Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arife kanar kazanmış
hayatım nasıl kazandın bize de anlatırmısın yani kaç kere oynadın bu oyunu elinden su içmek istiyom şans bana da geçsin azcık

bu haftam şanslı haftam herhalde
2012 nin ilk haftası o kadar şey açıklandı hiç birinde adım yoktu sabrettim muradıma erdim

Durudan duş jelide kazanmışım noluyo bana bu günlerde amma şanslıyım

tebrikler

airfikleer i tebrik ederim Duru'dan bornoz seti kazanmışBne de duş jeli kazanmışım

teşekkür ederim canım

Bu bileklik için aranan oldu mu kızlar hani demiş ya iletişime geçilecek diye acaba mail yoluyla mı yoksa telefonla mı.. Bana pek inandırıcı gelmedi ama bakalım görecez

bi china ojem daha oldu. air'cim geçen yaşadığın olayı yaşıyorum şuan ah şu kıskançlık.

:26::26::26: zor bir durum :26::26::26:kazanmak için yarışıyoruz bazen şansımız oluyo bazen olmuyo sabretmeyi bilmeli o zaman murada erilir bende
boşver canım boşver

tüm fesatlıklara ragmen bende siteyi kendim bulup kazandım şuan hahah

Bu bileklik için aranan oldu mu kızlar hani demiş ya iletişime geçilecek diye acaba mail yoluyla mı yoksa telefonla mı.. Bana pek inandırıcı gelmedi ama bakalım görecez
daha bi kaç saat oldu, hemen arayacaklarını sanmıyorum ama yalan olduğunu da düşünmüyorum daha önce bi blog aracılığı ile hediye kazanmıştım bu siteden
:26::26::26: zor bir durum :26::26::26:kazanmak için yarışıyoruz bazen şansımız oluyo bazen olmuyo sabretmeyi bilmeli o zaman murada erilir bende
boşver canım boşver

bu arada konteess im tebrikler demeyi unuttum
ben de seni tebrik ederim canım

kıskançlık da çirkeflik de beleş, yapacak bi şey yok... beni bu şekilde karaladıkları için onlara hakkım geçti ve kesinlikle helal etmiyorum,bu mudur budur.

ok canım tebrikler bu arada

sağol canımm sana da tebriklerr hangi rengi seçeceksin?

kızlar şu power bileklik verensiteden kazandığınızı nerden anladınız yani mail mi geldi , yada kayıt olunca ekranda mı çıktı

Bausch + Lomb Türkiye - Ürün/Hizmet - İstanbul - Promosyon | Facebook

kızlar her 10. kişiye 300 ml lens solüsyonu ya da %25 hediye çeki veriyo ben kendi hesabımdan çek eşimden de solüsyon kazandım bi bakın

153.13.01.0345 canım

iyiakşamlar kızlar
bugün misafirim geldi takılamadım burda
kazanan arkadaşları tebrik ederim
bnde bakım şu bileklik sitesinee

bende canım hakkımı helal etmiyorum kazanamayacağım bir şey için neden katılayım kimsenin hakkına girmiyorum şans işi torpil yok arkadaş kıyağı yok çekiliş var sadece ama

bunu anlayamıyo millet işte fesatlığından çatlıyo ne diyeceğini şaşırıyoöyle insanların allah yardımcısı olsun acıyorum düştükleri duruma

ben ilk başladığımda bazı arkadaşlarımın sayfalarında fotolarını gördüm ve imrendim inşallah benim de olur bir sürü kazandığım da fotosunu koyarım dedim şimdi baktım da 15

adet fotom var belki fesatlık yapsaydım böyle şansım olmazdı allah o duruma düşürmesin

Artık annemde kurtarmıyo

kızlar şu power bileklik verensiteden kazandığınızı nerden anladınız yani mail mi geldi , yada kayıt olunca ekranda mı çıktı

kayıt olduğun anda ekranda çıkıyor canım...

..
Kontess bakalım inşallah gerçektir ararlar ilk çıktığında çok beğenmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…