varmı ?
hediyeli test bölümünde yalnızca test soruları çıkıyor zaten eşimin ve kendimin adresinden girdim ve üzgünüz bilemediniz fln dedi yani kaçtı fırsat:)
Eee bilet kodu falan verdi bu.. hemen herkese veriyor mu ki?:44:
Mail adresine bak , gelmiştir mutlaka kod. Bu verilen kod ile gişeye gidip biletini alıcakmışsın.. Hemide 2 kişilik biletler
Mail adresine bak , gelmiştir mutlaka kod. Bu verilen kod ile gişeye gidip biletini alıcakmışsın.. Hemide 2 kişilik biletler
İlk 12.500 kişiye veriyormuş.Tatil için süper hediye aslında
İlk 12,500'ün 10 tanesini aldık arkadaşlarla , eder 20 kişi.. Tamamen kızımın sınıfı gidiyor sinemaya , ne iyi oldu
valla benide deli etti çok heveslenmiştim halbuki miniğim için kazanacaktım olmadı olmadıAman geçen ay deli etmişti bizi o site. Hepimize kazandınız demişti. Sonra bi baktık 100 kişi içinden seçip aramışlar.Çok kızmıştık
valla benide deli etti çok heveslenmiştim halbuki miniğim için kazanacaktım olmadı olmadı(((((aman ALLAHIM ne drama ettim olayı ama öyle ne olurdu ben kazansaydım, milli eğitimin soruları bile bu kadar kazık değil
Aman boşver cnm, biz cvpları aradık taradık bulduk. Hepsini doğru cvpladık. Üstüne mail geldi kazandınız diye. Sonra bi baktık 100 kişi içinden seçmece arıyorlarmış. pöfff
Saçmalık yani. İlk 100 kişiye hediye veriyoruz yazıyordu hem de. Sonradan değiştirdiler sanırım o ifadeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?