Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

herkese günaydıngüne güzel başladım.az önce teknosa çekim geldidün de ufo ayak ısıtıcı kazandığımı öğrendim 2012 hepimize daha çok hediyeler getirir inşallah

kızlar bebeğimebakım.com devam ediyo 100 kişi dolmamış ben soruları eskiiiiiii cevaplara bakarak yaptım tebrikler dedi eğer kazanırsam arıycaklarmış

Canım cevaplara bakarak bende yaptım yanlış dedi kazanamadım başka adresle girdim şimdi.
sorular şöyle;
Soru :
Bakım ürünlerinde sıklıkla kullanılan Lanolin için hangisi doğrudur ?

*
Lanolin eser miktarda da olsa pestisid (böcek ilacı) içerebildiğinden organik ürünlerde bulunmaz
Lanolin pamuğun özel olarak işlenmesiyle üretilen şeffaf bir jeldir
Lanolin ve petrol türevi vazelin alerjen ve toksik etkisi olmayan ideal cilt yumuşatıcılardır
Lanolin organik yönetmeliğine uygun bir kozmetik hammaddesidir

Soru :
Organicare Organic Baby Shampoo

*
Silikonla bebeğinizin saçında ve cildinde yumuşaklık sağlar
%100 ICEA organik sertifikalı organik bir bebek saç ve vücut şampuanıdır
Hoş kokusunu benzol türevi sentetik koku vericilerden alır
Doğal SLS ve SLES içerir

Soru :
Hangisi doğrudur ?

*
Ürünün organik sertifikası alabilmesi için yetiştirildiği tarla kesintisiz beş yıl nadasa bırakılır
Organik tarım arazisi en az üç yıl boyunca organik yönetmeliğine uygun şekilde ilaçlanmalı, gübrelenmelidir
Organik tarım ürünlerinin ambalajları geri dönüşümsüz ve kartonsuz olmalıdır
Organik tarım ürünleri yetiştirilen tarım arazileri önce bulut DDT ilaçlama ile organik üretime hazırlanır

Soru :
Hangisi yanlıştır ?

*
Organik sertifikalı ürünler bir ülkeden diğerine gümrük vergisinden muaf olarak nakledilebilirler
Sağlığımız açısından organik sertifikalı olmayan elma ve armudu kabuklarıyla yemeliyiz
Organik tarım arazileri endüstriyel atık sularla sulanmamalıdır
Organik Lavanta yağı içeren bebek yağları bebeği sakinleştirir

hediyeli test bölümünde yalnızca test soruları çıkıyor zaten eşimin ve kendimin adresinden girdim ve üzgünüz bilemediniz fln dedi yani kaçtı fırsat:)

Aman geçen ay deli etmişti bizi o site. Hepimize kazandınız demişti. Sonra bi baktık 100 kişi içinden seçip aramışlar.Çok kızmıştık

2012 'in İlk Hediyesi Trendevim'den.
Arya Verdı Barode Jakarlı Nevresim Takımı Siz Değerli Üyelerimizden Birine Trendevim'in Yeni Yıl Hediyesi Olacak.
Katılım Koşulları
-Trendevim Sitesine Üye olmak
(Trendevim | Sarev Nevresim | Nevresim Takmlar | Ta Nevresim | Yatak rtleri | Dekorasyon | Biblo | eyiz Setleri)
-Trendevim Sitesinde Beğendiğiniz Bir Ürünü Facebook Profilinde Paylaşmanız
- Kampanyamızı Facebook Profilinizde Paylaşmanız.
Kampanyamız 9 Ocak Günü Son Bulacaktır.

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Mail adresine bak , gelmiştir mutlaka kod. Bu verilen kod ile gişeye gidip biletini alıcakmışsın.. Hemide 2 kişilik biletler

[TD="align: center"]"The Looney Tunes Show"'un yepyeni bölümleri
Ülker Smartt'la sinemalarda.
[/TD]

[TD="align: center"] Gösterimdeki sinemaların önünde yer alan Ülker Smartt standlarına PNR kodunla gel,
iki kişilik biletini al, eğlencenin tadını çıkar.
[/TD][/COLOR]
İstediğin filme gidemiyorsun :100: Gişeye gidip alınmıcak biletler Ülker smartt standına gidilip alınacak stand kuracaklar yanisi...

Son düzenleme:
Aman geçen ay deli etmişti bizi o site. Hepimize kazandınız demişti. Sonra bi baktık 100 kişi içinden seçip aramışlar.Çok kızmıştık
valla benide deli etti çok heveslenmiştim halbuki miniğim için kazanacaktım olmadı olmadı(((((aman ALLAHIM ne drama ettim olayı ama öyle ne olurdu ben kazansaydım, milli eğitimin soruları bile bu kadar kazık değil

Aman boşver cnm, biz cvpları aradık taradık bulduk. Hepsini doğru cvpladık. Üstüne mail geldi kazandınız diye. Sonra bi baktık 100 kişi içinden seçmece arıyorlarmış. pöfff
Saçmalık yani. İlk 100 kişiye hediye veriyoruz yazıyordu hem de. Sonradan değiştirdiler sanırım o ifadeyi.

zaten niye sorulu yarışma yapuolarki ne gerek var hep çekilişli olsa insan kaderine razı gelio:)
nese önümüzdeki maçlara bakıcaz :))artık...
ne kadar bebek le ilgili hediye varsa hepsini istiyorum ne olcaksa sonumuz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…