Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bende cok merak ediyorum.kurtaran arkadaslarda yazmiyor.

Ben kurtardım ama canım ama tamamen şans oldu,bir uygulama varmış sanırım etiketli fotoğraflarda isim yazıyordu ben de onları seçtim açıldı,yoksa o saçma sapan ayakkabı çanta etiketlerinden bulmak mümkün değil,tel kayıtlı değil ise fotoğrafla tanıma dışında açılmıyor benim bildiğim kadar...Bir kaç gün girmedim ve daha sonra girdiğimde işte bu şekilde açıldı..

selammm kilitli faceleri nasıl kurtarıyorsunuz bi anlatın hele devlet sırrı mı kurtaran söylemiyor hadi kızlarrr bekliyorum yardım edin lütfen

sebamed'den jel ve gündüz kremiydi canım

kullandıkça seni anacağımm bak çok ciciii:119::119::119::119:

çok ciciymiş. :)

Eki Görüntüle 336225

çok ciciymiş. :)

PayPal - Türkiye

Yarın Sevgililer Günü yarışmamız başlıyor! Bu yarışmada sadece bir PayPal hesabı olanlar ödül kazanabilecek, o yüzden bir PayPal hesabı açmanızı tavsiye ederiz. Üstelik bunu Facebook üzerinden sadece 3 tıkla yapabilirsiniz :)

PayPal - Türkiye | Facebook

Son düzenleme:
selammm kilitli faceleri nasıl kurtarıyorsunuz bi anlatın hele devlet sırrı mı kurtaran söylemiyor hadi kızlarrr bekliyorum yardım edin lütfen

iki facemde kilitli, lütfen kızlar etiketlediğiniz resimlerin hepsini silin, sade ayakkabı çanta kampanya etiketleri değil bana sordukları,normal fotoğraf etiketlerini bile soruyor tanımadığım kişilerin resimleri soruyor fotoğraftaki kişileri etiketlemişler kendi etiketlediği resimleri bile bulmamı istiyor ben ne bilebilirim ki milletin resmini? iki facemde kitli Allah için facedeki bütün etiketli kampanyalı kampanyasız bütün etiketli resimlerinizi silin lütfen arkadaşlar iki facemi kurtaramıyorum lütfen sesimi duyunnn bi gün sizide biri etiketlerse nasıl oluyomuş görürsünüz
diğer facelerimide etiket ayarlarının hepsini kapattım, sizede bi arkadaş tavsiyesi bütün etiket ayarlarını kapatın bidahada sizi kimse etiket yapamaz

"Ülker Ducros paketi baharatın tazeliğini nasıl korur?" sorusuna "3 katlı özel paketi ile" doğru cevabını veren şanslı 20 katılımcımız aşağıdaki listede!

Kazananlar:
1- Betül Baytekin
2- Cahide Topçu Çakır
3- Canan Kocak
4- Canan Yilmaz
5- Derya Yavuz
6- Ekrem Beker
7- Esin Demir Candan
8- Esra Koras
9- Gülşen Boztepe
10- Halil Yalçı
11-Hasret Eker
12- Hicran Günaydın
13- Lerzan Kara
14- Mustafa Gögerçin
15- Nilüfer Kara Saraçoğlu
16- Pınar Olgun
17- Semih Çavdar
18- Serap Gündüz
19- Sinem Erol
20- Tuğba Caz

Kazananlar:
1- Betül Baytekin
2- Cahide Topçu Çakır
3- Canan Kocak
4- Canan Yilmaz
5- Derya Yavuz
6- Ekrem Beker
7- Esin Demir Candan
8- Esra Koras
9- Gülşen Boztepe
10- Halil Yalçı
11-Hasret Eker
12- Hicran Günaydın
13- Lerzan Kara
14- Mustafa Gögerçin
15- Nilüfer Kara Saraçoğlu
16- Pınar Olgun
17- Semih Çavdar
18- Serap Gündüz
19- Sinem Erol
20- Tuğba Caz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…