kızlar en güzel bahçe oynayanınız varmı.31 haziranda son buluyor.bide ilk 100 e giremeyenler nasıl da herkese hileci diyorlar ya sinirim bozuldu![]()
ben yaptım bir tane canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar en güzel bahçe oynayanınız varmı.31 haziranda son buluyor.bide ilk 100 e giremeyenler nasıl da herkese hileci diyorlar ya sinirim bozuldu![]()
ben yaptım bir tane canımve 1 kişi de oy verdi anca.Allah ondan razı olsun ne diyeyim
1.nin puanını gördün mü yaa 2693 kişi oy vermiş.
Benimde fikri mühim setim geldi.Çok güzelllll...
fikrimuhimin doğum kontrolu için doldurduğumuz anketin bebekleri gelmeye başladımı
bana da gelmedi henüz. ve gelmiyecek gibi bi his var içimdegünaydınn herkese
bana henüz gelmedi.
bide şu glissden bende istiyorum ya. ama daha kampanya gelmedi. inşallah gelir yakında...![]()
Denedim biliyorum, ariel leke çıkartıcı gönderiyor..3 adet 100 ml.lik.leke çıkartıcı..
kurye gibi birisiydi,bilindik kargo şirketi değildi yani..![]()
canım yaa ben de üye oldum.birşey beğendim alıyorum fakat ödeme sayfasına geldi.kart havale falan diyor.hani nerede indirim çekimi kullanmak istiyorum diye birşey :44:Kızlar daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama gimora.com sitesi üyelerine mayıs ayı boyunca 25 TL. lık hediye çeki veriyor. Çok fazla çeşit yok ürünlerde ama ben hediye çekimi kullanarak 1.19 TL. ye bir küpe aldım. Bugün geldi kargoyla. Beklediğimden de büyük ve güzel çıktı.
Bilgilerinize.
canım yaa ben de üye oldum.birşey beğendim alıyorum fakat ödeme sayfasına geldi.kart havale falan diyor.hani nerede indirim çekimi kullanmak istiyorum diye birşey :44:
Kızlar daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama gimora.com sitesi üyelerine mayıs ayı boyunca 25 TL. lık hediye çeki veriyor. Çok fazla çeşit yok ürünlerde ama ben hediye çekimi kullanarak 1.19 TL. ye bir küpe aldım. Bugün geldi kargoyla. Beklediğimden de büyük ve güzel çıktı.
Bilgilerinize.
e bunda üyelik için tc istiyo
İstanbul'da oturanlar için şapka hediye eden bir link buldum yalnız hediyenizi kendiniz gidip alıyorsunuz :
Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi - Fashion Corridor | Facebook
Eki Görüntüle 201780
kızlar denedim biliyorumdan köpük boya göndermişler
ben saçımı kendim boyamıyorumki ya şu estee rujdan yada fikri mühümdeki bebekten kazansaydım keşke ya:44::44::44:
bide oleyden göz çevresi kremi gelmiş cumartesi günü bu göz kremler 35 yaş üstü içinmi yoksa heryaş kullanabiliyomu bilen varmı![]()
e bu yazdı sadece anlamadım bi şey :26:
Test sonucuna göre senin markan Beymen Club çıktı! Seçeceğin trendy şapkayı
1. kat IKEA tarafındaki danışmadan alabilirsin!
14 yaşından küçükler şapka alamazlar.
bu kampanya mayıs sonu bitmiyor mu ?Tamam işte al yanına kimliğini Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi Fashion Corridor'dan iste şapkanı. Yani ben İstanbul'da yaşamıyorum. O yüzden bilemem nerede bu adres. Artık onu da siz bulacaksınız.:80: