Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yine her zamanki gibi gezdim gezdim eli boş çıktım
Bedenlere bir türlü güvenemiyorum yaaaa:44:
Deneyip almayınca uymuyor hiç bişi, emanet gibi duruyo:44:

Bol model bluzlardan , aksuarlardan yada ev eşyalarından alsaydın keşke . Ayakkabı ve tam oturan modellerden ben de korkuyorum, almıyorum. Şu yastıklı tepsi yeni evlilere iyi hediye olurdu esasen alıp kenara atmak vardı da , şimdi geldi aklıma işte

trendyolu paylaşan arkadaşa çok teşekkürler
son 10 dk da gördüm hemen girip kendime hırka oğlumada eşofman takımı alabildim :)

kızlar 12 de haberim oldu 2 tane çanta 1 tane tunik bi tane elbise 1 tane iç çamaşırı 1 tane de badi aldım kendime
battık walla
kocacım kızacak. amann bedava sayılır aldıklarım.aldıklarım olur ya olmazsa iade ederiz.trendyolda sorun olmuyo nasısa.
kızlar bi alışveriş yapışım var görmelisiniz.
haa bu arada hasbro türrkiyeden dün mail gelmiş anketimize katılıp 50 kişi dden biri oldugunuz için tranformes ın bi oyuncagınımı ne yollucaklarmış.ben böle bişeye katıldım mı hiç hatırlayamadım.böyle bi mail gelen varmı.yada böle bi anket hatırlayan varmı

kızlar Green--Country den elbise aldıysanız kalıpları çok dar benden söylemesi 2 ay önce ordaki grı nakışlı kemerli elbisenin 42 bedenini aldım normalde 40 bedenim(doğumdan sonra tabi )içine giremedim nerdeyse 38 gibi..

çok mutsuzum bugün trendyoldan bir banyo paspası beğenmiştim, çeyizime alaydım keşke çekim olsaydı dedim vazgeçtim ama şimdi okudum burayı kaçırdımm yaaa

çok mutsuzum çoookkkk çeyiz düzecem diye kendimi yedim bitirdim ama alınacaklar bitmiyooo

hadi yaaaa , tüh canım keşke daha önce geleydin , olsun haftaya denersin şansını haftayada olur kesin trendyolda çek , inş o zaman bulursun :))

kızlaaaaarrrrrrrrrr , coşkun ette annemin hesaptan bir deneyim dedim öylesine bakın ne yazdı ,

Tebrikler! Sürpriz hediyeyi sen kazandın.

Kayıt formunda vermiş olduğunuz iletişim bilgileriyle en kısa zamanda size ulaşacağız.

ayy tam çıkıyodum pc yi kapıcaktım son deneyim dedim şok oldum , ayyyyyyyyy çok mutlu oldum :)))

Tebrikler cnm afiyetle yiyin

Evet canım haklısın dökümlü bluzlar,aksesuarlar vs daha az riskli olur
Önceki hediye çekimle ruj ve ev terliği bulup almıştım ama şimdi fazla
bakınma fırsatım olmadı. Bi sonraki sefere artık

dün gece coşkun etten kazandım.

nestleden 2012 şeysi bekliyorum :)

gofredo yu yaptım geçen hafta onlar gelicek.

birde extory gelicek ama hepsi gelcek bakalım. kızlar extory si gelen varmı. amma oyaladılar ya :26::26:

Evet canım haklısın dökümlü bluzlar,aksesuarlar vs daha az riskli olur
Önceki hediye çekimle ruj ve ev terliği bulup almıştım ama şimdi fazla
bakınma fırsatım olmadı. Bi sonraki sefere artık

kızlar harikasınız bugun buldum tpiğinizi trendyolu yakaladım sayenizde her hfta kampanyası oluomu trendyolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…