Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sizin adınıza seviniyorum fakat biz yararlanamıyoruz hepsi avrupa yakasında bense ümraniye de oturuyorum kızımda çok üzüldü bizim yerimizede eğlenin olur mu

sizin adınıza seviniyorum fakat biz yararlanamıyoruz hepsi avrupa yakasında bense ümraniye de oturuyorum kızımda çok üzüldü bizim yerimizede eğlenin olur mu

Mc'inkine gidemem bende , hafta içi kızım tüm gün okulda . Ama sömestre tatili için olana gideriz mutlaka...( Senin yerine de eğleniriz , söz )

arkadaşlar elinde markafoni çeki olan var mı? kardeşime çeyizlik hediye alıcam da indirimden faydalanayım olan varsa verirse çok sevinicem :)

Mc'inkine gidemem bende , hafta içi kızım tüm gün okulda . Ama sömestre tatili için olana gideriz mutlaka...( Senin yerine de eğleniriz , söz )

Ben yeğenim için katılsam, annesi ile yeğenim beraber gitseler benim adım ve cep telefonu belirtip alsalar olur mu ki acaba ?

ayyy kızlar vadaa oyuncaı kazanmışım mail geldi çok sevindim yaa.kızlar adım yedekde görünüyor adres istemişler naıl oluyor bu?

Son düzenleme:
slmlar...
tiny love dan oğluşuma kazandığım dönence geldi.

toyzz shoptan oğluşuma araba kazanmıştım

the body shoptan kazandığım vücut kremi

ve son olarak dr oetkerden kocaman bi takvim geldi. içerisinde çok güzel tarifler var

şimdilik gelenler bunlar.
arçelikten çelik robot ve glade...
bunlarıda beklemekteyim....

Güle güle kullan , hepsi çok güzel... Yaaa bana Glade gelmedi çok kızgınım , yedek almam lazım makineye almıyacağım işte

kimse de markafoni çek yok sanırım teşekkür ederim yine de ben alışverişimi yapayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…