Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

neler aldın biraz kopya versene :))))))))

2 bebek patiği 2 bebek önlüğü birde emzik tutagacı :))))) aldığım ürünler 5,60 tl den azdı ama 0.01 kr karttan kesti,bu şekilde işlem yapılabiliyor sanıyorum,sembolik bir rakam belirlemiş yani minimum olarak..ürünler gelince resimlerim kızlar

kredi kartı değilde maaş hesabımdaki bakiyemden olurmu acaba...birde şimdi bende 10 tl varya..o 10 tl yi arttırmam için ne yapmam lazım:))

sanmıyorum canım ama dene istersen,10 tl olan adresinden başka mail adreslerine davet yolla,davet yoladığın diğer hesaplara gidip gelen davetiye ile üye ol ve gelen çek ile alışveriş yap,sen diğer adreslerden alışveriş yaptıkça,ilk adresine yani davet yolladığın adrese 10ar tl yükleniyo.

ay süpermiş dur deniyorum teşekkür ederimm...bakiyem artarsa sizlerede bişiler alırım artık..benim bebişim daha yok(

elossa canım hemen çek gelmiyor benim yaklaşık yarım saat sonra geldi,o arada adres bilgilerini yazabilirsin.sipariş verirken kolaylık oluyo

:)) ,benimde yok bebeiş evli bile değilim,hediye edicem iki akrabama

:)) bu arada kargo parası 4.90 yazıyor...onu benmi ödicem..bu 10 tl lik bakiyedenmi düşüyorlar belli olmuyorki sitenin panelinde..
mesela şimdi emzik tutucu aldım 4.90..ama altta 4.90 kargo yazıyor..

:)) bu arada kargo parası 4.90 yazıyor...onu benmi ödicem..bu 10 tl lik bakiyedenmi düşüyorlar belli olmuyorki sitenin panelinde..
mesela şimdi emzik tutucu aldım 4.90..ama altta 4.90 kargo yazıyor..

ödeme kısmına gelince hediye çeki adedini yazıyor orada çekini görüyorsun zaten sol tarafta sonra çek adedi kısmına 1 yaz,o bakiyeden düşüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…