bende ayıp olmsın diye gülmemiştim ama madem sen güldün bende koyvercem
gerçi arkadaş alınamsın. bazen acele yapalım derken farketmeden saçmalayabiliyoruz hepimiz.
maggıden kazananlara bısı soracam
bnde kazanmısım
bılgılerı nerden yolluoruz
başta form doldurmuştuk zaten ama ben yine de güvenemeyip maggi.turkiye@tr.nestle.com adresine mail attım bilgilerimi
sebamed'den jel ve gündüz kremiydi canım
kullandıkça seni anacağımm bak çok ciciii:119::119::119::119:
Eki Görüntüle 336225
prima yenidoğan kutusunda neler var kızlar. değcek şeyler varmı acaba gelmiş bana ama 4.75 kargosu var.
4 adet yenidoğan bez 1 tupper mama kabı annelik cd si az biraz da indirim çeki ariel pantene testr lar okdrcık :))
tşk ederim cnm almıcam ozaman geri gitsin :)) kargoyu ödediğime değmicek wenice ler yokmuş içinde zatenn :)
canım linkk cıkmıyo tekrar veririsin tıklanıcak sekilde :26:
kızlar adrese teslim istemeyince şubeden alınca ödeme yapmıyoruz.keşke öyle seçseydiniztşk ederim cnm almıcam ozaman geri gitsin :)) kargoyu ödediğime değmicek wenice ler yokmuş içinde zatenn :)
arkadaşlar cahilliğime verin de ben facemi açmak istediğimde şu yazıyla karşılaşıyorum
Hesaba Geçici Olarak Ulaşılamıyor
Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please tekrar dene in a few hours.
bu nedir ya biriniz açıklayın nolur
tşk ederim cnm almıcam ozaman geri gitsin :)) kargoyu ödediğime değmicek wenice ler yokmuş içinde zatenn :)
airlikfeer ruffles den nasıl kazandın.soruları bılerek mı yaptın yoksa salladın mı hepsini.yavas mı oynadın hızlı mı
bu sayfayı ilk defagörüyorum
bilerek yaptım kendi hesabımdan ilk soruları gördüm
2 soruyu kk da öğrendim 2 soruyu face de diğer ini de kendim buldum diğer face den yaptım hızlı hızlı sonra cevapladım babam adına kazanmışım
sayfada yazıyor canm
tebrik ederim air keşke burdada yazsaydın bizde denerdik şansımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?