Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kizlar bnde once amasya sonra ic anadolu sonrada karadeniz yazdim sayfayi yeniledigimde soru yoktu birdaha yeniledim daha cvb yazmadan 179 cvb vardi nasilsa

yeni face actim hesabim yoktu ins bende sizler gibi bisiler yazanirim daha yeniyim hic deneyimim olmadi ama su duru oyunundan hevesliyim arada niisanlimada oynattiriom o yanlissiz oynuo:90::119:

ınsallah gusel seyler kazanırsın cnm bol sans

bol şans canım.ben de durudan kazandım hem eşim hem de annem adına.anneme mail geldi fakat eşime gelmedi.kaç gün duruya faceden söyledim mail gelmedi diye hiç ilgilenmediler.çok sinir oldum

Dalin Bebek Bakım Uzmanı
Haftanın annesi Selda Aytan oldu! Kendisini tebrik ediyoruz.

Selda Aytan'ın yazısını okumak ve önümüzdeki haftasının annesi olma şansını yakalamak için, bu bağlantıyı kullanabilirsiniz: http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/vMFPaO

Pritt Türkiye
Müjdeli bir haberimiz var!

Tatilin son haftası boyunca doya doya hayallerinizi süsleyebilmeniz için yarışmamızı 5 Şubat 2012 tarihine dek uzatıyoooruz. :)

Son düzenleme:
RengarenK
Fırsat Daveti Facebook sayfası kazandırıyor!
Uygulamaya kayıt olduktan sonra arkadaşlarınıza davetiye gönderin, arkadaşlarınız davetiyenizi kabul etse de etmese de puan kazanın. Haftanın birincisi olursanız çeyrek altın, ayın birincisi olursanız iPad sizin olsun.
Yarışmaya katılmak için linke tıklayın >>
http://firsatdaveti.net/ref.php?ref=100001840595943

Altınbaş
Sevgililer Günü yarışmamız 1 Şubat'ta başlıyor...

Son düzenleme:
merhaba kızlar, 4 gün boyunca yoktum bir çok kampanyayı kaçırmışım eah
kazananları tebrik ederim
ayrıca nestle hediyeleri aras kargodan mı geliyordu

Cillit Bang Türkiye
Çok oynamak elbette şansınızı arttırır, ancak bugüne kadar sadece bir kez oynayıp kazanan talihlimiz de oldu, binin üzerinde oynayıp kazanamayan da. O yüzden ümidinizi kesmeyin...

Ayrıca kaç çekiliş hakkınız olduğunu her zaman katılım formu sayfasına girerek görebilirsiniz. Ekranın en altında yazmakta...

sayfa kendi referans linkini vermiş :)))

butwitiRTyapan
#buTwitiRTyapan HERKESE Resimdeki "Yastık" Hediye Edilecektir.Adrese Teslimdir. NOT:Bu Twit Bir Süre Sonra Silinecektir pic.twitter.com/acW8tFBV

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…