Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Mutlu Akü’yü takip edenler kazanıyor.

ReTweet edenler kazanıyor.

3D dahil AFM sinema davetiyeleri ve Rahmi M. Koç müzesi özel davetileri kazanma şansı yakalayın.

Twitter

Davetiye isteyen özel msj atsın.

Duru Gourmet Duş Keyfi Oyunu 1.Hafta kazananları saat 17:00'da sayfamızdan açıklanacaktır.

markafoni
Sürpriz yarışmamız başladı! Shoes&More kampanyamızda çizme kategorisinde toplamda kaç adet ürün bulunuyor? Sorunun doğru cevabını mailin konu/subject kısmına yazarak yarisma@markafoni.com adresine gönderen 1., 100., 200., 300. ve 400. kişi Shoes&More’dan görseldeki yağmur çizmesini kazanacak! Bu yazının altına yazılan cevaplar kabul edilmeyecektir. Lütfen markafoni’ye kayıtlı mail adresinizle katılın. Birden fazla mail atanların ilk mailleri dikkate alınacaktır. Herkese bol şans!

161 adet saydım ben gözlerim şaşı oldu valla

Gondol
Değerli yarışmacılarımız, sorumuzun doğru yanıtı olan "Servis maşası" cevabını en hızlı şekilde e-posta'mıza göndererek bizden "Helper Servis Seti" kazanan Bol Bol Gondol yarışmamızın bu haftaki kazananları;

Burcu Perçem
Cem Er
Dilek Tosun Karaman
Fatma Aydın
Remziye Yıldız
Burcu Yılmaz
Dilek Ateşoğlu
Mehtap Tuğra
Yasemin Güner
Gizem Güler

Kazanan kişileri tebrik eder, hediyelerini alabilmeleri için iletişim bilgilerini (Ad, soyad, adres ve telefon) gondolplastic@gmail.com adresine göndermelerini rica ederiz. İlginiz için tekrar teşekkürler :) — Duvar Fotoğrafları

11 cavap kızlaaaaaaar :)

Evet o kara kara dilenci elleriydi hakkaten o muhteşem ojeleri süren
ay şuan çok utandım :78:
hemen aydınlatıyorum lakin yanlış aydınlatılmışsın

ödeme sürecinde adres ve fatura bilgileri etabı geldiğinde 'fatura adresi ve kargo adresi' şeklinde 2 ayrı seçenek var.
ürün arkadaşına hediye gidiyor, faturası da sana ayrı bir kargo ile geliyor.

yani kasa bölümünde kendin belirtiyorsun faturanın kime gitmesi gerektiğini

sustilo temmuzda kazandığım 100tl lik çekin üzerine yattığı için daha asssslaaaa katılmam

kızlarrrrr günlerdir alısveriş yaptıgımız bebek alısveriş sitesi vardı ya hani adı lazım deil :)
ben oradan alısveriş yapmıstım sizden önce bugun geldi ürünüm, bebek cantası almıstım ama içindeki termal biberonluk eksik. bi sorucam bakalım.
ama gördügüm kadarı ile teslim de sorun yok. aklınız kalmasın. ama sanal kart a dewam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…