puan durumu günün sonunda açıklanacakmış sanırım öyle bişi okumuştum sayfadaki yorumlarda.
canım hoşgeldin ,
genelde facebooktan yarışıyoruz , çok nadir normal sitelerdede oluyor , bizler link veriyoruz , herhangi bir linke girdiğinde yapcaklarını anlarsın sende anlatılıyor orda.
yarışmalar oluyor , sorular oluyor , cvplıyoruz yada oyunlar oynuyoruz falan.
:)
gününüz güzel geçsinn
Air çok ballısın nazar değmesizz, balını kıskanıyorum
sorular tam aklımda değil ama şunlar var;
Das parfume yazarı Patrick Süskind
Sevgililer gününün diğer adı - Valentine Days
Aşk Tesadüfleri Sever oyuncusu - Mehmet Günsur
Aşk kokusunu seslendiren - Kenan Doğulu
Mecnun lu sorunun cevabı - Leyla
altınbaş kuruluş tarihi - 1975
Aşk kaç beden giyer'i seslendiren - hadise
kadın kokusu filminde al paçino 'nun ettiği dans - tango .....
başka soru aklıma gelmedi :44::44:
yazar - patrick süskind
dans - tango
sevgililer günü- valentine's day
erkek oyuncu- mehmet günsur
şarkı- kenan doğulu
şiir- atilla ilhan
mecnun-leyla
aşk yunan mitolojisinde- eros
altınbaş-1975
şarkı-hadise
bide bu vardı ,
Yunan mitolojisindeki aşk tanrısı eros
Walla ben ilk oynadığımda 48 saniye kala bitirdim sonra bi kaç kez daha çözdüm testi 56 saniye falan yazdı .... artık hangisini kabul edecek bilemiyorummm :44:
kızlar herkese slm.geçen aylarda katılamamış olup şimdi katılmak isteyen varsa ben gibi bebegime bakım.com da hediyeli anket yeniden açılmış haberiniz olsun
canım nerden anladın yeniden açıldığını , ben geçen ay girmiştim ama yanlış cvp vermiştim zaten kazanamadım ama , şimdi girince daha önce katıldınız dio
Sevgili Ardell Türkiye Takipçileri, Hepinize yarışmamız gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Sorumuzun cevabı c) Yaklaşık 4-5 hafta dayanır. olacaktı. Sorumuza doğru cevap vererek bize ulaşan;Ardell Türkiye
İşte bugünkü hediyeli yarışmamızın sorusu!
ARDELL DuraLash Takma Kirpikleri' nin dayanma süresi ne kadardır?
a) Aynı gün içerisinde sabah takılıp, gece yatmadan önce çıkarılır.
b) 5 gün dayanır.
c) Yaklaşık 4-5 hafta dayanır.
d) 6 ay dayanır.
Cevaplarınızı bulker@santekozmetik.com adresine bekliyoruz. 10., 50., 80., 120. ve 150. kişilere birer adet DuraLash Takma Kirpik Başlangıç Seti hediye ediyoruz. Şanslı yarışmacılarımızı saat 14:30' da sayfamızda açıklayacağız. İyi şasnlar dileriz.
kızlar herkese slm.geçen aylarda katılamamış olup şimdi katılmak isteyen varsa ben gibi bebegime bakım.com da hediyeli anket yeniden açılmış haberiniz olsun
link verirmisin tatlım
Organicare Organic Baby Shampoo walla ben başka hesaptan girdim o zaman bilemiyorum.bi de bu arada az önce aradılar kargoya veriyoruz diye sok oldum bu kadar çabuk beklemiyodumcanım nerden anladın yeniden açıldığını , ben geçen ay girmiştim ama yanlış cvp vermiştim zaten kazanamadım ama , şimdi girince daha önce katıldınız dio
yazar - patrick süskind
dans - tango
sevgililer günü- valentine's day
erkek oyuncu- mehmet günsur
şarkı- kenan doğulu
şiir- atilla ilhan
mecnun-leyla
aşk yunan mitolojisinde- eros
altınbaş-1975
şarkı-hadise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?