Greenpeace özel üretim yavru balık tişörtü..
Belki haberiniz vardır, kullanmışsınızdır da, ben de protesto amaçlı kullanıyordum ama balıkları tamamlayanlara özel üretim tişört hediye edildiğini yeni farkettimVe balıklarımı büyütmeye çalışıyorum, sizler de bakın isterseniz, yarışmalarla ilgilenen arkadaşlar için.. Bir de bu linkten Seninki kaç santim? - Greenpeace girerseniz benim balığımın büyümesine yardım ediyorsunuz, üye olursanız da aynı şekilde benim balığım biraz daha büyüyor.
gecen senede biri paylasmıştı iyice okumadan kaydolmuştum sürekli arayıp yardım parası istiyorlar ona göree
Duvar Fotoğrafları | Facebook
sharin in kazanan listesi..
melike çok ballısın canım, tebrikler..
bize de el ver :13:,bişey yap ama...
şu bebek sitesinde bende kazanmışım
http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVir...irüs/paylas/db/45/saclarinizi-seviyor-musunuz
fotoğraf yükleyen ilk 1000 (ya da 1500 dü unuttum hemen) kişiye süpriz hediyeler varmış
tebrikler:) alkış yapmak isterdim ama bu ikonların sayılarını tutturamıyom bi türlü
silinmiş(( Neresiydi bu kuzum?
.. Dün bebeğimebakım.com da banada kazandınız dedi mailde geldi ama arayan yokk siz ne zaman kazandınız dünmü?
Kazandım kazandımmm şimdi aradılar beni de :)) 2 güne elinizde olur aras kargoyla gelicek dediler ne var acaba içeriğinde ne kazandık
silinmiş(( Neresiydi bu kuzum?
.. Dün bebeğimebakım.com da banada kazandınız dedi mailde geldi ama arayan yokk siz ne zaman kazandınız dünmü?
Depend
numune gönderıyolar isteyen olursa
Kazandım kazandımmm şimdi aradılar beni de :)) 2 güne elinizde olur aras kargoyla gelicek dediler ne var acaba içeriğinde ne kazandık
tebrikler
she de bende saLLADIM TC
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?