Kervan | Facebook
50 tl çek veriyor beğenin
Markafoni'de sadece bugünlük kargo bedava kodum var. İlk mesaj atana kodu yollayabilirim..
canım duru duş jeli kuryenetle mi geliyor.bana da gelmiş adreste yok diye mail geldi
duru duş jeli aras kargoyla geldi
Sizde FOİ DEN KÜPE kazanmak istermisiniz?
Katılım koşulları için linke tıklayınız >> Pierre Cardin Türkiye | Facebookböyle bişey var Pierre Cardin türkiye
Garanti Bankası - Garantili Dostunu Bul | Facebook kızlar bir bakarmısınız buraya ??? :))))
Kervan | Facebook
50 tl çek veriyor beğenin
Ariş Pırlanta Sanatı - 14 Şubat Sürprizi | Facebook
15 dilde SENİ SEVİYORUM yazan pırlantalı madalyon kolyeyi kazanan 10 kişiden biri olmak ister misiniz? Katılmak... Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
Neria Aksesuar
Huhuuuu !!! NERİA ' da çekiliş zamanı) Bu resmi kendi profillerinizde paylaşıp,bu resmin altına paylaştım gibi bir yorum atmanız yeterli.Çekilişimiz 30.01.2012 00:00 da sona erecektir.Bir hediye çekilişi kazanana,bir hediye de 1000. üyemize gönderilecektir.Herkese bol şans
sğlun kızlarr
yasminnnnnnnnnnnnnnn hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn
HC HAIR CARE
HC HAIR CARE KAZANANLAR KULLANICILARIMIZ:
Çekiliş sonucunda HC Hair Care kazanan kullanıcılarımızın iletisim@sacbakim.com adresine adres ve telefon bilgilerini göndermeleri gerekmektedir. Kampanyaya katılan tüm kullanıcılarımıza teşekkür ederiz. İşte kazanan kullanıcılar:
1. Nilay Çavuşoğlu
2. Nisa Kıldize
3. Sinem Tezelli Hacıaydın
4. Aysen Dursun
5. Çiğdem Yılmaz
6. Rukiye Karadere Arslan
7. Emin Devrim Barut
8. Naciye Erol Öz
9. NEfİse Haspalali
10. Meral Larem
11. Derya Açikbaş
12. Banu Genç
13. Nezaket Balcı
14. Recep Drm
15. Nalan Gökçam
16. Zeytin Korkmaz
17. Ebu Talha
18. Kadriye Gitmez
19. Yegane Aka
20. Leyla Karakaya Akkuş
NOT: Kazanan kullanıcılarımız kargo dahil hiçbir ücret ödemeden ürünlerini teslim alacaklardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?