kızlar bu metronun soruları herkese farklımı bende dediğiniz sorular çıkmadı 5 tane soru vardı toplamda.:44:
kızlar bu metronun soruları herkese farklımı bende dediğiniz sorular çıkmadı 5 tane soru vardı toplamda.:44:
Sevgili Lezzet Meraklıları,
Bu kış hem eğleneceğimiz hem de eğlenirken yeni bilgiler öğreneceğimiz yarışmamız ile sofralarımızın değişmez başlangıcı çorbalarınız MAGGI® 'den olsun ister misiniz?
Yarışmamız boyunca her hafta, Pazartesi ve Perşembe Günleri sorulacak soruyu doğru yanıtlayan ilk 50 kişi MAGGI® Yöresel Çorbalarını kazanma şansı yakalayacaktır.
Yarının sorusu için sayfamızı takip etmeyi unutmayın!!!
http://www.facebook.com/MaggiTurkiye:56:
kızlar çirkin ördek yavrusu müzikaline cumartesi 2 pazar 2 kişilik biletim var cahir avm de yarın hansel ve gratel oyununa çift kişilik biletim var kimler ister acilll
arkadaşın paylaştığı videoda geçen konulardı yani sorular ordan gelebilir..
banada 5 soru çıktı sonrada 5 soruyuda doğru cevapladınız dedi form doldurdum o kaa
ayy bende kazanmışım siz listeyi yayınlayınca gördüm haberim bile yokkk çok teşşekkür ederim size.
bu nasıl oluyor cnm. link verirmisin?
kızlar çirkin ördek yavrusu müzikaline cumartesi 2 pazar 2 kişilik biletim var cahir avm de yarın hansel ve gratel oyununa çift kişilik biletim var kimler ister acilll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?