esraya ve kontese tebriklerimi iletiyorum
bnde senı opuyorum
ve yesıl ısıgının yanısına cok sevınıyorum
hosgeldın bebem :)
yeni face actim hesabim yoktu ins bende sizler gibi bisiler yazanirim daha yeniyim hic deneyimim olmadi ama su duru oyunundan hevesliyim arada niisanlimada oynattiriom o yanlissiz oynuo:90::119:
ınsallah gusel seyler kazanırsın cnm bol sans
bol şans canım.ben de durudan kazandım hem eşim hem de annem adına.anneme mail geldi fakat eşime gelmedi.kaç gün duruya faceden söyledim mail gelmedi diye hiç ilgilenmediler.çok sinir oldum
bende bu hafta kazandım banada mail gelmedi şimdi gene yazdım of ya
RengarenK
Fırsat Daveti Facebook sayfası kazandırıyor!
Uygulamaya kayıt olduktan sonra arkadaşlarınıza davetiye gönderin, arkadaşlarınız davetiyenizi kabul etse de etmese de puan kazanın. Haftanın birincisi olursanız çeyrek altın, ayın birincisi olursanız iPad sizin olsun.
Yarışmaya katılmak için linke tıklayın >>
http://firsatdaveti.net/ref.php?ref=100001840595943
Altınbaş
Sevgililer Günü yarışmamız 1 Şubat'ta başlıyor...
bol şans canım.ben de durudan kazandım hem eşim hem de annem adına.anneme mail geldi fakat eşime gelmedi.kaç gün duruya faceden söyledim mail gelmedi diye hiç ilgilenmediler.çok sinir oldum[/Q
maıl at o zman canm ılgılenırler
yada ılgılı telefonları yokmu
ayrıca kac oyun hakkıylan kazandın tahmını ?
bol şans canım.ben de durudan kazandım hem eşim hem de annem adına.anneme mail geldi fakat eşime gelmedi.kaç gün duruya faceden söyledim mail gelmedi diye hiç ilgilenmediler.çok sinir oldum[/Q
maıl at o zman canm ılgılenırler
yada ılgılı telefonları yokmu
ayrıca kac oyun hakkıylan kazandın tahmını ?
günde 2-3kez bitirdim oyunu.eşimin ismi yazıyor kazananlarda mail adresi ne acaba dur bir de mail atayım bulursam:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?