Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar ben bu süperçekilişe üye oldum hemen biri arkadaşım olarak gözüktü yani bu siteyle ilgilenen mi acaba bir de çekilişlerin sonucunu nerden görebiliyoruz mail atılıyor mu kendi sitelerinden mi haber veriyorlar ayy ben o kadar şeye başvurdum ki unuturum gibime geliyo :90:

bana da aynısı olmuştu
bi de mesaj atmıştı
sanırım site yöneticisi ya da otomatik bi şey söz konusu
geri sildimdi ben

canım çekilişlere nasıl katılıyoruz ya

cnm bende üye oldum süper çekiliş e arkadaş falan eklemek gerekiyormu öle bişeler varda :26: bide çekilişlere nasıl katılıyoruz

bana da aynısı olmuştu
bi de mesaj atmıştı
sanırım site yöneticisi ya da otomatik bi şey söz konusu
geri sildimdi ben

evet site yöneticisi gibi birşey herhalde o.ben mesajı da kendisini de sildim arkadaşlarımdan mail ya da sms yoluyla bildiriyorlar kazanınca.tüm bilgilerinizi de doğru vermelisiniz oraya.kimse görmüyor zaten.arkadaş ekleme gibi bi zorunluluğunuz da yok.tüm çekilişler diye yazıyor orada.girin ve katıl deyin hepsine.yanlarında ne kadar süre sonra çekiliş yapılacağı belirtiliyor zaten.ben hepsine katıldım valla.araba yıkama olsun erkek kuaföründe saç kesimi olsun falan babamı yollarım çıkarsa ne yapayım

sağol canım evet bende silmiştim o çocuğu bende tüm çekilişler çıkmıo ya

Son düzenleme:
ben geçenlerde üye oldum canım ama henüz bi şey kazanamadım.
burdan bi arkadaş (yanılmıyorsam yalnız katip) makyaj temizleyicisi kazandığını söylemişti sabah

yok tatlım ben kazanmadım.. ya ben nickimi yanlış koymuşum bedevi katip olarak.. kazanmak ve ben aynı cümle içinde bile geçemez

yok tatlım ben kazanmadım.. ya ben nickimi yanlış koymuşum bedevi katip olarak.. kazanmak ve ben aynı cümle içinde bile geçemez
ay çok pardon canım yaa:26: şimdi geçmişe baktım başkasıymış evet. sen sandımdı ben,Allah söylettii belkimm

heyoooooooooo süper çekilişten göz makyaj temizleyici kazanmışım ihtiyacım vardı zaten ii oldu

kızlar denedim biliyorum hangi kargoyla gönderdi?
bana bugün bir kargo gelip geri gitti de ?

Denedim biliyorum, ariel leke çıkartıcı gönderiyor..3 adet 100 ml.lik.leke çıkartıcı..
kurye gibi birisiydi,bilindik kargo şirketi değildi yani..

Denedim biliyorum, ariel leke çıkartıcı gönderiyor..3 adet 100 ml.lik.leke çıkartıcı..
kurye gibi birisiydi,bilindik kargo şirketi değildi yani..

Güzel.. o zaman o geldi bana da ..
etkin dağıtım gibi birşeydi böyle şehir için bir şirket
büyük ihtimal odur..
başka birşey glemiyor aklıma..
az göndermişler ama 300 ml nedir yani.
koskoca ariel batacak sanki,toz deterjan da göndermişti daha önce ariel azdı yine..

mail vs. geldi mi ?:26:

yok mail gelmedi..direk, habersiz getirdiler..
500ml.bile değil yani gelen şey de..

ama olay ve max factor den makyaj uzlamanlarını evinize davet edin vs..
falan diye mail geldi denedim biliyorumdan..

kimseye gelmedi mi yaa böyle mail, bana mı geldi sadece..:97:

o mail geldi bana ama pek önemsemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…