toyzz shopun cevabı
1 kasım 1928
bol şans canım kazan inşallah
kızlar karacadan 20 tl kazandım isteyene yollayabilirim.
bu arada dermalogicadan Age Reversal Eye Complex kazanmışım ama bu ne bilen var mı?
ne olduğunu bilmiyorum ama iyi bişeydir heralde :) tebrikler
wayyy hemşomuyuz kuzumm bende adanalıyımmm
canım nasıl katılıyoruz
karaca katılan herkese 20 tl veriyor sanırım? bana da verdi
2 sayfa önce bi arkadaş yazmıştı bi kod, ben onu yazdımKızlar bugünkü karaca logosu hangi kategoride
Kızlar bugünkü karaca logosu hangi kategoride
Bakımlı Kadın
‎3. KUPA ÇEKİLİŞİMİZ... PAYLAŞMANIZ YETERLİ... Paylaşan hanımlarımızdan birine KUPA HEDİYE .. KARGO ÜCRETİ YOK .. KAPINIZA TESLİM ::))
https://www.facebook.com/bakimlikadin
baby hediyeyi kampanyayı yaptıgım kişi seçiyor maalesef bence o çanta da harikaiyi geceler herkese
baktım olmuyor
bende bu aralar bloglara sardım
***SİREMim***
Senin çanta kampanyandaki kırmızı çantana bayıldım
ama bari hediye o olsaymış
bu da kış çantasııı :)) tatlı gacım kontrol ederim eksik varsa mail atarım yada sayfada duyururumbende renkli olana bayıldım, tam yaz çantası ,her renk ayakkabıyla süper olur..
çekilişe katıldım ama, inşallah bi eksik yapmamışımdır:26:
kızlar google a girip ,
do a barrel roll
yazın
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
% 100 Kendiniz Olun Kitabını hediye ediyoruz.
Sayfamızı beğenip bu gönderiyi paylaşanlar arasında yapacağımız çekilişle bir kişiye kitap hediye edeceğiz. Bu hediyemiz sahibini bulduktan sonra diğer hediyemizin kampanyasını başlatacağız. Hepinize sevgilerle...
ABD başta olmak üzere tüm dünyada en çok satanlar listelerinde yer alan kişisel gelişim uzmanı Matthew Kelly, şimdi de Türk okurlarıyla buluşuyor...
Hepimizin yatışmak bilmez bir gelişme ihtiyacı var: Her yıl milyonlarca insan, kilo vermek, ilişkilerini düzeltmek ve iyileştirmek, borçlarından kurtulmak, kariyerlerinde daha fazlasını başarmak, finansal bağımsızlığa kavuşmak, ruhsal aydınlanmayı yakalamak, daha iyi ebeveynler veya eşler olmak için kitaplar alıyor ve seminerlere katılıyor; dahası, bu liste uzayıp gidiyor. İlerleme için yanıp tutuşuyoruz. Yine de, birçoğumuz istediğimiz değişimi gerçekleştirmeyi başaramıyoruz.
% 100 Kendiniz Olun, bir diyet programında başarısız olmuş, bir ilişkinin çöküşünü atlatmış veya tatmin edici bir kariyere sahip olup olamayacağını merak etmiş olan herkes içindir. Kendimizle, bulunduğumuz yerle ve yaptığımız şeyle barışık olmak isteyen hepimiz için bir kitaptır; uzak bir gelecekte değil, bugün, burada ve hemen şimdi.
Yazar: Matthew Kelly
Sayfa Sayısı: 276
Dili: Türkçe
Yayınevi: Yakamoz Yayınları
L'Oréal Professionnel Türkiye
Geçen haftaki ürünümüzün sorusu:
Sèrie Expert Fiberceutic saç botoksu hangi saçlar için kullanilmalidir?
Cevabinizi lorealprofessionnel@loreal.com.tr adresine yollayin, fiberceutic maskenizi kazanin!
cevap :aşırı yıpranmış saçlar
karacanın linkini verir msnzkızlar bende katılayım153.01.02.1101
karaca aynı yerdeymiş
toyzz shopun cevabı
1 kasım 1928
Kenzek Bal Gerçek Bal
Kenzek Bal'dan BAL HEDİYELİ kampanya!
Kenzek balın istisna tadına bedava ulaşmak için:
Kenzek Bal Gerçek Bal | Facebook
adresindeki sayfamızı beğenip paylaşmanız yeterli!
10 ŞUBAT tarihine kadar sayfamızı beğenen 3 kişiye 1 şişe Kenzek Bal bizden hediye!
... Hediyelerimiz kapınıza kargo ile 0 masrafla teslim edilecektir.
Beğenin ve arkadaşlarınıza önerin, kazanma şansını siz de yakalayın.
NOT: SADECE BU RESMİ DEĞİL ASIL Kenzek Bal Gerçek Bal | Facebook sayfasını beğenmeniz gerekir.
Sınırsız Hediye Çekilişi
Sinbo Saç Düzleştirici Hediye Çekilişimizde
Çekilişe Katılmak İçin ;
Sinbo Saç Düzleştirici Hediye Çekilişimizde | Sınırsız Hediye Çekilişleri Her Hafta 1 Hediye Çekilişi
Kırmızı Kuzu
Kırmızı Kuzu'dan 50 TL Hediye Çeki !
https://www.facebook.com/kidycity?sk=app_285155121542617
Babalarımıza küçük bir duyuru! Bebeğinizi ilk kucağınıza aldığınız anı bizimle paylaşıp, eşiniz ve bebeğiniz için çok şık Avvio Anne Bebek Bakım Çantasını kazanma şansı yakalayacağınız kampanyamızda paylaşımlarınızı yapabileceğiniz soldaki sekmemizi yeniledik. Yorumlarınızı soldaki "Onu İlk Gördüğün An (Babalar Özel)" sekmesine girerek paylaşabilirsiniz. (Babalarımızın yaptığı önceki yorumlar geçerlidir.)
wayyy hemşomuyuz kuzumm bende adanalıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?