Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Greenpeace özel üretim yavru balık tişörtü..
Belki haberiniz vardır, kullanmışsınızdır da, ben de protesto amaçlı kullanıyordum ama balıkları tamamlayanlara özel üretim tişört hediye edildiğini yeni farkettim Ve balıklarımı büyütmeye çalışıyorum, sizler de bakın isterseniz, yarışmalarla ilgilenen arkadaşlar için.. Bir de bu linkten http://www.kacsantim.org/balik/ipekkarasan1308582623 girerseniz benim balığımın büyümesine yardım ediyorsunuz, üye olursanız da aynı şekilde benim balığım biraz daha büyüyor.

Son düzenleme:

gecen senede biri paylasmıştı iyice okumadan kaydolmuştum sürekli arayıp yardım parası istiyorlar ona göree

gecen senede biri paylasmıştı iyice okumadan kaydolmuştum sürekli arayıp yardım parası istiyorlar ona göree

Hadi ya!! uyarı için teşekkürler. Ben de ilk zamanlarda üye olmuştum, zaman zaman girip çıkıyorum sayfaya ama rahatsız eden olmadı, ilk üye olduğumda telefonumu vermemişim demekki :18:

kızlar vadaa ouncagını 100 degil yoğun ilgiden dolayı 200 kişi kazanmış,,benimki gelmişti ve yedeklerdede annemden 2 kez mail geldi sizde kontrol edin

Kazandım kazandımmm şimdi aradılar beni de :)) 2 güne elinizde olur aras kargoyla gelicek dediler ne var acaba içeriğinde ne kazandık

Kazandım kazandımmm şimdi aradılar beni de :)) 2 güne elinizde olur aras kargoyla gelicek dediler ne var acaba içeriğinde ne kazandık

heheheh bende kazandımkazandık diede seviniyokta kargodan ne çıkıcak onu hiç bilmiyoz.oğlumun dün pişik kremi bittiydi inş ondan gönderirler bebişlerimizin işine yarayacak güzel ürünler çıksında şöle en orjinal boyundan

silinmiş (( Neresiydi bu kuzum?
.. Dün bebeğimebakım.com da banada kazandınız dedi mailde geldi ama arayan yokk siz ne zaman kazandınız dünmü?

cnm denedimbiliyorum'daydı bi gir istersen yine de neden virüs yazdı anlamadım.

2 dk önce beni de aradılar bebeğime bakmdan yihhuuuu

She Kızları! İlk 1oo She Kızı'na She deodorant vereceğiz, lütfen she.com.tr tıklayın ve formu eksiksiz ve doğru doldurun! İletişim bilgilerini doğru ve eksiksiz paylaşan She Kızları, hediyeleriniz çok yakın zamanda adreslerinizde olacak :)
SHE

Veee bizi izlemeye devam edin... Muhteşem sürprizler çok yakında! ♥

tc istiyor, ben salladım

She Kızları
She Kızları! İlk 1oo She Kızı'na She deodorant vereceğiz, lütfen she.com.tr tıklayın ve formu eksiksiz ve doğru doldurun! İletişim bilgilerini doğru ve eksiksiz paylaşan She Kızları, hediyeleriniz çok yakın zamanda adreslerinizde olacak :)
SHE

Veee bizi izlemeye devam edin... Muhteşem sürprizler çok yakında! ♥

SHE
she.com.tr
Sıra dışı, yeniliğe açık, modayı takip eden, kendine güvenen genç kızların kokusu...
koşuuuuuuuuuuuuuuuuuuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…