Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar duru dan kazanmıştım bugün 8002110810 numaran arayıp adres teyid ettiler başka aranan oldumu acaba:44:

kızlar bu bebeğime bakım.com sitesinde kendi mail adresimle üye olmuştum ama testi yapmamıştım şimdi girdim ama şifre yanlış diyor şifre hatırlatma sistemleride yok.sonra eşimin mail adresiyle üye olayım dedim oda geçersiz adres diyor bir türlü giremiyorum iletişim bilgilerinede ulaşamıyorum bana yardım edebilirmisiniz

Organicare Organic Baby Shampoo * Doğal SLS ve SLES içerir
Silikonla saçta ve ciltte yumuşaklık sağlar
%100 ICEA organik sertifikalı organik bir bebek saç ve vücut şampuanıdır
Kokusunu benzol türevi sentetik koku vericilerden alır
Soru : Bakım ürünlerinde sıklıkla kullanılan Lanolin için hangisi yanlıştır ? * Koyun yününün işlenmesiyle üretilen bir jeldir
Koyunlar DDT ve diğer böcek ilaçlı bitkilere sürünerek otladıklarından Lanolin böcek ilacı kalıntısı içerebilir
Lanolin ve petrol türevi vazelin alerjen ve toksik etkileri yerine, cilt yumuşatıcı ve nemlendirici özellikleri öne çıkarılarak lanse edilir
Lanolin organik yönetmeliğine uygun bir kozmetik hammaddesidir
Soru : Ethyl, Methyl ve Butyl baş ekleri alan ve toksik birikime yol açan organik yönetmeliğinde yasaklanmış kozmetik koruyucu hangisidir ? * Silicon
Paraben
Parafin
Lanolin
Soru : Hangisi yanlıştır ? * Talk pudrası organik yönetmeliği kurallarınca organik bebek bakım ürünlerinde kullanılamaz
Pudra terlemeyi önler ve cilde iyi gelir
Organik ürünlerde pişiğe karşı organik yağlar ve özler içeren ürünler kullanılır
Talk pudrası anneler ve bebeklerde alerji ve astıma yol açabilir
Testi Bitir

kızlar cevapları bilen varmı

1.Soru : Bakım ürünlerinde sıklıkla kullanılan Lanolin için hangisi yanlıştır ?
koyun yününün işlenmesiyle üretilen bir jeldir
koyunlar DDT ve diğer böcek ilaçlı bitkilere sürünerek otladıklarından Lanolin böcek ilacı kalıntısı içerebilir
Lanolin ve petrol türevi vazelin alerjen ve toksik etkileri yerine, cilt yumuşatıcı ve nemlendirici özellikleri öne çıkarılarak lanse edilir
2.Soru : Hangisi doğrudur ?
organik tarım arazisi en az üç yıl boyunca organik yönetmeliğine uygun şekilde ilaçlanmalı, gübrelenmelidir
organik tarım ürünleri işlenirken kesintisiz ionize radyasyondan geçirilmelidir
organik tarım ürünlerinin ambalajları geri dönüşümsüz ve kartonsuzdur
bir ürünün organik sertifikası alabilmesi için yetiştirildiği tarla sekiz yıl nadasa bırakılmalıdır
3.Soru : Bebekler doğumu izleyen üç yıl içerisinde toksik kimyasalların etkilerine daha açık olurlar, bu yüzden
özellikle parafin ve vazelin içeren kremler, lanolinli nemlendiriciler seçilmelidir
bebeğin hassas cildi, yaz aylarında bahçede ve plajda sentetik böcek kovucu tonik ve solüsyonlarla desteklenmelidir
sentetik renklendirici ve koku verici içermeyen, rengini ve kokusunu sertifikalı organik içeriğinden alan organik bakım ürünleri kullanılmalıdır
SLS, SLES ve özellikle silikon içeren saç ve vücut şampuanları bebeğiniz için idealdir

hiç bilemiyorum

canım bu sorular banada çıkmıştı cevapları
1. d
2.a
3.c

arkadaşlar 0212...2244 nolu numradan aranan oldu mu beni 2 seferdir arıyolar kaçırıyorum çok merak ediyorum neresi:26:

emin olmasam da soruların cevapları:
Soru : Organik sertifikalı ürünlerin üretiminde
üretimin her aşaması organik yönetmeliğine uygunluk açısından periyodik olarak yetkili sertifikasyon firmalarınca kontrol edilir

Aşağıdakilerden hangisi uluslararası organik sertifikasyon kuruluşu değildir ?
IATA

Soru : Organik sertifikalı bebek bakım ürünlerinde hangi hammadde yasaklı değildir ?
Limonene

Organicare Baby Shampoo
ICEA uluslararası %100 organik sertifikaya sahiptir
yaptım

en güzeli yeni bir hesap aç ve onu kullan.uğraşma

Soru : Organicare Organic Baby Shampoo * Doğal SLS ve SLES içerir
Silikonla saçta ve ciltte yumuşaklık sağlar

%100 ICEA organik sertifikalı organik bir bebek saç ve vücut şampuanıdır
Kokusunu benzol türevi sentetik koku vericilerden alır

Soru : Bakım ürünlerinde sıklıkla kullanılan Lanolin için hangisi yanlıştır ? * Koyun yününün işlenmesiyle üretilen bir jeldir
Koyunlar DDT ve diğer böcek ilaçlı bitkilere sürünerek otladıklarından Lanolin böcek ilacı kalıntısı içerebilir

Soru : Ethyl, Methyl ve Butyl baş ekleri alan ve toksik birikime yol açan organik yönetmeliğinde yasaklanmış kozmetik koruyucu hangisidir ? * Silicon
Paraben
Parafin
Lanolin

Soru : Hangisi yanlıştır ? * Talk pudrası organik yönetmeliği kurallarınca organik bebek bakım ürünlerinde kullanılamaz
Pudra terlemeyi önler ve cilde iyi gelir
Organik ürünlerde pişiğe karşı organik yağlar ve özler içeren ürünler kullanılır
Talk pudrası anneler ve bebeklerde alerji ve astıma yol açabilir

Testi Bitir

cevapları bilen varmı acabaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…