Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

teşekkürler paylaşımlara..
kazananlara tebrikler durmak yok, yola devamm bizede çıkarrrr...
pozitif düşünün..
bursa da çok kar yağıyo bu arada...
yarın tatilolursa şaşırmamm...

iyi geceler herkese

baktım olmuyor

bende bu aralar bloglara sardım

***SİREMim***

Senin çanta kampanyandaki kırmızı çantana bayıldım

ama bari hediye o olsaymış

kızlar ben son günlerde hiçbi listede adımı göremiyorum nazar mı değdi nedir çevremdekiler hep ne güzel kazanıyosun diyolar:)

beklediklerim
avon kremi (tekrar getircekler)
benimo (daha başlamadılar)
nestle 2012
eti cin oyuncağı

ama bu kampanyalar tee ne zamandı:) yeni bişey yok bekliyoruz bakalım

kızlar bugün prima ilk paketimden aradılar beni.
adanadaki e-bebek şubemizden paketinizi alabilirsiniz dediler..
sizleri arayan oldumu acaba

iyi geceler herkese

baktım olmuyor

bende bu aralar bloglara sardım

***SİREMim***

Senin çanta kampanyandaki kırmızı çantana bayıldım

ama bari hediye o olsaymış

bende renkli olana bayıldım, tam yaz çantası ,her renk ayakkabıyla süper olur..
çekilişe katıldım ama, inşallah bi eksik yapmamışımdır:26:

bende arkadasım için yapmıştım prima almış oda 2 bezle ufakcık pembe tapır varmış baskada bişicik yokmuşşş..pintileşmişler anlasılan

bende arkadasım için yapmıştım prima almış oda 2 bezle ufakcık pembe tapır varmış baskada bişicik yokmuşşş..pintileşmişler anlasılan

aaa hadi ya , ablamla ben ikimizde aldık , tapırlar geldi bezler geldi , ablama pijama takımı bana tulum çıktı , deterjan şampuan numuneleri , annelik dvd si , buroşürler falan

Son düzenleme:
aaa hadi ya , ablamla ben ikimizde aldık , tapırlar geldi bezler geldi , ablama pijama takımı bana tulum çıktı , deterjan şampuan numuneleri , annelik dvd si , buroşürler falan

arkadaşlar bu prima olayı nedir?herkese mi veriliyor mağazadan alacağım ama hamile değilim yani olabilirim hayırlısıyla isteyebilir miyim ben de primayı?

1 adet SONY PS3 320 GB OYUN KONSOLU +MOVE BAŞ.PAK kazananlar :
OKTAY AKYÜZ BARTIN

10 adet Logitech Driving Force™ GT Oyun Direksiyonu kazananlar :
CEM TUNALI İSTANBUL
ELİF ZORLU BURSA
ESRA DİNÇ ESKİŞEHİR
ESRA TONGA İSTANBUL
MAHMUT SERTTAŞ İÇEL
PINAR YİĞİT ANTALYA
SİBEL DİLCİ ARTVİN
SUNA ÖZTÜRK MALATYA
ŞÜKRAN YANIK İSTANBUL
UĞUR KANTAR İSTANBUL

Yedekler :

1 adet SONY PS3 320 GB OYUN KONSOLU +MOVE BAŞ.PAK kazananlar
İBRAHİM ÇIRGAOĞLU İSTANBUL

10 adet Logitech Driving Force™ GT Oyun Direksiyonu kazananlar
ARİF EMRE YILDIZ DİYARBAKIR 8.YEDEK
ASLINUR KÖRPE İSTANBUL 5.YEDEK
DÜNDAR ARSLAN İSTANBUL 1.YEDEK
EMRE AHMET SIDAL DÜZCE 9.YEDEK
ERSEL GİRGİN ESKİŞEHİR 10.YEDEK
İSMAİL YILDIRIM TEKİRDAĞ 3.YEDEK
NORAY ALTUNTEPE İSTANBUL 6.YEDEK
ROJDAN ŞAHİN İÇEL 4.YEDEK
SAİD HAKAN ZAFER İSTANBUL 2.YEDEK
ÜMMÜHAN KORKAK DİYARBAKIR 7.YEDEK

herkese günaydınnnnnnnnnn uzun zamandır kurstaydım yoktum artık geldim burdayım yeni kampanyalarda buluşmak dilegiyle...........

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

“% 100 Kendiniz Olun “ Kitabını hediye ediyoruz.

Sayfamızı beğenip bu gönderiyi paylaşanlar arasında yapacağımız çekilişle bir kişiye kitap hediye edeceğiz. Bu hediyemiz sahibini bulduktan sonra diğer hediyemizin kampanyasını başlatacağız. Hepinize sevgilerle...

ABD başta olmak üzere tüm dünyada en çok satanlar listelerinde yer alan kişisel gelişim uzmanı Matthew Kelly, şimdi de Türk okurlarıyla buluşuyor...

Hepimizin yatışmak bilmez bir gelişme ihtiyacı var: Her yıl milyonlarca insan, kilo vermek, ilişkilerini düzeltmek ve iyileştirmek, borçlarından kurtulmak, kariyerlerinde daha fazlasını başarmak, finansal bağımsızlığa kavuşmak, ruhsal aydınlanmayı yakalamak, daha iyi ebeveynler veya eşler olmak için kitaplar alıyor ve seminerlere katılıyor; dahası, bu liste uzayıp gidiyor. İlerleme için yanıp tutuşuyoruz. Yine de, birçoğumuz istediğimiz değişimi gerçekleştirmeyi başaramıyoruz.

% 100 Kendiniz Olun, bir diyet programında başarısız olmuş, bir ilişkinin çöküşünü atlatmış veya tatmin edici bir kariyere sahip olup olamayacağını merak etmiş olan herkes içindir. Kendimizle, bulunduğumuz yerle ve yaptığımız şeyle barışık olmak isteyen hepimiz için bir kitaptır; uzak bir gelecekte değil, bugün, burada ve hemen şimdi.

Yazar: Matthew Kelly

Sayfa Sayısı: 276
Dili: Türkçe
Yayınevi: Yakamoz Yayınları

Kızlar benide dün aradılar 30 ocaktan sonra e-bebek mağazasından alabilirsiniz dediler bakalım bize ne çıkıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…