Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende ayıp olmsın diye gülmemiştim ama madem sen güldün bende koyvercem
gerçi arkadaş alınamsın. bazen acele yapalım derken farketmeden saçmalayabiliyoruz hepimiz.

kızlar aceleyle tabikiii goggle baktım ilk gördğümü yazdım:)oda fos çıktı ilk katılışımdı maggiye...demekki daha ii hazırlanmak gerekiyomuş..bende çok güldüm kendime ...sizde gülün sorun yok yanii:))))

prima yenidoğan kutusunda neler var kızlar. değcek şeyler varmı acaba gelmiş bana ama 4.75 kargosu var.

arkadaşlar cahilliğime verin de ben facemi açmak istediğimde şu yazıyla karşılaşıyorum

Hesaba Geçici Olarak Ulaşılamıyor

Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please tekrar dene in a few hours.

bu nedir ya biriniz açıklayın nolur

tşk ederim cnm almıcam ozaman geri gitsin :)) kargoyu ödediğime değmicek wenice ler yokmuş içinde zatenn :)

ben maalesef ödedim kargoyu paketi açınca şok oldum ama iptal olmuş anlaşmaları wenice ile napsın onlarda. yine düşünmüşler sagolsunlar bzm minigin halaları düşünmediler bizi henüz prima kadar :)))

son kırmızı kasa kodumla da deri mont aldım t box butiğinden,25tl ye geldi.
kartımın 100 mt yakınına yaklaşmamam lazım artık, battım ki ne battım!:18:

ayy canım benim de öyle oldu işte 1aydır açamıyorum ben face

Benim facemde kitlanmişti ama çok zekice bi hamleyle kimsenin fotoğrafını değiştirmesine ve tel no girmeme gerek kalmadan aldım :) kendimii seviyorumm :* D

tşk ederim cnm almıcam ozaman geri gitsin :)) kargoyu ödediğime değmicek wenice ler yokmuş içinde zatenn :)

bence iptal etme tupperware mama kapları var 2 tane ama 35 tl fiyatı.ben şubeden almıştım.çokta iyi etmişim.kaplar çok işime yaradı benim.

airlikfeer ruffles den nasıl kazandın.soruları bılerek mı yaptın yoksa salladın mı hepsini.yavas mı oynadın hızlı mı

ben gecenin 2 sinde , yabancı sitelerden bulmuştum ve facedeki grupta paylaşmıştım canıım , burda kimsede yoktu çünkü , ama airlikfeer arkadaşımız da bana senin sorulardan yaptım buldum demişti ama şimdi farklı yanıt vermiş şaşırdım

kız sen hani benim sorulardan yapmıştın ?

tebrik ederim air keşke burdada yazsaydın bizde denerdik şansımızı

kuzum facedn bana yazsana göremiom seni , bişi anlatcam .

Son düzenleme:
yasminim iremciğin annesii kızlarr sayfadamısınızz :) rufflesları unutmayın begenmeyi cuma kazanıyoruz inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…