Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Pijama.com.tr -pijama,eşofman,kapri,tayt,gecelik,,şort 'nin şimdi sizlere bir sürprizi var. 31 Ocak - 14 Şubat tarihleri arasında aşağıdaki işlemlerden dilediğiniz bir tanesini ya da hepsini yerine getirin çekiliş sonunda pijama kazanacak 3 kişiden biri siz olun.

* Pijama.com.tr -pijama,eşofman,kapri,tayt,gecelik,,şort sitesine üye olmak (1 çekiliş hakkı)
* Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al adresindeki facebook sayfasını beğenmek (1 çekiliş hakkı)
* https://twitter.com/pijama_com_tr adresineki twitter hesabını beğenmek (1 çekiliş hakkı)
* blogunuzda Pijama.com.tr -pijama,eşofman,kapri,tayt,gecelik,,şort 'yi anlatan kısa bir tanıtım yazısı yazmak (3 çekiliş hakkı)

sınır oldum money hangı faceye gırsem
baska kart numarası kayıtlıydı
oldumu olmadımı bılmıorum
yuzde yuzdeydı

kızlar bu pijama.com.tr deki çekiliş için bizden istedigi begenmeleri paylasımları yaptıktan snra

Yukarıdaki işlemlerden yerine getirdiklerinizi (üye adınız / facebook profil linkiniz / twitter profil linkiniz / blogunuzdaki yazının linki ile birlikte) pijama@VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs adresine gönderin çekilişe katılın.

yarışmayı ben duyurmuştum kazananlarıda ben duyurayım bari:))

tebrik ederim sanırım bizden birileri var...

Lezzetbaşı

Cansu ZENAN, Fatma Nur AKBALIK, Esra Nur ELMALI, Kampanya SEVİL

kızlar un.... yumuşatıcılarım ve bi tane yakalık siparişim geldi sıvı sabunlarım gelmedi sizinkiler geldi mi?
bu arada trendyolbugün olurmu?

Delimano Türkiye, Facebook sayfasından "Yemek yapmakta üstüme tanımam" diyenleri bekleyen bir kampanya yapıyor. Bu kampanya dahilinde Show Tv'de yayınlanan Özgür Şef programı ile paralel olarak Delimano Facebook sayfasında 13 Hafta 13 Menü isimli bir uygulama bulunuyor. Kullanıcıların yemek tariflerini gönderebileceği bu uygulamada Özgür Şef her hafta en beğendiği tarifi seçerek tarifin sahibine Delimano'dan çeşitli hediyeler kazandırıyor.
Kampanya adresi: Delimano Türkiye - 13 Hafta 13 Menü | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…