evet canım beni de aradılar kargoya kesnilikle para vermeyin biz yapıyoruz dedi telefondaki bayan.Ama yorumları okudum da bana aynı sorular gelmedi farklıydı araştırarak yaptım internetten cevapları.tebrikler canım
teşekkür ederim bbernacım,bende ümitlenmişim 100 kişi de varımdır diye ama malesef
yokum canım
kızlarrr siz yenimi yaptınız su bebegime bakımı kazandınız hani bi ara doldurmustuk da o zamandanmı kazandınızda arıyolarrr kafama takıldııı :26: tebriklerr
biz de isteriz amcaaaaaa
nerden geldi acaba durup dururken mi yolladılar cnm?
Coca Cola şifresi kalmış bi tane, zamanı geçmediyse kullanın en iyisi.
YA99D798
Kullanan arkadaş söylerse kullanıldığını,daha sonradan gören arkadaşlar uğraşmasınlar şifreyi girmek için.
murat özkanın kımyger adlı kıtabı geldı.
bebegıme bakım dan benı de aradılar.saç maskesı ve oğluşuma vucut losyonu gelecekmış.
bu taktık tutara gırmısdık.ondan kmseye gelen gıden yok galıba.
prıma ılk hedıyem devam edıyor.katılmak ısteyen varsa katılsın.
birde bende sızınle bışeyler paylaşmak ıstıyorum .nerden bulacagım kampanyanları nereden bakıyorsunuz.
kızlarrr siz yenimi yaptınız su bebegime bakımı kazandınız hani bi ara doldurmustuk da o zamandanmı kazandınızda arıyolarrr kafama takıldııı :26: Tebriklerr
ben cumartesı gunu yaptım bugunde aradılar ıste canm
o oncekı yaptıgımz deıl bu yenı
canım konusu tekrar geçti cumartesi ben de öylesine katıldım bugün 11 gibi arayıp kazndınız adres teyidi ve aras kargo ile geleceğini söylediler...
ben cumartesı gunu yaptım bugunde aradılar ıste canm
o oncekı yaptıgımz deıl bu yenı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?