ödeme kısmına gelince hediye çeki adedini yazıyor orada çekini görüyorsun zaten sol tarafta sonra çek adedi kısmına 1 yaz,o bakiyeden düşüyo.
o zaman kargo ödemiyorum dimi:)))
Alışverişinizi tamamlamak için...
1. Kredi Kartını Kullanacağınız Bankayı Seçiniz
varya altta..ordan illaki hesap nonun olduğu bankayı seçmekmi lazım..es mi geçeyim...çünkü kargo yoksa para da yok:))))))
Eki Görüntüle 328789
bak aynen böyle:)))
hıh tamam olmuş bak toplam tutar kısmında 0.01 yazıyor yani senin kartındaki borcuna 0.01 kr yansıcak.bankanı seçip işleme devam edebilirsin cnm
ay süpersinn.çok teşekkür ederim sabah sabah kafa şişirdim:)))
şimdi kargo felan ödemeden bu seçtiğim şey bana gelicek yani değil mi?
birde ben kardeşimin hesabından yaptım bu alışverişi,daveti kendi sayfamdan göndermiştim..şimdi bana 1 tgane daha çek gelmesi lazım o zaman dimi:))))
ne demek,estafirullah :)) evet kendi hesabına bak şimdi 21 gün sonrası için 10 tl verilmiştir diye yazmıştır çek bölümünde
tımam:)))))
muahhhh:)
başka hesaplar da açıp kendi hesabından davet yollayabilirsin canım :) kendi hesabında daha çok para birikir 21 gün sonra kullanmak üzere .bu arada trendyol bu akşam mı şifre vericek kızlar? saat kaçla kaç arasında olucak birde?
Her alışverişte en fazla 3 adet hediye çeki kullanabilirsiniz. Kullandığınız hediye çeklerinin toplam değeri, Alacağınız ürün ya da ürünlerin toplam fiyatını geçmemelidir. alışverişlerinizde kullanmış olduğunuz hediye çekinizin/ çeklerinizin toplam değerinin alacağınız ürün ya da ürünlerin toplam fiyatından yüksek olması durumunda, alışveriş sırasında kullanılan hediye çekinizin/ çeklerinizin kullanılmayan bölümü iade edilmez. Kazanılan hediye çekleri üyeye özeldir, başkasına devredilemez. Hediye çeki değeri nakite çevrilemez
anlamadım
ToyzzShop
Herkese günaydın, 18 Ocak tarihli yarışmamız başlıyor!
İlk matbaa Uzakdoğu’da MS 500'lü yıllarda kullanılmıştır.
Bugünün sorusu : Osmanlı Devleti’nde baskı yapan ilk matbaayı kurmak için fetva / izin alan, şu anki Türk matbaasının temellerini atan ünlü siyaset adamı ve yazar kimdir?
Sorunun doğru yanıtını mailin konu kısmına yazarak yarisma@toyzzshop.com mail adresine gönderen 16-101-199-263-532. kişiye Toyzz Shop'tan hediye. Hediye için 2 seçenek var. Kazananlar iki oyuncaktan birini seçebilecek. (1:43 Ferrari Araba ya da Hello Kitty 25 cm.peluş )
Bu yazının altına yazılan yanıtlar kabul edilmeyecektir ve birden fazla mail atanların sadece ilk mailleri kabul edilecektir.
Kazananlar saat 17:00 de açıklanacaktır. Herkese bol şans dileriz.
ToyzzShop
Herkese günaydın, 18 Ocak tarihli yarışmamız başlıyor!
İlk matbaa Uzakdoğuda MS 500'lü yıllarda kullanılmıştır.
Bugünün sorusu : Osmanlı Devletinde baskı yapan ilk matbaayı kurmak için fetva / izin alan, şu anki Türk matbaasının temellerini atan ünlü siyaset adamı ve yazar kimdir?
Sorunun doğru yanıtını mailin konu kısmına yazarak yarisma@toyzzshop.com mail adresine gönderen 16-101-199-263-532. kişiye Toyzz Shop'tan hediye. Hediye için 2 seçenek var. Kazananlar iki oyuncaktan birini seçebilecek. (1:43 Ferrari Araba ya da Hello Kitty 25 cm.peluş )
Bu yazının altına yazılan yanıtlar kabul edilmeyecektir ve birden fazla mail atanların sadece ilk mailleri kabul edilecektir.
Kazananlar saat 17:00 de açıklanacaktır. Herkese bol şans dileriz.
benimde öyle olmuştu davetiye oolmadığı işin 10 tl gelmedi bende yeni mail adresi aldım onunla yeni üyelik açtım
https://www.unnado.com/davet/tanertokgoz_203373
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?