Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kurnaz sanıyor kendini kampanya takip etcek aklınca Melis Mercan şikayet edeymde engellesin profil facede ekleyip duruyor inatla!

dettol ve veet de yokum
Kızlar şu dettolden acıbadem sağlık hizmeti kazanmıştım ben geçen haftalarda burdan varmı kazanan ne arayan var ne soran

"Hangi baharat maydanozgiller familyasından gelmektedir?" sorusuna "Kimyon" cevabını veren şanslı 20 katılımcımız aşağıdaki listede!

Kazananlar:
1- Dönüş Görgülü
2- Elif Altıntaş
3- Elif Eciverdioglu
4- Fatmanur Şahin
5- Gülcan Ceceli
6- Hicret Özcan
7- Melek Yılmaz
8- Melike Gülbayrak
9- Mukaddes Uğur
10- Muradiye Türkezer
11- Mustafa Eslek
12- Nihal Can
13- Nilgün Çetin
14- Nurdan Çelik
15- OktayMurat
16- Serkan Gündüz
17- Sevda Baltacı
18- Şenol Yiğit
19- Yelda Köylü
20- Yüksel Blazer

20 Ocak 2012 Cuma, 18:20 tarihinde Ülker Ducros tarafından eklendi
"Hangi baharat maydanozgiller familyasından gelmektedir?" sorusuna "Kimyon" cevabını veren şanslı 20 katılımcımız aşağıdaki listede!

Kazananlar:
1- Dönüş Görgülü
2- Elif Altıntaş
3- Elif Eciverdioglu
4- Fatmanur Şahin
5- Gülcan Ceceli
6- Hicret Özcan
7- Melek Yılmaz
8- Melike Gülbayrak
9- Mukaddes Uğur
10- Muradiye Türkezer
11- Mustafa Eslek
12- Nihal Can
13- Nilgün Çetin
14- Nurdan Çelik
15- OktayMurat
16- Serkan Gündüz
17- Sevda Baltacı
18- Şenol Yiğit
19- Yelda Köylü
20- Yüksel Blazer

Ülker Ducros Hediyeli Soru Kampanyamıza gösterdiğiniz ilgi için herkese teşekkür ederiz.

tebriklerr

tebrikler arkadaşlar duruyu nsaıl kazandınız anlatırmısınız günde kaç kere oynadınız ? ben günde 3 veya 5 kere oynadım ama kazanamadım..

tşk cnm ben kendi hesabımdan günde 2o-30 kez oynamışımdır ama bişey çıkmadı.Eşimin hesabından da 3 kez falan oynadım ..

airfikleer i tebrik ederim Duru'dan bornoz seti kazanmışBne de duş jeli kazanmışım

tebrikler kızlaaar

tebrikler kızlar maşallah size nazar değmesin...

Teşekkürler

ewet cnm onlardan :.) beleş ama yollarlar ya sorun cıkarsa bukdr kişiyiz kafa tutamazlar :))

ayy İnşallah

bi china ojem daha oldu. air'cim geçen yaşadığın olayı yaşıyorum şuan ah şu kıskançlık.

tebrikleer

ilgisini çeken olabilir diye söylüyorum.çamaşır yıkama topu batan gemi de 3.90 49 tl den inmiş ben aldım 2 tane kapıda ödemeleride var.işine yarayan olabilir.

beklediklerim

glade
gümüş kolye
benimo
rimel
ayakkabı ı love shoes
ayakkabı ayakkabı atölyesi
parfum
bornoz duru
my forum kiels krem

aglıcamm yaaa hiç bir kampanya da adım geçmez mi annem bu ne yaaaaaa bi insan hiç bir şey kazanmaz mı ((

tebrikler arkadaşlar duruyu nsaıl kazandınız anlatırmısınız günde kaç kere oynadınız ? ben günde 3 veya 5 kere oynadım ama kazanamadım..

saol canım zamanım olduğunca oynadım şans işi bence bu iş ama çok fazla da oynamadım 50
25 30 olmuştur en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…