TV Anketi Kazananlar
23 Ocak 2012 Pazartesi, 21:07 tarihinde Ülker tarafından eklendi
TV Anketinden Mutlu Bir An kutusu kazananlar:
Salih Temel
Adem Doğan
Alper Ünlü
Ayhan Boyraz
Fatma Özdemir
Anıl Özcan
Ayşenur Kocaağaoğlu
Burcu Gökçetin
Doğan Ağcı
Gökhan Civelek
Ahmet Irmak
Ali Özer
Azra Yüzbaşıoğlu
Berna Eralp
Esra Kurt
Adil Aka
Asiye Sivri
Aşkın Sökmen
Deniz Ipek
Havva Alturan
Alaattin Demir
Aykut Turpcu
Banu Duman
Burçak Çelik
Emine Baykam
Alev Dinç
Bilal Karaca
Buğra Akduman
Ecrin Dönmez
Filiz Daş
AyşeNur Kaçan
Batuhan Ölmez
Esra Kadaifçi
Arife Cunbar
Aslan Dumlupınar
Alparslan Ertal
Aylin Kübra Akdemir
Bahar Doğru
Çağlar Özkahyalar
Tubahan Erkin
facede gördü benimki yakkabıyı ,beleşe ona verirsem ayıp olur diye kardeşimin ayak numarasını verdim,numarayı baştan belirtselr fena olmazdı haa. Ayakkabıyı 2 ye bölüp iki sene bile giyebilirim yanigünayydınlarr herkesee gece kuşumm sevgililer günü geliyo kızz kocişe hediye edersin üzülme :) tebrikler
gunaydınlar
gece kusu guldurdun benı sabah sabah :)
Maybelline NY Türkiye
Bugün 15:00 ile 16:00 saatleri arasında güzel bir sürprizimiz olacak. Takipte kalın.
kızlar ben dışarda olucam o saatlerde siz katılın mutlaka
20 kişi, bu harf çikolatayı üzerinde kendi mesajıyla istediği kişiye gönderme şansı yakalayacak! Saat 14:00' ü bekleyin!
CicekSepeti.com | Facebook
Beni bir yerden aradılar anlamadım ebebekten 50 tl çek kazanmışım.. mail adresimi istediler adres bilgilerimi gönderdikleri maile cevap olarak yazacakmışım.. Ama hala mail gelmedi..
Nerden acaba kızlar bileniniz var mı yada sizi arayan ?
tecrübeli annenin hali başka oluyor tabi
Metro
Metro enerji dolu yepyeni yarışmayla karşınızda! Enerji Sahası videosunu izle, soruları doğru yanıtla, Metro Enerji Paketi kazanma şansını yakala!
http://on.fb.me/​yuksekenerjisahasi
Royce Energy Drink
‎12. Kampanya - Haydi Twitter'a !
"Royce Energy Drink" Twitter Hesabımızda Dün göndermiş olduğumuz en son twitimizin ne olduğunu bize yazın ve kazanın. Tabi bu arada Twitter hesabımızı takip etmeyi unutmayın :) Cevaplarınızı İletişim Bilgileriniz ve Twitter Hesap İsminizle Birlikte "kampanya@roycedrink.com " E-Mail Adresine Gönderin. Gönderenlerin İçinden 1/10/25/50/75/100/125/150/175/200/225/250. Kişilere Süpriz Hediyemiz Olacak...
Guzel, mutlu ve enerjinizin tam oldugu bir gun sizlerin olsun[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] :)
Son twitt[/FONT]
arkadaşlar ne diycem bugün trendyol olur diyorum.kuzy güneyde cıkacak bence çünkü merve bogulur mila butiginde.hadiseninde vardı hani.hadi bakalım bekleyelim
Natrol Easy-C kazananlar;
1- Tuğba Suyabatmaz
2- Tuğçe Engin
3- Ayfer Apaydın
4- Gndz Feyza
5- Mirror Kampanya
6- Hasan Türksoy
7- Gamze Nar Durgut
8- Aliye Susuz olmuştur, kendilerini tebrik ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?