alınacak bişi kalmamış zaten stokları tüketmişiniz kızlarrrrr :))))
ben bişi almadım çek öylece duruyor:)
alınacak bişi kalmamış zaten stokları tüketmişiniz kızlarrrrr :))))
harika bi hediye, güle güle giy canımı love shoes den ayakkabı kazandımtutmayın beni
hehehe :)) ben 5 adet ürün aldım hepsi bedavaya geldi 21 gün sonrası için de 40 tl birikti
alsaydın ya :) bak almazsan darılırımmm :))
:))) bi kez denedim ama k.kart no istiyor kapattım bende.:)
hem kargoyu ben ödicem sanırım bu hoşuma gitmedi:)
o kuruşu da kartımdanmı ödüyorum anlamadım ki:)yok canım ya ucuz ürün alıyosun max 5 tl 4,90 da kargo parası 10 tl lik hediye çekinden alınıyo sen 0,80 kuruş ödüyosun
neler aldın biraz kopya versene :))))))))
evet
davetiye gönderiyimmi :))
bak gönderdim bile :))
https://www.unnado.com/davet/tanertokgoz_203373
evet canım karttan çekiyoro kuruşu da kartımdanmı ödüyorum anlamadım ki:)
evet canım karttan çekiyor
ı love shoes den ayakkabı kazandımtutmayın beni
benimde öyle olmuştu davetiye oolmadığı işin 10 tl gelmedi bende yeni mail adresi aldım onunla yeni üyelik açtım
https://www.unnado.com/davet/tanertokgoz_203373
kredi kartı değilde maaş hesabımdaki bakiyemden olurmu acaba...birde şimdi bende 10 tl varya..o 10 tl yi arttırmam için ne yapmam lazım:))
sanmıyorum canım ama dene istersen,10 tl olan adresinden başka mail adreslerine davet yolla,davet yoladığın diğer hesaplara gidip gelen davetiye ile üye ol ve gelen çek ile alışveriş yap,sen diğer adreslerden alışveriş yaptıkça,ilk adresine yani davet yolladığın adrese 10ar tl yükleniyo.
ay süpermiş dur deniyorum teşekkür ederimm...bakiyem artarsa sizlerede bişiler alırım artık..benim bebişim daha yok(
:)) ,benimde yok bebeiş evli bile değilim,hediye edicem iki akrabama
:)) bu arada kargo parası 4.90 yazıyor...onu benmi ödicem..bu 10 tl lik bakiyedenmi düşüyorlar belli olmuyorki sitenin panelinde..
mesela şimdi emzik tutucu aldım 4.90..ama altta 4.90 kargo yazıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?