Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar Yılmaz Özdil i sever misiniz (ben bayılırım harika bir köşe yazarı) bilmem ama 30 kişiye imzalı kitabını hediye edecekmiş. facebook sayfasında...inşallah kazanırım... çok istiyorummm..

kızlar belki çok beginner bir soru olcak ama siz bütün bunların haberini hemen nerden alabiliyorsunuz? yani eğer sürekli güncellenen bir site varsa biz de üye olalım, biz de hediye kazanalım

bendeeeee

Banada dün fikrimühimden gliss seti geldi çok beğendim

canım hangi kargoyla geldi set bana mng gelmiş ama evde yoktum

bu zamana kadar hiçbişey gelmedi mi:26:

milupadan kızıma paket geldi o da müşteri temsilcisi kendini yanlış ifade etti dedi bari size mama göndereyim zaten üyeydim onlar göndermişler bi de huggies kazandım başkada sinek avlıyorum.. şans kızımdan yana haa bi de fikri mühimden mail geldi bu kadarcıkk

kazananların şanları daim olsun iyi günlerde kullansınlar

abooo daha ne istiyosun biz daha bi cacık göremedik

uzun bir aradan sonra sonunda kargo yüzü görebildik

denedim biliyorum sayfası aries professionel leke çıkarıcı göndermiş

2 adet 100 er ml mlik

deneyip paylaştım sitelerindee

onun dışında bişiy geldiği yok

bu arada estee rujlara bayıldımmmmmm

güle güle kullanın fikri möhimmm amcamdan mail gelmiyor inatlaa

bu arada sizce bu site güvenilirmidir üye olanlar varmı arkadaşlarr

supercekilis.com

Süperçekilişe üye oldum az önce. Referansları çok iyi markalar, bana güvenli gibi geldi inş. öyledir.

ben geçenlerde üye oldum canım ama henüz bi şey kazanamadım.
burdan bi arkadaş (yanılmıyorsam yalnız katip) makyaj temizleyicisi kazandığını söylemişti sabah

ben de dün üye oldum o makyaj temizleyicisi kazanan arkadaştan duyunca bana da güvenli gibi geldi site.markalar kaliteli dediği gibi.yaklaşık 45 tane çekilişe katıldım hemen.bakalım bekliyoruz merakla :)

ya ben daha dün başvurdum çoğu şeye pek şanslı da değilim inş bişeyler gelir
zaman harcadığıma değsin hiç değilse

ben de dün üye oldum o makyaj temizleyicisi kazanan arkadaştan duyunca bana da güvenli gibi geldi site.markalar kaliteli dediği gibi.yaklaşık 45 tane çekilişe katıldım hemen.bakalım bekliyoruz merakla :)

cnm bende üye oldum süper çekiliş e arkadaş falan eklemek gerekiyormu öle bişeler varda :26: bide çekilişlere nasıl katılıyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…