karaca 153.01.02.1101 aynı yerde hala logo sizde kontrol edin isterseniz kızlar
84 Pr. Yemek Takm Azur - Fine Bone - Yemek Takmlar - KRC Online Maazas | Karaca & KRC
sağol cnmm buldum bnde akşam yoktuu tek tek inceledim ama bulamadım şimdii çekilişe katıldımm inşş çıkarr cnm çeyizime koyarımm hemencikk
Berna hanım 20 TL lik çeki karacadan katılan herkesemi veriyorlar bilginiz varmı?
iyi geceler herkese
baktım olmuyor
bende bu aralar bloglara sardım
***SİREMim***
Senin çanta kampanyandaki kırmızı çantana bayıldım
ama bari hediye o olsaymış
kızlar bugün prima ilk paketimden aradılar beni.
adanadaki e-bebek şubemizden paketinizi alabilirsiniz dediler..
sizleri arayan oldumu acaba
bende arkadasım için yapmıştım prima almış oda 2 bezle ufakcık pembe tapır varmış baskada bişicik yokmuşşş..pintileşmişler anlasılan
aaa hadi ya , ablamla ben ikimizde aldık , tapırlar geldi bezler geldi , ablama pijama takımı bana tulum çıktı , deterjan şampuan numuneleri , annelik dvd si , buroşürler falan
Kızlar benide dün aradılar 30 ocaktan sonra e-bebek mağazasından alabilirsiniz dediler bakalım bize ne çıkıcakaaa hadi ya , ablamla ben ikimizde aldık , tapırlar geldi bezler geldi , ablama pijama takımı bana tulum çıktı , deterjan şampuan numuneleri , annelik dvd si , buroşürler falan
Kızlar benide dün aradılar 30 ocaktan sonra e-bebek mağazasından alabilirsiniz dediler bakalım bize ne çıkıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?