Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

evet canım beni de aradılar kargoya kesnilikle para vermeyin biz yapıyoruz dedi telefondaki bayan.Ama yorumları okudum da bana aynı sorular gelmedi farklıydı araştırarak yaptım internetten cevapları.tebrikler canım

sanada tbrkler arkadaşım sorular hakket zordu ama neyseki kazandık

Cillit Bang Türkiye
Cillit Bang ile Leke Avı, yarın 12:00'de başlıyor! Tek yapmanız gereken lekelerin yerlerini doğru hatırlamak, basit bir oyunu tamamlamak ve çekilişe hak kazanmak.

Endişe etmeyin, daha hızlı ya da daha az hatayla oynamanız gerekmeyecek, sadece oyunu bitirmeniz yeterli.

10.01.2012, 12:00'den itibaren herkesi bu müthiş kampanyaya bekliyoruz, eşinize dostunuza, arkadaşlarınıza haber vermeyi unutmayın.

Peki ödüllerimiz ne mi olacak?

Hepsi yarın 12:00'de...

kızlarrr siz yenimi yaptınız su bebegime bakımı kazandınız hani bi ara doldurmustuk da o zamandanmı kazandınızda arıyolarrr kafama takıldııı :26: tebriklerr

kızlarrr siz yenimi yaptınız su bebegime bakımı kazandınız hani bi ara doldurmustuk da o zamandanmı kazandınızda arıyolarrr kafama takıldııı :26: tebriklerr

canım konusu tekrar geçti cumartesi ben de öylesine katıldım bugün 11 gibi arayıp kazndınız adres teyidi ve aras kargo ile geleceğini söylediler...

Son düzenleme:
kızlarrr bebeğime bakımdan soruları doğru cevapladım teyit mailinide gönderdim inş bu sefer kazanırımm yaa

Coca Cola şifresi kalmış bi tane, zamanı geçmediyse kullanın en iyisi.

YA99D798

Kullanan arkadaş söylerse kullanıldığını,daha sonradan gören arkadaşlar uğraşmasınlar şifreyi girmek için.

biz de isteriz amcaaaaaa
nerden geldi acaba durup dururken mi yolladılar cnm?

sanmıyorum durup dururken olacağını ama beklemiyordumda sürpriz oldu
daha önce sitesine bir ürünleri hakkında şikayette bulunmuştum ardından 2 gün sonra bi poşet dolusu puding kabartma tozu tatlılar falan gelmişti galiba o zaman adresimi kaydettiler ondan yolladılar yoksa başka hiçbir ilişkimiz olmadı amcamla

murat özkanın kımyger adlı kıtabı geldı.
bebegıme bakım dan benı de aradılar.saç maskesı ve oğluşuma vucut losyonu gelecekmış.
bu taktık tutara gırmısdık.ondan kmseye gelen gıden yok galıba.
prıma ılk hedıyem devam edıyor.katılmak ısteyen varsa katılsın.
birde bende sızınle bışeyler paylaşmak ıstıyorum .nerden bulacagım kampanyanları nereden bakıyorsunuz.

Hani usta kampanyacılar var ya, her yerden milyon tane hediye kazananlar, onların profillerinde görüyorum ben genelde

kızlarrr siz yenimi yaptınız su bebegime bakımı kazandınız hani bi ara doldurmustuk da o zamandanmı kazandınızda arıyolarrr kafama takıldııı :26: Tebriklerr

ben cumartesı gunu yaptım bugunde aradılar ıste canm
o oncekı yaptıgımz deıl bu yenı

canım konusu tekrar geçti cumartesi ben de öylesine katıldım bugün 11 gibi arayıp kazndınız adres teyidi ve aras kargo ile geleceğini söylediler...

ben cumartesı gunu yaptım bugunde aradılar ıste canm
o oncekı yaptıgımz deıl bu yenı

çok tesekkürler canlarımmm çok mersiiii:)
kıs esoşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…