Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ne oldu arkadaşım .2 tane var hesap benimkinde 4 arkadaş var.Diğeri benim değil.

anladım canım kekledı kactı benı facede bılgınız olsun oy ıstedı bende verdım bana oy vermeye gelınce kırk sast oyaladı vermıcekmısın dedım ses yok bı baktım kactı gıttı engelledı benı hemen bılgınız olsun.

Neden böyle yaparlar ki.Eğer birinden oy istiyorsa o da verecek..

Lezzetbaşı
Lezzetbaşı ACILI EKŞİLİ SOS 1,25 KG Pazartesi hediyeler sahiplerini buluyor paylaşın kazanın paylaşın kazandırın..
Beğen · · Paylaş · 15312 · yaklaşık bir saat önce ·

selam siteye bakındım hiçbişey anlamadım üye olmaa yeri yok direk faceden ismimi almış ekrana markafoni çeki kazansam nereden haberim olacak ya da sayfa başında bekleme mi lazım anında mı yakalanıyor birde puanlar fırsat alarak yükseltiliyor sadece herhalde başka bi yöntem yok ben göremedim

twitter
Markalimo
İlerleyen dakikalarda markalimo'dan sürpriz hediyeler kazanma fırsatı yakalayacağınız yarışmamız başlayacaktır @Markalimo dan ayrılmayın..

canım markmost com diye gir sağ üstte üye ol var.ordan üye oluyosun olduktan sonra ana sayfada markafoni çeki alacaksan altta fırsatı yakala diyo ya oraya tıklayacaksın.fırsat kodunu gösteriyo.çeki her saat başı 10 kişiye veriyo yakalaya bilirsen

DİJİTAL TAKDİR BELGESİ

Bridgestone Test Sonuçları uygulamasında göstermiş olduğunuz üstün başarıdan dolayı sizi kutlar, aileniz ve sevdiklerinizle mutlu bir yaşam dileriz.

(PS: Testi çözerek kazandığınız 1 MB e-havayı şimdi doya doya içinize çekebilirsiniz.)
kızlar çok güldüm ya e-hava kazanmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…