cevahir tiyatro bileti kazananlar
İstanbul Cevahir @Cevahir_AVM Yanıtla Retweetle Favorilere ekle · Aç
Tebrikler @ozyurtserhat, @umut_varli, @nilgnsllolu, @cicikan, @kaanbilge, @birhan_erdogan2, @Bbrrggll, @safak_tamir, @mervishko, @gunesesin.
VERO MODA TÜRKİYE
Vero Moda'dan sevgililer gününe özel Alexa Chung kombini kazanmaya ne dersizin?
Pijama.com.tr -pijama,eşofman,kapri,tayt,gecelik,,şort 'nin şimdi sizlere bir sürprizi var. 31 Ocak - 14 Şubat tarihleri arasında aşağıdaki işlemlerden dilediğiniz bir tanesini ya da hepsini yerine getirin çekiliş sonunda pijama kazanacak 3 kişiden biri siz olun.
* Pijama.com.tr -pijama,eşofman,kapri,tayt,gecelik,,şort sitesine üye olmak (1 çekiliş hakkı)
* Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al adresindeki facebook sayfasını beğenmek (1 çekiliş hakkı)
* https://twitter.com/pijama_com_tr adresineki twitter hesabını beğenmek (1 çekiliş hakkı)
* blogunuzda Pijama.com.tr -pijama,eşofman,kapri,tayt,gecelik,,şort 'yi anlatan kısa bir tanıtım yazısı yazmak (3 çekiliş hakkı)
kazanmışım ama gidemiyorum giden olursa verebilirim
canım tek kişilik mi?kazanmışım ama gidemiyorum giden olursa verebilirim
canım tek kişilik mi?
kızlar ben ikinizinkinide alıp arkadaşla gideyim o zamannnn
Merhabalar,
Kiehl’s Marmara Forum mağazamızın yerini doğru bilerek kazandığınız ikonik vücut kremimiz Creme de Corps adresinize gönderilmiştir.
Hollywood yıldızlarının bağımlısı olduğu Kiehl’s bir eczane olarak 1851’de New York’ta açıldı. Bizler 1851’den beri müşterilerimizin beklediği en yüksek kalitede cilt bakımını sağlamak için benzersiz formüllerimizde en iyi doğal içerikleri en yüksek oranda kullanıyoruz.
Sizin de Creme de Corps’u severek, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle,
göndermişler süperrrrr
olur cevahir yönetimden alabilirmişsin
Evet bende cevaplamıştım facede açıklamamışlarmıdır ?zarigan bu soruyu bede cevaplamıştım facedeki sayfasını biliyomusun belki kazananları oraya toptan yazmışlardır. tebrikler bu arada iyi günlerde kullan inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?