supermis, cok begendim, nerden kazanmistin???
burda bu kadar insan var hiç biriniz cevaplamadınız mı yani bu soruları???
yada cevap yazma tenezülünde bulunan yok
BEEBEĞİMEBAKIM COMDA BU SORULARA NE CEVAP VERDİNİZ??
Hangisi doğrudur ?
* Ürünün organik sertifikası alabilmesi için yetiştirildiği tarla kesintisiz beş yıl nadasa bırakılır
Organik tarım arazisi en az üç yıl boyunca organik yönetmeliğine uygun şekilde ilaçlanmalı, gübrelenmelidir
Organik tarım ürünlerinin ambalajları geri dönüşümsüz ve kartonsuz olmalıdır
Organik tarım ürünleri yetiştirilen tarım arazileri önce bulut DDT ilaçlama ile organik üretime hazırlanır
Hangisi yanlıştır ?
* Organik sertifikalı ürünler bir ülkeden diğerine gümrük vergisinden muaf olarak nakledilebilirler
Sağlığımız açısından organik sertifikalı olmayan elma ve armudu kabuklarıyla yemeliyiz
Organik tarım arazileri endüstriyel atık sularla sulanmamalıdır
Organik Lavanta yağı içeren bebek yağları bebeği sakinleştirir
Soru : Hangisi doğrudur ? * Organiklerden daha iyi verim alabilmek için özel sentetik ve suni gübreler kullanılmalıdır
Organik tarım arazisi en az üç yıl süresince organik yönetmeliğine göre işlenmelidir
Organik tarım ürünleri işlenirken kesintisiz ionize radyasyondan geçirilmelidir
Bir arazinin organik sertifikalı tarla olabilmesi için beş yıl nadasa bırakılmalıdır
Soru : Organik sertifikalı ürünlerin üretiminde * Kıvam özel petrol türevi hammadde ile hassas olarak ayarlanmıştır
Organik sertifikalı tarlalarda suni gübre, hormon, DDT ile bulut ilaçlama yapılır, atık suyla sulanır
Hammadde olarak kullanılan bitkilerin GDO lu yani genetik modifiyeli tohumlardan seçilmesi önşartı vardır
Organik üretimin her aşaması periyodik olarak sertifikasyon firmalarınca kontrol edilir
Soru : Organik sertifikalı bebek bakım ürünlerinde hangi hammadde yasaklı değildir ? * Sıvı parafin
Vazelin
Silikon
Limonene
Soru : Bebekler doğumu izleyen üç yıl içerisinde toksik kimyasalların etkilerine daha açık olurlar, bu yüzden * Bebeğin hassas cildi, uzun kış aylarında parabenli kremler ile korunmalıdır
Rengini ve kokusunu içeriğinden alan organik bakım ürünleri kullanılmalıdır
Özellikle formaldehyde içeren nemlendiriciler seçilmelidir
Yumuşatıcı silikon içeren saç ve vücut şampuanları bebeğiniz için idealdir
bu ne ya kargo bize mi aitmiş
equal dan bende kazanamadım yaa 100 kişi dedi diye çıkar demiştim amaaa :))) glade 3000 kişiye giremeyen ben bunda 100 kişiden biri nasıll olcaksam :)))
ben cevaplamadım çocuğum yok bişeyim yok.. da uslubun hiç hoş değil, bu şekilde yazıyosun buraya tamam eyvallah amaa sen geçmiş sayfalara bakma tebezzülünde bulundun mu? bu yarışmaya katılanlar çıkan soruları ve cevapları yazdılar zaten.. ve o sorular çıktığında ne yapılması gerektiğini de.. burda esip gürlemek ne kadar kolay geliyo herkese..[/QUO
benim esip gürlediğim yok normal bir şekilde sorumu sordum cevap veren olmayıncada herhalde kimse tenezzzül etmiyor dedim bunda birşey yok.
geçmiş sayfaların hepsine tek tek bakma şansım yok,olmadığı içinde arkadaslardan yardım istedim. hepsi bu.problem yok yani..
bi sakin ol istersen ...
burda çoğu kişi bu yarışmaya tekrar katılmadı , çünkü hepimiz hevesle geçen ay katılmıştık , herkese kazandınız diye mail de gelmişti ama sonra o mail otomatik herkese atıoz falan diye kıvırınca herkesin hevesi kaçtı.
topiğimize gelip zaten ayda yılda bir yazıyosun , hemde burda sürekli paylaşımda olan bizleri haşlama görevini üstleniyosun bence çok ayıp , ayrıca soruların cevaplarını google dan başka biyerde aramıo kimse , sen bulamadıysan kimse bulamamıştır , oturup evde anabritanica karıştıran yok.
equal dan bende kazanamadım yaa 100 kişi dedi diye çıkar demiştim amaaa :))) glade 3000 kişiye giremeyen ben bunda 100 kişiden biri nasıll olcaksam :)))
ben cevaplamadım çocuğum yok bişeyim yok.. da uslubun hiç hoş değil, bu şekilde yazıyosun buraya tamam eyvallah amaa sen geçmiş sayfalara bakma tebezzülünde bulundun mu? bu yarışmaya katılanlar çıkan soruları ve cevapları yazdılar zaten.. ve o sorular çıktığında ne yapılması gerektiğini de.. burda esip gürlemek ne kadar kolay geliyo herkese..
bi sakin ol istersen ...
burda çoğu kişi bu yarışmaya tekrar katılmadı , çünkü hepimiz hevesle geçen ay katılmıştık , herkese kazandınız diye mail de gelmişti ama sonra o mail otomatik herkese atıoz falan diye kıvırınca herkesin hevesi kaçtı.
topiğimize gelip zaten ayda yılda bir yazıyosun , hemde burda sürekli paylaşımda olan bizleri haşlama görevini üstleniyosun bence çok ayıp , ayrıca soruların cevaplarını google dan başka biyerde aramıo kimse , sen bulamadıysan kimse bulamamıştır , oturup evde anabritanica karıştıran yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?