Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

BAKYAPI

‎20 yıllık tecrübesi ile huzurlu yaşam alanları inşaa eden BAKYAPI, Facebook sayfasının açılışını sizlerle birlikte kutluyor, Yuva Sevgiyle Başlar diyor.

Sevgililer gününe özel 109 adet hediye sizleri bekliyor.
Birinciye büyük ödül 2 adet iPhone 4S,
2 ve 10 arasına 9 adet Sony Dijital Fotoğraf Makinesi,
11-109 arasına ise 99 adet üzerinde gönderdiğiniz mesaj yazılı kupa...

Yapmanız gereken sevgililer günü mesajınızı yazmanız ve en çok beğenilen 109 mesaj arasına girmeniz. Hemen başlamak için tıklayın: BAKYAPI - Yuva Sevgiyle Başlar | Facebook

off buda beğenil şu beğenili yarışmaları sevmiyorum ve girmiyorum,adil gelmiyor bana,sonuçta hep aynı insanlar bi orayı bi burayı beğeniyor.firmalarda bi garip böyle beğenince noluyorsa.çekilişli yapın olsun bitsin

İyi geceler hanımlar..

Kazanan arkadaşları tebrik ederim..

Ben de yurtiçiden model araba kazanmışım..

su an varolan kampanya yarısma uygulamaları bılen bırı toparlayıp bıldırebılırmı bellı bı noktaya kadar gerıyı okuyabıldım ..

son kırmızı kasa kodumla da deri mont aldım t box butiğinden,25tl ye geldi.
kartımın 100 mt yakınına yaklaşmamam lazım artık, battım ki ne battım!:18:

yüzüğünü beğendim canımcımm güle güle kullan,yarın kartını bana kargola,sana 2 ay kart yasak

Herkes uyuyor :) , neyse sabah bakarsınız sizde , bu arada baktığınıza göre sabah oldu günaydın :)

Face de Bisse , soruları cevaplayan her 100. kişiye gömlek hediye ediyor. Deneyin bakalım kazanırsanız hediye işini halletmiş olursunuz. Ben şansımı denedim. :)

garanti extragençten 24 saat geçerli 12 tl yüklendi hattımanasıl oldu diye sorarsanız gerçekten bilmiyorum

günaydn herkese

Günaydın kızlar...
Eti cinden kazanan listesi varmı geçenlerde bende cevaplamıştım soru sorduklarında o mu acaba? :26:

günaydınnnn kuzummm güle güle harca inşallahh :) kendi bankam diye demiyorum çok düşüncelidir

amin canım

evet canım aynen banada yüklendi bugun nasıl nerden yaptık acaba unuttum valla

oo süpermiş canım

Günaydın kızlar...
Eti cinden kazanan listesi varmı geçenlerde bende cevaplamıştım soru sorduklarında o mu acaba? :26:

bende merak ediyorum ondan kazandmmı acaba diye:26:

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…