Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Anket Ödülleri
Anketi tam olarak dolduran;
- 100. kişi
- 250. kişi
- 500. kişi
- 750. kişi
- 1000. kişi
Homend 'ten şarap açma makinesi kazanacaktır.
Anket Kuralları
- Ankete katılmak için kullanıcılar Ad, Soyad, Telefon, Email adresi ve Doğum tarihi bilgilerini doğru ve eksiksiz doldurmalıdır.
- 18 yaşından küçükler ankete katılamaz; katılmış olsalar da herhangi bir ödüle hak kazanamaz.
- Eğer talihlilere 2 (iki) gün içerisinde ulaşılamazsa, hediye, yedek talihlilere gönderilecektir.
- Yedek talihliler asıl talihlilerin peşi sıra gelen katılımcılar olarak belirlenecektir. (100. kişiye ulaşılamaması durumunda 101. kişi, 250. kişiye ulaşılmaması durumunda 251. kişi gibi..)
- 1 kişi ankete sadece 1 defa katılabilir ve 1 defa ödül kazanabilir.
- Haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcılar tespit durumunda ödül hakkı ve üyeliği hiçbir uyarı yapılmadan iptal edilecektir.
- Kazanılan ödüller ertelenemez veya bir başka kişiye devredilemez
- TurkNet İletişim Hizmetleri A.Ş. ve Homend çalışanları ankete katılıp kazansalar bile ödül almaya hak kazanamazlar.
- TurkNet İletişim Hizmetleri A.Ş anket katılım kurallarını hiçbir şekil ve surette ön ihbara ve/veya ihtara gerek kalmaksızın her zaman değiştirebilir, güncelleyebilir veya iptal edebilir. Değiştirilen, güncellenen ya da yürürlükten kaldırılan her hüküm, yayın tarihinde tüm katılımcılar bakımından hüküm ifade edecektir.
- Katılım için son tarih 15 Haziran 2011 Çarşamba günü 12:30 'dır.
- Kazananlar 15 Haziran 2011 Çarşamba günü sabah 16:00'de turk.net - senin yerin buras! 'te açıklanacaktır.

Eki Görüntüle 201810

turk.net - Babalar Gn Anketi

Gliss Türkiye | Facebook

Benim Gliss'im-Shea Cashmere
Hem kendi saçına uygun Gliss'i öğrenmek, hem de kazanma şansı yakalamak istemez ...misin? Sen de "Benim Gliss'im" kampanyasına katıl, her gün kazanan 50 kişiden biri ol! Gliss Türkiye - Benim Gliss'im | Facebook

kızlar günlük form doldurarak istediğimiz kadar katılabiliomuşuz :52::52::52:

teşekkürler kızlar

bu arada gliss lerin faceden kazanıldığını bilmiyordum yeni gördüm

demekki kaçırmışım bende fikri möhim amcamız yolladı sanmıştım :53:

zaten bi senin hayatın senin kontrolüne davet etmedi beni çok sinirliyim maillerime bile yanıt vermiyorlarr:19:

bende glisslere katılıyım bari hergünn

:59:

bol numuneli günlerrr....

peeek bol olamıyo ama sağol cnm yinede sanada booool numuneli günler olsun :34:

teşekkürler kızlar

zaten bi senin hayatın senin kontrolüne davet etmedi beni çok sinirliyim maillerime bile yanıt vermiyorlarr:19:

canım bu glissin başka kampanyası fikrimühimden gelen ayrı sanırsam bu kampanya bugün başlamış her gün 50 tane 1 hafta boyunca kazanırız bi tane die düşünüyorum :32::32::32::32:

Tebrik ederim güle güle kullan canım. Sana mail le mi haber veriyorlar yoksa siteden mi takip ediyorsun?

tşkr ederim:))mail geldi :8: ayh çok sevndm :):) halbuki dermokozmetik ürünler kullanıyorum ben:9: kazanmak güzell:36:

Son düzenleme:
gliss kampanyasına katıldım teşekkür ederim arkdaşlar...

yanlış anlamazsanız bir şey sormak istiyorum.. oy isteyebiliyor muyuz facebookta bir yarışma içinnn.... ???:26::26::26::26::26:

yanlış anlamazsanız bir şey sormak istiyorum.. oy isteyebiliyor muyuz facebookta bir yarışma içinnn.... ???:26::26::26::26::26:

ne yazıkki canım oy istemek yasak hatta bu yüzden eski topik kapanmayla karşı karşıya kalmıştı orda face deki kampamyaları da duyurma yasaktı ama saolsun editörümüz bu topiğe taşıdı ve face kampanyalarını duyurmak serbest artık ama oy istemek yasak :34::34:

ne yazıkki canım oy istemek yasak hatta bu yüzden eski topik kapanmayla karşı karşıya kalmıştı orda face deki kampamyaları da duyurma yasaktı ama saolsun editörümüz bu topiğe taşıdı ve face kampanyalarını duyurmak serbest artık ama oy istemek yasak :34::34:

teşekkür ederim bende öyle hatırlıyorum da yine de sorim dedim :)

inş. bu sefer bizimde olur gliss imiz :))) hoş gelirse köpeğimi yıkıcam hahahahaha :))

allah senin iyiliğini versinn

:60:

teşekkürler kızlar

canım bu glissin başka kampanyası fikrimühimden gelen ayrı sanırsam bu kampanya bugün başlamış her gün 50 tane 1 hafta boyunca kazanırız bi tane die düşünüyorum :32::32::32::32:

dimii bencedee bir haftada bir tane kazanamazsak vay halimizee :59::97:

:19: oy istemek yasak cnm cım :71:

BİR KAMPANYA HABERİDE BENDEN OLSUN KIZLARR

:68:

Sen de sayfanı oluştur, okul yıllarını ölümsüzleştir; 100 Philips MP3 Player ve 100 Caramio Hediye Kutusu'ndan birini kazanma şansını yakala! Bu heyecana ortak olmak için hemen tıkla: http://......./CaramioYillik

AyRıNtIlI BİLGİ İÇİN: ülker facebook sayfasını kontrol edinizz....

Son düzenleme:
Sadece beğeniyoruz dimi..

Ehi ehi :) çok acemiyim de:17:
yeni bi elbise koymuşlar oraya ona yorum yapıyosun sonra yorumunu beğendiriyorsun ben yaptım bakalım kaç kişi beğenecek
Lancôme Turkey - Génifique | Facebook

doğru aktardım mı bilmiyorum ama burayı tıklayın bilgileri girin hemen deneme boyu kodunu veriyor
çekilişe gerek yok, kendiniz belirtilen adreslerden alıyorsunuz:))
evet canım sağol ben kodumu aldım umarım bitmemiştir

Back
X