Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

milla olduğu gün çek oluyoya ondan

ay pardon o zaman,ben dikkat etmemişim

markafonim sayfası coca cola trendyolun devam ettiğini söylüyor.trendyol 31 ocak son demişti. anlamadım hangisi doğru.
üstünde de durmadım yoksa kavga ederim o markafonimle.
bilip bilmeden iddalaşan insanlara sinir oluyorum

air' ben mail atmıştım atölyeye, şubatta yollayacaklarmış

şu diyeti bi ben yapamadım diyet yapanlara imreniyorum şaka diil gerçek evlenmeden önce 43 kiloydum çocuk doğurdum 55 kiloda bile zor duruyorum 1 75 de boy var oof ooof
ayy sen bir de çocuk doğurmuşsun 55 kilosun..ben 154 boyla 66 kilodaydım.çoluk çocuk ta yok daha baktım kociş beni boşamak üzere hemen tedbir alaym dedim ve 2ayda ancak 57 olabildim.ne yesem yarıyo valla.Bir de bebiş düşünüyoruz artık ne olcak benim halim dogumdan sonra bilmem
bu arada faceim açıldı tekrar kapatmaya korkuyorum açılmaz diye bu nazar da senin için kilon çok iyi bence tütütüttü...

Allah daha fazla versin cnm.Bizlere de nasip etsin

Intel’den hediyeler kazanmak ister misin?
Intel Cevapla Kazan’a katıl, soruları cevapla, kazanma şansını yakala...
Intel Türkiye - Cevapla Kazan | Facebook

amin herkese

KİEHL'S vücut losyonum bugün geldi seninkide gelecektir göndermişler

inşallah gelir bana da mail geldi ama gelen giden yok

Canim masallah ne ballisin

saol canm

Rica ederim, afiyet olsun.

Maşallah diyelim kuzum.
Ayakkabı atolyesinden gelicektir. Uzun süren bi kampanya. Daha öncede hediye göndermişlerdi.

Bu akşam trendyol olsa ne iyi olur.

inşallah canm yaa inşallah gelir

hadi bakalım canm yaa sayfadan şutlandım ya ümidim kesildiama yazmışlardı sayfaya hediyeniz gönderilecektir diye:44:

Yarışma döneminde her hafta en çok puan toplayan klanın lideri PlayStation Vita 3G, her hafta bireysel anlamda en çok puan toplayan oyuncu PlayStation Vita WiFi, her gün 80 puana ulaşan 80. ve 160. oyuncu Sony PlayStation 3 oyunları (her kullanıcıya bir adet olmak üzere) ve son 3 gün boyunca sorulacak olan 3 bonus soruya ilk yanıt veren 3 kullanıcı da Sony PlayStation’dan sürpriz oyunlar kazanacaktır. Haftayı en çok puanla tamamlayan klanın lideri, aynı zamanda o hafta bireysel anlamda en çok puan toplayan oyuncu ise, yalnızca klan liderinin hak ettiği ödül olan PlayStation Vita 3G kazanacaktır. Aynı anda hem bireysel ödül hem klan ödülü Sony ve Dekatlon Buzz’dan talep edilemez. Bu ve benzeri durumlarda, sıralamada bir alttaki kullanıcı ödül almaya hak kazanacaktır. Uygulamada büyük ödüller olan PlayStation Vita 3G ve PlayStation Vita WiFi haftalık olarak verilecek ve klan puanları her hafta Çarşamba günleri saat 12:00 ‘da sıfırlanacaktır. Bu durum klan üyeleri için de geçerli olup bireysel puanlar da hafta başlarında sıfırlanacaktır. Tıkla ve hemen katıl !

https://www.facebook.com/PlaystationTr?sk=app_234004870011499
01.02.2012
27.02.2012

Pierre Cardin En Moda Koleksiyon yarışmasında filmlere oy ver, hediyeler kazan. Yarışma sonundaki sıralama sonucunda “En Moda Koleksiyon” yarışmasına girip 21 gün boyunca filmlerden herhangi birisine oy verenler arasından genel sıralamadaki her 350. katılımcıya Jabra Bt2035 Bluetooth Kulaklık, her 600. katılımcıya Apple iPod shuffle 2GB hediye edilecektir. Hediye olarak verilecek Apple iPod Shuffle sayısı toplamda 10 adet, Jabra Bt2035 Bluetooth Kulaklık toplamda 20 adettir. Apple iPod Shuffle 2GB hediye alacak en son kişi yarışmaya katılan 6000. Facebook kullanıcısı olacaktır. Jabra Bt2035 Bluetooth Kulaklık hediye alacak en son kişi ise yarışmaya katılan 7000. Facebook kullanıcısı olacaktır. Tıkla ve hemen katıl !

https://www.facebook.com/PierreCardinTurkiye?sk=app_263821783683954
26.01.2012
15.02.2012

Trendyol ve markafoni hediye çeki hakkında...

Trendyol haftalık olarak gelenek haline getirdiği 20 TL'lik (En son 10 TL'lik kampanya kodları dağıtıldı) Tv Kampanyası kampanya kodu fırsatı duyurusu yapıldığı an sayfamız üzerinde yeralacaktır. Bunun haricinde trendyol'dan hediye çeki kazanmak için coca cola kırmızı kasa şifreleriyle 10'ar TL'lik hediye çeki kazanabilirsiniz.

Markafoni uzun süredir hediye çeki konusunda sessiz kalmakta. Şu an markafoni'de hediye çeki kazanmanın tek yolu Araştırma şirketi olan The Panel Station'a üye olarak katılacağınız anketler sonucu hediye çeki almaya hak kazanabilirsiniz.
Bunun için buraya tıklayınız. (markafonim faceden bakın kızlar)

Bunların haricinde hediye çeki kazanabileceğiniz kampanyalar olduğunda bilgilendirmesi yapılacaktır.

Yaklaşan Sevgililer günü dolayısıyla hediye çeki kampanyaları artacaktır.

Hediye çekleri konusunda paylaşımlar yapan kullanıcılarımızı bilgilendirmek istedik.

Son düzenleme:
PoloSepeti.com
Yarışmamız gayet basit, bağlantıyı bir kez profilinizde herkese açık paylaştıktan sonra görseldeki ürünün California Polo Club Türkiye sayfamızdan kodunu bulup Polo Sepeti | Facebook mesaj atmanız :) Adınız ve soyadınızla herkese başarılar :) Yarışmadaki süpriz hediyeleri kazanmak için hızlı ve şanslı olmanız yeterli (3 Kişi) Sayfanın altına yazanlar kabul edilmeyecektir. Yarışmamız yarın sabah 10:00'a kadar sürecektir. Herkese başarılar :)

kontes arkadaşım; coca cola trendyol dün sondu gerçekten de,
ama bugün itibariyle 29 şubata kadar tekrar devam ettiriyolar,
hatta ben özellikle bugünü bekledim devam ettirirler diye, bugün aldım bitane, 1 ay vaktim olsun dedim

sizlerden ilk öğrendiğim kampanya olan şu unlu munlu şeyden yumuşatıcılar geldi bugün, annem ve kendim içindi, onlar da geldiler

bu konularda henüz çok yeni olduğum için sessiz sakin takip ediyorum sizi şuaralar

ya kızlar trendyol bugun olmamasına sevindim evde deildim yeni geldim meraktan cıldırcaktım.hakkatten yarın mila butıgı var.mila butıgının eklendigi gün mutlaka çek veriyorlar.ama hangi programda vereceklerki.deniz akkayanın bi programı varmı ki

benimkiler de geldi dün,harika paketlemişler valla taktir ettim doğrusu...
birini anneme verdim birini de kendime ayırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…