Ruffles Türkiye | Facebook
ben kazandım sizde katılın ve kazanınnnn tekrar yarışma vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Tavuk Dünyası
Çekilişe katılım sağlamak için, sayfamızı beğendikten sonra reklam görselimizi paylaşmayı da unutmayalım. -> http://www.facebook.com/​phot...47.65154.26​7385259989130&type=1&ref=nf
bakyapı
‎20 yıllık tecrübesi ile huzurlu yaşam alanları inşaa eden bakyapı, facebook sayfasının açılışını sizlerle birlikte kutluyor, yuva sevgiyle başlar diyor.
Sevgililer gününe özel 109 adet hediye sizleri bekliyor.
Birinciye büyük ödül 2 adet iphone 4s,
2 ve 10 arasına 9 adet sony dijital fotoğraf makinesi,
11-109 arasına ise 99 adet üzerinde gönderdiğiniz mesaj yazılı kupa...
Yapmanız gereken sevgililer günü mesajınızı yazmanız ve en çok beğenilen 109 mesaj arasına girmeniz. Hemen başlamak için tıklayın: bakyapı - yuva sevgiyle başlar | facebook
off buda beğenil şu beğenili yarışmaları sevmiyorum ve girmiyorum,adil gelmiyor bana,sonuçta hep aynı insanlar bi orayı bi burayı beğeniyor.firmalarda bi garip böyle beğenince noluyorsa.çekilişli yapın olsun bitsin
eti cin hangi kargoyla geldii???
son kırmızı kasa kodumla da deri mont aldım t box butiğinden,25tl ye geldi.
kartımın 100 mt yakınına yaklaşmamam lazım artık, battım ki ne battım!:18:
peki duru hangi kargoyla geliyo biliyomusunuz ?
garanti extragençten 24 saat geçerli 12 tl yüklendi hattımanasıl oldu diye sorarsanız gerçekten bilmiyorum
günaydn herkese
garanti extragençten 24 saat geçerli 12 tl yüklendi hattımanasıl oldu diye sorarsanız gerçekten bilmiyorum
günaydn herkese
evet canım aynen banada yüklendi bugun nasıl nerden yaptık acaba unuttum valla
günaydınnnn kuzummm güle güle harca inşallahh :) kendi bankam diye demiyorum çok düşüncelidir
evet canım aynen banada yüklendi bugun nasıl nerden yaptık acaba unuttum valla
Günaydın kızlar...
Eti cinden kazanan listesi varmı geçenlerde bende cevaplamıştım soru sorduklarında o mu acaba? :26:
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?