Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

She Kızları
She Kızı! "En çok görmek / gitmek istediğin dünya şehrini yaz, She deodorant kazan!" dedik; ilk 100 She Kızı'nı belirledik; ilk 100 She Kızı web sitemizdeki formu doğru ve eksiksiz dolduracak ve hediyesine kavuşacak!

20 dk önce dolmuş bile

form doldurdum ama şehir yazma yeri yoktu

kazanmışsın canım bana öyle demeditebrikler

Doğru Cevap Verdiniz!
Hediye kazanma şansını artırmak için kayıt formunu doldurmayı ve yarınki soruyu yanıtlamayı unutmayın!

ben yaptım şimdi böyle yazdı , sen kazandın heralde , hadi afiyetle ye :)

kazanmışsın canım bana öyle demeditebrikler

teşekkürler kızlar zaten bana da bi farklı gelmişti çıkan yazı kazandıysam eğer size haber veririm teşekkürler...

kızlar moneyclub sayfasında benzinin detay açıklaması çıkıyor sayfa öylece duruyor sizde de aynı mı ? önceden bembeyaz sayfa bekler dururdu bunda açıklama sayfası açık bekliyor...

kizlar bu arada money club'i dikkatlice okudunuzmu,

30 TL hediye yakıt için: 10 Ocak 2012 - 15 Ocak 2012 tarihleri arasında Money Club Kart; Money Visa veya Money Club Kart özellikli kartınız ile web sitesi üzerinden kampanyaya başarıyla ilk katılan 51’inci ve 150’inci kişiden biri durumunda, Money Club üyesi Shell istasyonlarından 30 TL (KDV dahil) yakıt hediyesi almaya hak kazanırsınız. 10 Ocak -15 Ocak tarihleri arasından Shell’den tek seferde 50 TL veya üzeri yakıt aldığınız takdirde 30 TL (KDV dahil) değerindeki Smart Puan kayıt olduğunuz karta 17 Ocak 2012’de yüklenir. Kayıt oluşturulan kart numarası ile yakıt alımında Smart POS terminalinden geçirilecek kart aynı olmalıdır. Kullanılmayan Smart puanlar 31 Ocak 2012 tarihinde silinecektir. Kampanyadan sadece bir kez yararlanabilirsiniz.

yani once 50liralik benzin almamiz gerekiyor, sonra yuklenicekmis 30 tl, 20 tl ve 10 tl icin gecerli bu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…