kampanyaya katılırken okumadınmı canım 2 hafta içinde gönderilecektir diye duruma göre uzayıp kısalabiliyor sorun yok 1 haftada gelmez fikrimühimdenneredeyse 1 hafta oldu ben fm şeysini kabul edeli ama hala kargom yok
onaylayım barimFacebook'ta & Style - And Style Davet | Facebook daha önce paylaştım ama iyi sardım ben bunao t-shırt benim olmalı
bugün evyaptan sabun geldi.hiç beklemiyodum.kuru bi teşekür maili atmışlardı adres istememişlerdi.ama göndermişler.mis gibi kokuyo
Facebook'ta & Style - And Style Davet | Facebook daha önce paylaştım ama iyi sardım ben bunao t-shırt benim olmalı
bana gerçek bebekte gelmiyo sahte bebekte.melikemmm bize bebek geliyoooo esas ama fikri mühim bebeki olmayanlara yolluyo
olcak işmi buu amaa
bende :84:
ama olsun napalım benim gerçekk bebekim gelcek bir ay sonraa
evet kazanmıştım.inşallah odur.gelsin artıkkkolay krem olabilir mi ? kazandıysan odur
adresi iletişimden mail atarken adres bölümüne yazmıştım.sanada gelir..Adres istemeden nasıl göndermişler ?
Bana da kuru teşekkür ettilerde o yüzden merak ettim.
evet kazanmıştım.inşallah odur.gelsin artıkkk
sendemi kazanmıştın.çok mu minik ya.mutlaka odur.. 15mlciksen kalk okadar insan arasından kazan 15 ml olsun
ben de gliss için yazdım.. aynısını yolladılar:84:
bana gerçek bebekte gelmiyo sahte bebekte.canım gerçeği geliyosa sana sahtesi gelmesede olur.en güzeli senin bebekin
sendemi kazanmıştın.çok mu minik ya.boşunamı heyecan yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?