kazanmayınca sınırlemız bozulup tansıyoumuz dusmuormu
o zamn ıste sna cok ıhtıyacmz olacak
olcersın :)
valala aynadan cektim yüzüme dogru makine geldi cok az göründüm sacımı fırcalarken cektim
selam kızlar
coskun et firmasının bil kazan yarışmasına hergün form dolduruyorum bugün kayıt sonrası sürpriz hediyeyi sen kazandın kayıt bilgilerinle sana ulaşacağız diye bi yazı çıktı sanki daha önce çıkan yazılar öyle değildi bi deneyebilir misiniz size de aynı yazı mı çıkacak teşekkürler...
selam kızlar
coskun et firmasının bil kazan yarışmasına hergün form dolduruyorum bugün kayıt sonrası sürpriz hediyeyi sen kazandın kayıt bilgilerinle sana ulaşacağız diye bi yazı çıktı sanki daha önce çıkan yazılar öyle değildi bi deneyebilir misiniz size de aynı yazı mı çıkacak teşekkürler...
magnet ojeler için kargo bize mi aitti kihaberim bile yok
magnet ojeler için kargo bize mi aitti kihaberim bile yok
valala aynadan cektim yüzüme dogru makine geldi cok az göründüm sacımı fırcalarken cektim
kazanmışsın canım bana öyle demeditebrikler
Doğru Cevap Verdiniz!
Hediye kazanma şansını artırmak için kayıt formunu doldurmayı ve yarınki soruyu yanıtlamayı unutmayın!
ben yaptım şimdi böyle yazdı , sen kazandın heralde , hadi afiyetle ye :)
benim suratım kabak gibi belli , hadi hayırlısı
haha benim üzerimde kolu kloraklanmıs bi sweet vaardı iş yapıodum yaaaaa
canım kopyalanmıyo da taratıp attım ekrana bak bakalım açılcak mı bu Eki Görüntüle 323916
öyleymiş sonra vazgeçmişler
evet sordum ben öyle dedi , sonra bugün mesaj atmışlar tekrar , tamam size ait değil biz karşılıcaz diye :)
haha benim üzerimde kolu kloraklanmıs bi sweet vaardı iş yapıodum yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?