Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

İNDİRİM 20 TL ARKADASLAR 75 TLLİK CANTAYI 25 E İNDİRMİŞLER 20 TLDE İNDİRİM KULLANDIM NEREDEYSE BEDAVAYA GELDİ ACELE EDİN TÜKENİYO HERSEYYY:kkk:

İNDİRİM 20 TL ARKADASLAR 75 TLLİK CANTAYI 25 E İNDİRMİŞLER 20 TLDE İNDİRİM KULLANDIM NEREDEYSE BEDAVAYA GELDİ ACELE EDİN TÜKENİYO HERSEYYY:kkk:

25 tl lik çantayı 20 tl kuponla nasıl alabildin ki canım? 40tl ve üzeri için değil mi kupon?

ben de bir deri elbise beğendim , yine yine yine!

Sadece 1 kere kullanılıyo millet az önce kullandım.sabah bi nevresim beğenmiştim yana döne kampanya arıyodum ilaç gibi geldi valla.koşun!!!

Mesela arkadasım 17 tllik bişi almıs düsmüş direkt bi tek kargo ödedi öylede olabilio illa 20 tl üstü aramayın vakit az kaldı kızlar cabuk olunn

Siparişi tamamlarken yazacaksın arkadaşım kampanya kodu kısmı var oraya tıkla tv kampanyasına yaz

Mesela arkadasım 17 tllik bişi almıs düsmüş direkt bi tek kargo ödedi öylede olabilio illa 20 tl üstü aramayın vakit az kaldı kızlar cabuk olunn

canım çok teşekkürler.2saattir ne alsam diye bakıp duruyordum.ben de sonunda çanta ve eldivene karar verdim 23tlye geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…