Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

tatlım bence bu 6haziranda aktif olucak neden dersen yarışma 6haziran 10-18 arası denmiş:26:

cnm ben artık not alıyorum açıklanma tarihlerini hangi marka olduğunu kendi sitesindemi facedemi olduğunu kağıda yazıp ordan takip ediorum :) bu arada evyaptan daha bişey gelmedi banaa matrix biolage ürünü 3hafta sonra gelir diyo rexonalarda gelmedi daha hadi hayırlısı ben anladm benim kargocu biriktiriyo hepsini aynı anda götüreymde bi kerede kurtulayım yükten/gelgitten diye düşünüyo herhal

arkomen face sayfası
link olarak denicem ama inşallah olur
ArkoMen - Adam Gibi Bakım - Arko Men ile Atış Serbest | Facebook

ne bileyim şekerim o zaman bana neden kaydınız alındı dedi kiii ben mozilladan kaydoldum siz de bi bakın derim 6 hazirana kadar demiş zira.
oh snein fikir de iyi de üşenmemek lazııımm

heyoooooooooo süper çekilişten göz makyaj temizleyici kazanmışım ihtiyacım vardı zaten ii oldu

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar estee lerim geldi çok mutluyum kutusu da çok şık haber veren arkadaşım çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 200603 Eki Görüntüle 200604

benimkilerde gelsiiiiin :92::92::92:

kızlar ülkerin çekilişi için uygulama eksplorerde açılmıyor mozillada açıldı haberiniz olsun benim gibi giremeyen varsa denesin şansını inş bize çıkar geneee

explorer da benimde olmadı mozilladan oldu amaaa çok sağooool

bu glade kafayı yemiş zaten kendi tasarımımı mailden açıyorum sürekli bi çocuk resmi çıkıyo anlamadım gitti....

1- TT Çocuk | Facebook
oyun var sürpriz hediyeler verilecekmiş duyurulur:)

2- Oynaya oynaya tatil !!! Çekiliş yok, kura yok !!!

Cevapları Tatil | Tatil Budur.com | Tatil Kyleri | Tatil Rehberi | Oteller | Otel sitesinde olan 10 tane soruya en kısa sürede ve en çok doğru cevabı veren kişi, 1 gece 2 kişilik tatili tatili kazanır. Daha çok oynayın daha çok tatil kazanın !!!
Hayal ettiğiniz tatile gidebilmek için en kısa sürede, en fazla puan almanız yeterli. Hem de yanınızda en sevdiğiniz 1 kişiyi de alarak. Eşiniz, sevgiliniz, anneniz, babanız, kardeşiniz, arkadaşınız, çocuğunuz...
Verilen her doğru cevap ile 1 puan alabilirsiniz. Bir gün içerisinde, en kısa sürede en çok puanı toplayan yarışmacı o günün birincisi olur ve 1 gün 2 kişilik tatil kazanır. Her gün saat 23:59 da o günün birincisi Tatilbudur.com sitesinde açıklanacaktır.

YARIŞMA KURALLARI

Yarışmada tatil hakkı kazanan kişinin facebooktaki adı/sayadı ile tesise rezervasyon yapılacaktır. Tesis girişinde kimlik beyanı zorunludur.

Kazanılan tatil hakkı 3. Kişilere devir edilemez. Kazanılan tatil hakkını kullanırken kazanan yarışmacı olmadan diğer kişi konaklama yapamaz.

Kazanılan tatil hakkı tarihleri , (Yılbaşı, bayram, vb.) Özel günler haricinde tatil tarihleri seçilmesi gerekmektedir.

Bir yarışmacı maksimum 10 günlük tatil hakkı kullanabilecektir.

Yarışmaya Mika Tur çalışanları ve yakınları katılamayacaktır, katılsa dahi aldıkları puan geçersiz sayılacaktır.

Tatil hakkını kazanan yarışmacıların adı soyadı Tatilbudur.com ve facebook.com adresinde beyan edilecektir.

Kazanılan tatil hakkında, yarışma kuralları dışında her hangi bir şekilde hareket eden ve yarışma hakkı kazanan kişilerin tatil hakkının iptali mika tur'un ön görmesi ile son bulabilecektir.

KAZANILAN TATİL HAKKI KULLANIMI :

En kısa sürede, en çok doğruyu bulan yarışmacı o gün sonunda 1. Olacaktır ve 1 gece 2 kişilik tatil hakkı kazanacaktır.

Toplamda minimum 4 kez birinci olan yarışmacı tatil hakkını kullanmaya hak kazanacaktır, kazanılan tatil hakkını yanına bir kişi alarak 4 gece 2 kişi veya 6 gece tek kişi olarak tatil hakkını kullanabilir.

Tek kişi olarak tatil hakkı kullanmak isteyen : kazanılan yarışma sayısı x 1,5 = kullanılacak gün sayısı

İki kişi olarak tatil hakkı kullanmak isteyen: kazanılan yarışma sayısı = kullanılacak gün sayısı

Tatil hakkını 3 ve daha fazla kişi olarak kullanmak isteyen yarışmacı ilave olacak kişi için ekstra ödeme yaparak birlikte tatile çıkabilecektir.

Tatil hakkını kullanırken yanında çocuklarını da götürmek isteyen yarışmacılardan 0 - 6 yaş çocukları için ücret alınmayacaktır. 07 -12 yaş çocukları için ise otelin gecelik kişi başı tutarının %50 sini ödeyerek yanlarında götürebilmektedirler. TATİL BÖLGELERİ :

Alanya, Kemer, Side, Marmaris, Bodrum, Fethiye, Ayvalık, Çeşme, Didim, Kuşadası
TATİL OTELLERİ ÖZELLİKLERİ :

Belirtilen bölgelerde bulunan Mika Tur 'un anlaşmalı olduğu tesislerde, yarışma için ayrılmış kontenjan müsaitliğine göre ve belirtilen tarihler içerisinde, sizin seçmiş olduğunuz bir tarihte 3-4-5 yıldızlı Mika Tur'un belirlediği tesislerde ücretsiz olarak tatil hakkı kullanılacaktır.
TATİL TARİHLERİ :

01.01.2011 - 15.06.2011 ve 25.09.2011 - 29.12.2011
01.01.2012 - 15.06.2012 ve 25.09.2012 - 29.12.2012
(belki ilgilenen çıkar diye yazdım)

3- facede yine bebelac akıllı bıdıklar adlı sayfada bebeğinizin fotoğrafını çekip yüklüyorsunuz en çok beğenilen 3 kişi hediye paketi ve oyuncak kazanıyormuş

4- AKER | Tarzn Renklendir sitemize kaydınızı yaptırdıktan sonra Eşarbını Renklendir kısmından istediğiniz modeldeki eşarbı tarzınıza göre renklendirebilir ve sonra bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. Yarışmamızda yer alabilmeniz için de, tarzınıza göre renklendirdiğiniz bu eşarbınızı şu anda bulunduğunuz facebook uygulamamız içindeki yönlendirmeleri takip ederek ekleyebilir ve en yüksek puanı alabilmek için arkadaşlarınızı da uygulamamıza davet edebilirsiniz.
Yarışmanın Kuralları:

Yarışmaya 18 yaş ve üzeri tüm kadınlar katılabilir.
Uygulamamız içerisinde sizden sorulacak tüm bilgileri eksiksiz ve doğru olarak doldurmanız gerekmektedir.
Yarışmaya sadece 1 desenle katılabilirsiniz.
Eğer sizin birden fazla facebook hesabınız varsa sadece bir hesabınızla yarışmaya katılabilirsiniz. Aynı kişinin birden fazla facebook hesabı ile yarışmaya katılması durumunda , eklediği tüm desenler iptal edilir ve yarışma dışı kalır. Bu durum yarışma sürecinde tesbit edildiği durumlarda ve hatta kazanmış olsa bile geçerlidir.
Yarışmanın süresi 10 gündür. 10 günün sonunda tarzına göre renklendirdiği ve yarışmada en yüksek puanı aldığı deseni, eşarp olarak üretilerek hediye edilir.
En yüksek puanı alan desenlere oy veren profiller kontrol edilecektir. Tesbit edilen tüm sahte profiller üzerinden kullanılmış oylar kabul edilmeyecektir. Bu tesbitten sonra, toplam aldığı puandan tesbit edilen sahte profille kazanılmış puanlar düşülecektir.
Kazananların eşarpları en geç 2 hafta içinde, kargo ücreti tarafımızdan karşılanarak adreslerine gönderilir.
Yarışmaya katılan herkes bu kuralları okumuş ve kabul etmiş sayılır
Yarışmanın Ödülü:

10 günün sonunda tüm kurallara uygun olarak en yüksek puanı almış 3 kişiye, tarzlarına göre renklendirdikleri desenler eşarp olarak üretilerek hediye edilecektir.

5- facebook yumoş sayfasında reklam filmini izleyip yumoşun kaç kez göründüğünü buluyorsunuz haftada on kişiye yumoş ayıcık hediye ediliyor

6-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…