kızzlaarrrrrbakarmısınz lütfennn apikoğluna
açılıyor canım bende
Yine her zamanki gibi gezdim gezdim eli boş çıktım
Bedenlere bir türlü güvenemiyorum yaaaa:44:
Deneyip almayınca uymuyor hiç bişi, emanet gibi duruyo:44:
bnde ekran bembeyaz kalıyo yaa oynuyodum bi anda gitti neden acaba yaa
ben şimdi oynarken , uzun süredir aktivite göstermediğiniz için oturum sonlandı dedi ve kapandı(
bbenmde öyle oldu işte ve açılmıyo şimdii off sinir oldumm yaaa bembeyaz ekran dmi hiç ilerlemiyo
çok mutsuzum bugün trendyoldan bir banyo paspası beğenmiştim, çeyizime alaydım keşke çekim olsaydı dedim vazgeçtim ama şimdi okudum burayı kaçırdımm yaaa
çok mutsuzum çoookkkkçeyiz düzecem diye kendimi yedim bitirdim ama alınacaklar bitmiyooo
hadi yaaaa , tüh canım keşke daha önce geleydin , olsun haftaya denersin şansını haftayada olur kesin trendyolda çek , inş o zaman bulursun :))
kızlaaaaarrrrrrrrrr , coşkun ette annemin hesaptan bir deneyim dedim öylesine bakın ne yazdı ,
Tebrikler! Sürpriz hediyeyi sen kazandın.
Kayıt formunda vermiş olduğunuz iletişim bilgileriyle en kısa zamanda size ulaşacağız.
ayy tam çıkıyodum pc yi kapıcaktım son deneyim dedim şok oldum , ayyyyyyyyy çok mutlu oldum :)))
Bol model bluzlardan , aksuarlardan yada ev eşyalarından alsaydın keşke . Ayakkabı ve tam oturan modellerden ben de korkuyorum, almıyorum. Şu yastıklı tepsi yeni evlilere iyi hediye olurdu esasen alıp kenara atmak vardı da , şimdi geldi aklıma işte
kızlaaaaarrrrrrrrrr , coşkun ette annemin hesaptan bir deneyim dedim öylesine bakın ne yazdı ,
Tebrikler! Sürpriz hediyeyi sen kazandın.
Kayıt formunda vermiş olduğunuz iletişim bilgileriyle en kısa zamanda size ulaşacağız.
ayy tam çıkıyodum pc yi kapıcaktım son deneyim dedim şok oldum , ayyyyyyyyy çok mutlu oldum :)))
[/QUOT
ben yalnızca bir hesaptan girebiliyorum. başka hesaptan girince bugüünkü soruyu cevapladın diyo
Evet canım haklısın dökümlü bluzlar,aksesuarlar vs daha az riskli olur
Önceki hediye çekimle ruj ve ev terliği bulup almıştım ama şimdi fazla
bakınma fırsatım olmadı. Bi sonraki sefere artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?