Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar karacadan 20 tl kazandım isteyene yollayabilirim.
bu arada dermalogicadan Age Reversal Eye Complex kazanmışım ama bu ne bilen var mı?

Kenzek Bal Gerçek Bal
Kenzek Bal'dan BAL HEDİYELİ kampanya!
Kenzek balın istisna tadına bedava ulaşmak için:
Kenzek Bal Gerçek Bal | Facebook
adresindeki sayfamızı beğenip paylaşmanız yeterli!
10 ŞUBAT tarihine kadar sayfamızı beğenen 3 kişiye 1 şişe Kenzek Bal bizden hediye!
... Hediyelerimiz kapınıza kargo ile 0 masrafla teslim edilecektir.
Beğenin ve arkadaşlarınıza önerin, kazanma şansını siz de yakalayın.
NOT: SADECE BU RESMİ DEĞİL ASIL Kenzek Bal Gerçek Bal | Facebook sayfasını beğenmeniz gerekir.

Evitare Eşarp'tan iki kişiye hediye..

Bu hafta sonuna kadar 2 şanslı takipçimiz...e hediye vermek istiyoruz.
Yarışmamıza katılmak için yapmanız gereken tek şey Evitare Davet linkini kullanarak arkadaşlarınızı sayfaya davet etmeniz ve bu ilanı sayfanızda duyurmanızdır. Bu işlemi yapan tüm arkadaşlarımızın ad-soyad, telefon, adres ve facebook profil linkini kampanya@evitare.com.tr adresimize göndermesi yeterlidir.

Yarışmamız 21 Ocak Cumartesi sona erecek, kazanan takipçilerimiz 23 Ocak Pazartesi günü açıklanacaktır.
Hepinize bol şans diliyoruz..!

canım nasıl katılıyoruz

ToyzzShop
Herkese günaydın, 17 Ocak tarihli yarışmamız başlıyor!

Okuma yazmayı kolaylaştırmak, ülke genelinde okuma yazma oranını yükseltmek, modern eğitim - öğretim sağlamak ve Türkçe’yi daha anlaşılır bir dil haline getirmek için Harf Devrimi yapılmıştır.Latin harflerinden esas alınan harfler Türk Dili'nin özelliklerini belirten işaretler kullanılarak “Türk Harfleri” adıyla 1353 sayılı kanunla kabul edilmiştir.

Bugünün sorusu : Harf Devrimi’nin kabul edildiği tarih nedir? (gün, ay, yıl şeklinde)

Sorunun doğru yanıtını mailin konu kısmına yazarak yarisma@toyzzshop.com mail adresine gönderen 12-92-133-205-412. kişiye Toyzz Shop'tan hediye. Hediye için 2 seçenek var. Kazananlar iki oyuncaktan birini seçebilecek. (1:43 Ferrari Araba ya da Barbie Bebek Renkli Saçlar )

Bu yazının altına yazılan yanıtlar kabul edilmeyecektir ve birden fazla mail atanların sadece ilk mailleri kabul edilecektir.

Kazananlar saat 17:00 de açıklanacaktır. Herkese bol şans dileriz.

https://www.facebook.com/kidycity?sk=app_285155121542617

Babalarımıza küçük bir duyuru! Bebeğinizi ilk kucağınıza aldığınız anı bizimle paylaşıp, eşiniz ve bebeğiniz için çok şık Avvio Anne Bebek Bakım Çantasını kazanma şansı yakalayacağınız kampanyamızda paylaşımlarınızı yapabileceğiniz soldaki sekmemizi yeniledik. Yorumlarınızı soldaki "Onu İlk Gördüğün An (Babalar Özel)" sekmesine girerek paylaşabilirsiniz. (Babalarımızın yaptığı önceki yorumlar geçerlidir.)

iyi geceler herkese

baktım olmuyor

bende bu aralar bloglara sardım

***SİREMim***

Senin çanta kampanyandaki kırmızı çantana bayıldım

ama bari hediye o olsaymış
baby hediyeyi kampanyayı yaptıgım kişi seçiyor maalesef bence o çanta da harika

bende renkli olana bayıldım, tam yaz çantası ,her renk ayakkabıyla süper olur..
çekilişe katıldım ama, inşallah bi eksik yapmamışımdır:26:
bu da kış çantasııı :)) tatlı gacım kontrol ederim eksik varsa mail atarım yada sayfada duyururum
kızlar google a girip ,

do a barrel roll

yazın

153.01.02.1101
karaca aynı yerdeymiş
karacanın linkini verir msnzkızlar bende katılayım
toyzz shopun cevabı
1 kasım 1928

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…