Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlarr trendyol cuma yarışması açıklanmış 3. butik yanlış olmuş benim kusura bakmayın sizi de yanılltttım oysa en çok onu aramıştım kısmt artık

ayyy koptum kızlar alemsiniz valla yaa 40 yılın başında anca buldum yetiştim bu yarışmaya doğru da buldum cevabı onda da siz okumamışsınız ilahi siz yani

valla ya neyse başka mailden attım bakalım 11 diye hayırlısı

güle güle kullan canım bence de sor eksikse gönderirler.ben de görmüştüm o çanta sanırım 40 küsür liraydı benim asıl merak ettiğim tamamen beleşe aldığımız ürünler gelecek mi??
iki hesabımda daha 10'ar lira var ama artık korkumdan birşey almıyorum :44:

canım çizme kategorisinde toplamda kaç tane diyor ama 11 tane var

evet hayatım sonradan fark ettik :)

Kipa markası F&F Türkiye'den 25 kişiye çekilişle 60 TL’lik giyim alışveriş kuponu hediye!
https://www.facebook.com/ffturkiye

her 20. kişiye 1 adet Natrol Easy-C hediye
Natrol Türkiye - Duvar | Facebook

14 subata ozel yenı bır yarısma sevgılıler,nısanlılar ve evlı cıftler yarısma ıcın nısanlınız,sevgılınız yada esınızle beraber bır fotografınızı yuklersenız yarısmaya katılabılırsınız kural cıftlı fotograf olucak cocuk yada teklı profıl fotografları gecersız olucak yarısma hedıyesı 2 cıft sıhırlı kupa (sıcak ıcıcekle renk degıstıren)fotograflar yarısma albumune eklendıkten sora encok begenı alan ve sayfayı begendıren bırıncı olucaktır.
https://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVir...irüs/Özlem-Okumuş-Photography/133308106717323

Electro World - Duvar | Facebook

idefix - Duvar | Facebook

AKMAĞAZA ÖDÜLLÜ CUMA YARIŞMASI AN İTİBARİYLE BAŞLAMIŞTIR!

Akmağaza'da var olan butikler dışında, görmek istediğiniz markaları bugün saat 18:00'a kadar bu iletinin altına yazarak, iletiyi kendi sayfanızda paylaşın; yapılacak çekilişle bu şık ve kaliteli Mintaş trikoyu kazanma şansını yakalayın!
Herkese bol şans diliyoruz

Duvar Fotoğrafları | Facebook

Delimano Türkiye - Duvar | Facebook

Bulutsuzluk Özlemi (@Bulutsuzluknet) davetiye ödüllü yarışmamız birazdan başlıyor! Şarkı sözleri elinizin altında olsun

https://twitter.com/#!/rockndarkcom/status/160353194222944257

biri yardımcı olabilirmi sanal kart oluşturdum netten o an işim vardı karıştı gitti inceleyemedim sonrada kapatmışım sayfayı

sanal kart bilgilerimi nerden bakabiliyorum tekrar

tekrar yapmaya çalıştım 1 kere oluyo sanal kart dedi nasıl kullanacağımı da bilmiyorum sanal kartımı da kaybettim:2:

kızlar avon serumlarım geldi biraz önce
bi de denedm biliyorumdan prima bebek bezi geldi 2 tane
avonlardan ümidimi kesmiştim oysaki.sabahta aras kargodan ogluma oyuncak geldi.cavaplıyorum com dan bi anket doldurmuştuk.

bir blog çekilişine katılıyordum
şartlarından biri 'yenilik market' sitesine üye olmaktı
üye olan her 10. kişiye de denge bilekliği hediyeymiş

Tebrikler!!!

Ücretsiz Power Energy Güç ve Denge Bilekliği kazandınız!

Sitemize üye olan her 10. üyemiz denge bilekliği kazanmaktadır.

dedi bana

sanal kart nedir kızlar

markafoni
Tebrikler!!! Shoes&More kampanyası yarışmamızın kazananları Gizem Güler, Özlem Göktay Togar, Serap Menekşe Buday, Aslı Nur ve Arzu Borazan’ı kutluyoruz. Kazananlar lütfen Facebook konu başlıklı maillerinde iletişim bilgilerini, telefon numaralarını ve istedikleri numarayı yarisma@markafoni.com adresine göndersinler. Kazanan takipçilerimizi kutluyoruz.

kızlar bu denedim biliyorumdan herkese mi geliyor yoksa kazananlara mı liste var mı eğer öyleyse bende doldurmuştum anketi.

canım bende %25 çek kazandım ama nasıl gidip alcaz optikçiye ne diyeceğim

canım çeki yazıcıdan çıkarıp alcaz herhalde ben öyle düşündüm ama sayfasına mesaj atıp sorabilirz

of of avonlarım hala yok piyasada getirceklerdi efendim hafta içi yok yok yok

ben ümidi kestim avondan ya benimki de gelmedi hala

ben de üye olayım bari :)

Tebrikler!!!

Ücretsiz Power Energy Güç ve Denge Bilekliği kazandınız!

Sitemize üye olan her 10. üyemiz denge bilekliği kazanmaktadır.

Eğer kayıt olduğunuz bilgiler doğruysa ve mail adresinize gönderdiğimiz mail doğrulamayı başarılı olarak yaptıysanız satış ekibimiz sizinle temasa geçecektir.

İlginize teşekkür ederiz.

ben de kazandıımmmm yuppi

kızlar yanlış anlaşıldı heralde ben vermiyom davetiyeyi özel msj atmayın bana :) twitter da bu yarışma.
benim davetiye dediğim, şu bebek alışveriş sitesinden davet istyen özel msj atsın demek istemiştim..

davet yerine davetiye yazmışım:95:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…