Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kontess cim etek çok güzelmiş. güle güle giy

esra8 bu ne şans önce kendin kazandın yanlış hatırlamıyosam şimdide annen maaşallah.hayırlı olsun.kaç kez oynadın

oooo hayatımmm tebrikler hayırlı ugurlu olsunnnnn Allah bereketini artırsın inşallah.

tebrikler canım çok güzel şans sende demek bu hafta

oooo hayatımmm tebrikler hayırlı ugurlu olsunnnnn Allah bereketini artırsın inşallah.

amin canım teşekkür ederim darsı başına. bu mail adresleriyle ilgilide.ben başka bi adresimi veriyorum heryere.yani başka bi hesap sadece yarışmalar için veriyorum.güvenmediğim ufak firmaların yarışlarınada girmiyorum.beğenililere asla bakmıyorum bile.o yüzden için rahat..dikkatli olmak lazım.

zarigan uyarı için teşekkürler.ne olur ne olmaz büyük firmaların yarışmalarına katılmak lazım

tebrikler canım çok güzel şans sende demek bu hafta

teşekkürler canım.senin içinde iyi olur bol hediyeli bi hafta.eşim 11 ocakta doğum günümde tefal kazanlı ütü aldıydı aslında ama bunu kazandım die daha çok sevindim valla annem ablam kayınvalidem bana ver dedi olmaaazz dedim parmaklarımın gücüyle kazandım ben dedim belki sona birine versem kavga çıkar şimdi kırmak istememde hiçbirini

Golden Rose
Yeni haftada yepyeni bir yarışma: En Trendy Aşk Makyajı

GOLDEN ROSE “EN TRENDY” AŞK MAKYAJINI SEÇİYOR!
Dünya kadınlarının tercihi Golden Rose, 2012 yılının “en trendy aşk makyajı”nı yaparak fotoğrafını Golden Rose Facebook sayfasına yükleyen 3 takipçiye, ”2012 yılının en trendy makyaj ürünlerinden” hediye ediyor.
Golden Rose yetkilileri tarafından seçilecek 10 takipçinin fotoğrafının Facebook sayfasına yüklenerek, sayfa üyeleri tarafından en çok beğeni alan 3 takipçiye, Golden Rose Ultra Rich no.49 Lipstick, Golden Rose Terracotta no.126 Eyeshadow, Golden Rose Wonder Lash Mascara ve Golden Rose Paris Magic Color no.328 Oje hediye edilecek.
Tek yapmanız gereken 30 Ocak 2012– 12 Şubat 2012 tarihleri arasında fotoğrafınızı goldenrose@goldenrose.com.tr adresine göndermek.

blogtan kazandığım tasarım eteğim geldiii

güle güle giyin canım

darısı başımaa darısı başımaaaa

beğenili
Golden Rose
Yeni haftada yepyeni bir yarışma: En Trendy Aşk Makyajı

GOLDEN ROSE “EN TRENDY” AŞK MAKYAJINI SEÇİYOR!
Dünya kadınlarının tercihi Golden Rose, 2012 yılının “en trendy aşk makyajı”nı yaparak fotoğrafını Golden Rose Facebook sayfasına yükleyen 3 takipçiye, ”2012 yılının en trendy makyaj ürünlerinden” hediye ediyor.
Golden Rose yetkilileri tarafından seçilecek 10 takipçinin fotoğrafının Facebook sa...yfasına yüklenerek, sayfa üyeleri tarafından en çok beğeni alan 3 takipçiye, Golden Rose Ultra Rich no.49 Lipstick, Golden Rose Terracotta no.126 Eyeshadow, Golden Rose Wonder Lash Mascara ve Golden Rose Paris Magic Color no.328 Oje hediye edilecek.
Tek yapmanız gereken 30 Ocak 2012– 12 Şubat 2012 tarihleri arasında fotoğrafınızı goldenrose@goldenrose.com.tr adresine göndermek.

Doğadan

Kara kışın bastırdığı bugünlerde soğuktan kaçıp sinema keyfi yaşamak isteyenleri Cinebonus Sinemalarında bir sürpriz bekliyor. Doğadan, Cinebonus sinemalarını tercih eden tüm sinemaseverlere “Doğadan Büyülü Bohça Chai veya Büyülü Bohça Yeşil Çay Yaseminli Poşet Çay” hediye ediyor

yarışma için son dakikalar... Bugünün sorusu saat 14:00 da yayında olacak.. Takip etmeyi unutmayın!!!

Yarışmamız boyunca her hafta, Pazartesi ve Perşembe Günleri sorulacak soruyu doğru yanıtlayan ilk 50 kişi MAGGI® Yöresel Çorbalarını kazanma şansı yakalayacaktır.

Sorunun yayına gireceği uygulamamıza buradan https://www.facebook.com/MaggiTurkiye?sk=app_215957691829149 ulaşabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar cilint bang den hediye kazanmak için oradaki oyunu mu oynamamız gerekiyor? bir de beğenili etkinliklerde birbirimize yardım etmek için facede kurduğunuz bir grup var mı?ben de eklemek istiyorum

blogtan kazandığım tasarım eteğim geldiii

cilit bang anneme kazanmısımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok mutluyummmmmmmmmmm

tebrikler kızlaaaar

ama çantanın da fotosunu isteriiiz Ben onu daha çok merak ediyorum
güzelmiş eteğin, güle güle giy :)))

güle güle giyin canım

darısı başımaa darısı başımaaaa

sağolun kızlarrr

nektarcım o daha gelmedi,gelince onu da ekleyeceğimmçantayla parfümü blogger arkadaş gönderecek.etek birebir tasarımcısı tarafından gönderildi. o yüzden ayrı ayrı gelmiş olacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…