arife kanar kazanmış
hayatım nasıl kazandın bize de anlatırmısın yani kaç kere oynadın bu oyunuelinden su içmek istiyom şans bana da geçsin azcık
Durudan duş jelide kazanmışım noluyo banabu günlerde amma şanslıyım
airfikleer i tebrik ederim Duru'dan bornoz seti kazanmışBne de duş jeli kazanmışım
bi china ojem daha oldu. air'cim geçen yaşadığın olayı yaşıyorum şuanah şu kıskançlık.
evet öyleyim de adımı siler misin
daha bi kaç saat oldu, hemen arayacaklarını sanmıyorum ama yalan olduğunu da düşünmüyorum daha önce bi blog aracılığı ile hediye kazanmıştım bu sitedenBu bileklik için aranan oldu mu kızlar hani demiş ya iletişime geçilecek diye acaba mail yoluyla mı yoksa telefonla mı.. Bana pek inandırıcı gelmedi ama bakalım görecez
:26::26::26: zor bir durum :26::26::26:kazanmak için yarışıyoruz bazen şansımız oluyo bazen olmuyosabretmeyi bilmeli o zaman murada erilir bende
boşver canım boşver
ben de seni tebrik ederim canımbu arada konteess im tebrikler demeyi unuttum
ok canım tebrikler bu arada
Tşk cnm daha bitmedi şans.Ben eşimin hesabından katılmıştım o kazanmış..Oysaki kendi hesabımdan ne kadar da çok oynamıştım.:44::44::44::44:
ilahi çok güldürdün beni
annenin ismi uğurlu geliyordu onla yarış :))
sizin kazandığınız havadan bende kazanmışım
Artık annemde kurtarmıyo
kızlar şu power bileklik verensiteden kazandığınızı nerden anladınız yani mail mi geldi , yada kayıt olunca ekranda mı çıktı
annelutfen.com
annelutfen.com hediye dağıtıyor!
Sitemize kaydolup e-posta adresini bırakan 10uncu, 20inci, 50inci ve 100üncü anneye çok özel sürpriz armağanlar var!
Tek yapmanız gereken:
1) Annelutfen.com - Bebek ürünleri, oto koltuğu, bebek arabası, mama sandalyesi ve daha fazlası adresine girip sağ üst köşede "yeni üye" deyip, bilgilerinizi doldurmak.
2) hediyenizi beklemek
Haydi anneler! Acele edin!
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
Cumartesi günü (yarın) şanslı 2 kişi % 100 Kendiniz Olun kitabını kazanacak ve yine yarına çok beğeneceğiniz bir etkinlik düzenleyeceğiz.Karne hediyesi olarak 1 kişiye çift kişilik Disney Live! Mickeyin Çılgın Yolculuğu'na biletix'den bilet vereceğiz.Daha fazla paylaşım daha fazla hediye :))
Bausch + Lomb Türkiye - Ürün/Hizmet - İstanbul - Promosyon | Facebook
kızlar her 10. kişiye 300 ml lens solüsyonu ya da %25 hediye çeki veriyo ben kendi hesabımdan çek eşimden de solüsyon kazandım bi bakın
evet hayatım sonradan fark ettik :)
Kipa markası F&F Türkiye'den 25 kişiye çekilişle 60 TLlik giyim alışveriş kuponu hediye!
https://www.facebook.com/ffturkiye
her 20. kişiye 1 adet Natrol Easy-C hediye
Natrol Türkiye - Duvar | Facebook
14 subata ozel yenı bır yarısma sevgılıler,nısanlılar ve evlı cıftler yarısma ıcın nısanlınız,sevgılınız yada esınızle beraber bır fotografınızı yuklersenız yarısmaya katılabılırsınız kural cıftlı fotograf olucak cocuk yada teklı profıl fotografları gecersız olucak yarısma hedıyesı 2 cıft sıhırlı kupa (sıcak ıcıcekle renk degıstıren)fotograflar yarısma albumune eklendıkten sora encok begenı alan ve sayfayı begendıren bırıncı olucaktır.
https://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVir...irüs/Özlem-Okumuş-Photography/133308106717323
Electro World - Duvar | Facebook
idefix - Duvar | Facebook
AKMAĞAZA ÖDÜLLÜ CUMA YARIŞMASI AN İTİBARİYLE BAŞLAMIŞTIR!
Akmağaza'da var olan butikler dışında, görmek istediğiniz markaları bugün saat 18:00'a kadar bu iletinin altına yazarak, iletiyi kendi sayfanızda paylaşın; yapılacak çekilişle bu şık ve kaliteli Mintaş trikoyu kazanma şansını yakalayın!
Herkese bol şans diliyoruz
Duvar Fotoğrafları | Facebook
Delimano Türkiye - Duvar | Facebook
Bulutsuzluk Özlemi (@Bulutsuzluknet) davetiye ödüllü yarışmamız birazdan başlıyor! Şarkı sözleri elinizin altında olsun
https://twitter.com/#!/rockndarkcom/status/160353194222944257
bir blog çekilişine katılıyordum
şartlarından biri 'yenilik market' sitesine üye olmaktı
üye olan her 10. kişiye de denge bilekliği hediyeymiş
Tebrikler!!!
Ücretsiz Power Energy Güç ve Denge Bilekliği kazandınız!
Sitemize üye olan her 10. üyemiz denge bilekliği kazanmaktadır.
dedi bana
153.13.01.0345 canım
daha bi kaç saat oldu, hemen arayacaklarını sanmıyorum ama yalan olduğunu da düşünmüyorum daha önce bi blog aracılığı ile hediye kazanmıştım bu siteden
ben de seni tebrik ederim canım
kıskançlık da çirkeflik de beleş, yapacak bi şey yok... beni bu şekilde karaladıkları için onlara hakkım geçti ve kesinlikle helal etmiyorum,bu mudur budur.
sağol canımm sana da tebriklerrhangi rengi seçeceksin?
Artık annemde kurtarmıyo
kızlar şu power bileklik verensiteden kazandığınızı nerden anladınız yani mail mi geldi , yada kayıt olunca ekranda mı çıktı
Bu melis mercan kim oluyor aramızdan biri mi?
dettol ve veet de açıklandı kontrol edin kızlar
bekle bekle incinaz teyzee kazanırsabrett:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?