Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar en güzel bahçe oynayanınız varmı.31 haziranda son buluyor.bide ilk 100 e giremeyenler nasıl da herkese hileci diyorlar ya sinirim bozuldu:47:

ben yaptım bir tane canım :1: ve 1 kişi de oy verdi anca.Allah ondan razı olsun ne diyeyim :60: 1.nin puanını gördün mü yaa 2693 kişi oy vermiş.

Denedim biliyorum, ariel leke çıkartıcı gönderiyor..3 adet 100 ml.lik.leke çıkartıcı..
kurye gibi birisiydi,bilindik kargo şirketi değildi yani..:34:

buna deneyimini paylaşmışmıydın? her paylaşana gönderiyolarmı acep? bende yorum yazmıştım buna ama gelmedi..

bamtur / burası neresi kazanan listesi

link çıkmıyor kızlar
face sayfalarından bakabilirsiniz
zaten 3 kişi =(

Son düzenleme:
Kızlar daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama gimora.com sitesi üyelerine mayıs ayı boyunca 25 TL. lık hediye çeki veriyor. Çok fazla çeşit yok ürünlerde ama ben hediye çekimi kullanarak 1.19 TL. ye bir küpe aldım. Bugün geldi kargoyla. Beklediğimden de büyük ve güzel çıktı.

Bilgilerinize.

Kızlar daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama gimora.com sitesi üyelerine mayıs ayı boyunca 25 TL. lık hediye çeki veriyor. Çok fazla çeşit yok ürünlerde ama ben hediye çekimi kullanarak 1.19 TL. ye bir küpe aldım. Bugün geldi kargoyla. Beklediğimden de büyük ve güzel çıktı.

Bilgilerinize.
canım yaa ben de üye oldum.birşey beğendim alıyorum fakat ödeme sayfasına geldi.kart havale falan diyor.hani nerede indirim çekimi kullanmak istiyorum diye birşey :44:

canım yaa ben de üye oldum.birşey beğendim alıyorum fakat ödeme sayfasına geldi.kart havale falan diyor.hani nerede indirim çekimi kullanmak istiyorum diye birşey :44:

Alacağınız ürünün fiyatı en az hediye çekinizin miktarı kadar olması gerekiyor. Yani 25 TL ve üzeri. Bir de 25 TL'dan kalanı nasıl ödeyeceğinizi yazdıktan sonra çıkıyor karşınıza hediye çekimi kullanmak istiyorum diye.

Bilgilerinize.

e bunda üyelik için tc istiyo

$Fotoğraf0023.webp
kızlar denedim biliyorumdan köpük boya göndermişler
ben saçımı kendim boyamıyorumki ya şu estee rujdan yada fikri mühümdeki bebekten kazansaydım keşke ya:44::44::44:
bide oleyden göz çevresi kremi gelmiş cumartesi günü bu göz kremler 35 yaş üstü içinmi yoksa heryaş kullanabiliyomu bilen varmı:40::40::40::12:

:59:
Eki Görüntüle 201780
kızlar denedim biliyorumdan köpük boya göndermişler
ben saçımı kendim boyamıyorumki ya şu estee rujdan yada fikri mühümdeki bebekten kazansaydım keşke ya:44::44::44:
bide oleyden göz çevresi kremi gelmiş cumartesi günü bu göz kremler 35 yaş üstü içinmi yoksa heryaş kullanabiliyomu bilen varmı:40::40::40::12:

Kızlar ben bu denedim biliyorumdan mail geldi üye olun diye. e nerden buluyolar mail adresimi ben anlamadım ya. güvenilir mi?

e bu yazdı sadece anlamadım bi şey :26:
Test sonucuna göre senin markan Beymen Club çıktı! Seçeceğin trendy şapkayı
1. kat IKEA tarafındaki danışmadan alabilirsin!
14 yaşından küçükler şapka alamazlar.

Tamam işte al yanına kimliğini Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi Fashion Corridor'dan iste şapkanı. Yani ben İstanbul'da yaşamıyorum. O yüzden bilemem nerede bu adres. Artık onu da siz bulacaksınız.:80:

Lansinoh 10 talihli Bebek.com üyesine süt saklama poşeti armağan ediyor. Lansinoh'tan süt saklama poşeti kazanan 10 talihli üyemizden biri olmak istiyorsanız tek yapmanız gereken anketimize katılıp soruları cevaplamak! Bol şanslar.

Hediyeli Anketler - bebek.com

Back
X