unnado kelimesi yapilan uyarilara ragmen hala referenasli uye cagrilmasi ile yasakli kelime listesine girmistir.
tebrikler
oo güle güle kullan :) muyadan skoru tahmin et ile mi kazanıyoruz ya?
iyi salllamışsınız çünkü servis maşası ben kevgiri yaptım sonrada maşası eşimin mailden
Mutlu Akü’yü takip edenler kazanıyor.
ReTweet edenler kazanıyor.
3D dahil AFM sinema davetiyeleri ve Rahmi M. Koç müzesi özel davetileri kazanma şansı yakalayın.
Davetiye isteyen özel msj atsın.
markafoni
Sürpriz yarışmamız başladı! Shoes&More kampanyamızda çizme kategorisinde toplamda kaç adet ürün bulunuyor? Sorunun doğru cevabını mailin konu/subject kısmına yazarak yarisma@markafoni.com adresine gönderen 1., 100., 200., 300. ve 400. kişi Shoes&Moredan görseldeki yağmur çizmesini kazanacak! Bu yazının altına yazılan cevaplar kabul edilmeyecektir. Lütfen markafoniye kayıtlı mail adresinizle katılın. Birden fazla mail atanların ilk mailleri dikkate alınacaktır. Herkese bol şans!
markafoni
Sürpriz yarışmamız başladı! Shoes&More kampanyamızda çizme kategorisinde toplamda kaç adet ürün bulunuyor? Sorunun doğru cevabını mailin konu/subject kısmına yazarak yarisma@markafoni.com adresine gönderen 1., 100., 200., 300. ve 400. kişi Shoes&More’dan görseldeki yağmur çizmesini kazanacak! Bu yazının altına yazılan cevaplar kabul edilmeyecektir. Lütfen markafoni’ye kayıtlı mail adresinizle katılın. Birden fazla mail atanların ilk mailleri dikkate alınacaktır. Herkese bol şans!
ay şuan çok utandım :78:Evet o kara kara dilenci elleriydi hakkaten o muhteşem ojeleri süren
hemen aydınlatıyorum lakin yanlış aydınlatılmışsınkızlarrr trendolundan alışveriş yaptığınızda kargonun içinde ürünlerin fiyatı oluyor mu??? trendyolundan bir arkadaşımın doğum günü için hediye almayı düşünüyorum ve adresi olarak onun adresini vereceğim çünkü farklı şehirlerdeyiz vee fatura içinde olursa çok ayıp olur :44: alışveriş yapanlar bu konuda beni aydınlatırsa memnun olurum
sustilo temmuzda kazandığım 100tl lik çekin üzerine yattığı için daha asssslaaaa katılmamSustilo
Evet kızlar... Sustilo'dan sizler için yine harika bir fırsat daha! 100 tl'lik hediye çekini kazanan ben olmalıyım diyorsan bu fırsatı kaçırma! yapman gereken tek şey, kendi facebook adresinden Sustilo sayfasını beğenip paylaşman. Haydi durma, 100 tl'lik hediye çekini kazanmak için sadece beğen ve paylaş'a tıkla! Yapman gereken www.sustilo.com.tr'ye girip facebook sayfanda BEĞEN&PAYLAŞ'a tıklamak.
11 cavap kızlaaaaaaar :)
anaa çizme kategorisi diyormuş ben de bütün ürünleri saymışım ahahahaha
ayakkabı atölyesinden cevap geldi, biz sizin için model seçtik zevkimize güvenin demişler:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?