benimkiler de geldi dün,harika paketlemişler valla taktir ettim doğrusu...
birini anneme verdim birini de kendime ayırdım
bugün sabahın köründe tele uyandım tebrikler yatak anketimize katıldınız 35bin kişi içinden seçtiğimiz 7 bin şanslı kişiden oldunuz dedi...bende uyku sersemi seviniyorum sonunda adam :%20 indirim kazandınız demesinmi kafam bi attıilgilenmiyorum hatırlamıyorum öylesine katılmışımdır dedim kapattım... bidaha aNkete falan katılmıycam
hakkaten kuşum ya, bir de ince köpüklere sarmış öyle kolilemişler :114:
hakkaten ben de birini kendime ayırayım ya, bak iyi akıl etmişsin
pardon ANKETE
gunaydın kızlarr cook mutluyum ızmıre kar yagıooo her yer bembeyeazzz yupiii
yaaa kızlar bu unnado beni delirtti!
zeytinyağlı sabun yumuşatıcı siparişi falan vermiştim, tabi hediye çeki verdiği için bunları farklı hesaplar açarak aynı adrese istedim. üzerinden baya bi zaman geçti ama gelen giden olmadı ben de siteden bi bakayım dedim sipariş görünmüyo. hemen mail attım bana resmen sahtekar dediler ben de madem ürünleri göndermiyosunuz o zaman paramı iade edin yoksa hukuki yollara başvuracam dedim bakalım ne diyecek pislikler! bi daha da dönüp yüzüne bakmam o saçma sapan iş bilmez sitenin!
ay sende mi izmirlisin , sevincini çok iyi anlıyorum canım , diğerleri diyodur şimdi ne var karda die
bende yazcaktım ama şimdi konu dışı dicekler diye yazamamıştım ama mutluluğumu paylaşan biri görünce hemen atladım
bende çok mutluyum yaaa heryer pamuk gibi
bende izmirdeyim karşıyakada..yeni atandım memurluğa.mıllet kar yağıyor dıye seviniyor bana çok normal geliyor valla.buraya da kar yağıyooo
bugün sabahın köründe tele uyandım tebrikler yatak anketimize katıldınız 35bin kişi içinden seçtiğimiz 7 bin şanslı kişiden oldunuz dedi...bende uyku sersemi seviniyorum sonunda adam :%20 indirim kazandınız demesinmi kafam bi attıilgilenmiyorum hatırlamıyorum öylesine katılmışımdır dedim kapattım... bidaha amkete falan katılmıycam
ayrıca metro cevapları daha önceki sayfalarda var
sorular değişmiş canım.ben hatırladığım cevapları yazayım size.
metro 1günde 360bin tane tüketiliyor.
traktörlerin renkleri mavi-kırmızı.
12 kişiye 1 sokak lambası düşüyor.
araba plakası soruyodu onu tam hatırlamamakla birlikte sonu 55 ile bitendi sanırım:26:
anne terlik kullanıyor.
Çocukların haftasonları sevmediği şey alışveriş yapmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?