Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bugün sabahın köründe tele uyandım tebrikler yatak anketimize katıldınız 35bin kişi içinden seçtiğimiz 7 bin şanslı kişiden oldunuz dedi...bende uyku sersemi seviniyorum sonunda adam :%20 indirim kazandınız demesinmi kafam bi attıilgilenmiyorum hatırlamıyorum öylesine katılmışımdır dedim kapattım...bidaha amkete falan katılmıycam

benimkiler de geldi dün,harika paketlemişler valla taktir ettim doğrusu...
birini anneme verdim birini de kendime ayırdım

hakkaten kuşum ya, bir de ince köpüklere sarmış öyle kolilemişler :114:
ben de birini kendime ayırayım ya, bak iyi akıl etmişsin, ben düşünmedim hiç onu

Son düzenleme:

pardon ANKETE

yaaa kızlar bu unnado beni delirtti!
zeytinyağlı sabun yumuşatıcı siparişi falan vermiştim, tabi hediye çeki verdiği için bunları farklı hesaplar açarak aynı adrese istedim. üzerinden baya bi zaman geçti ama gelen giden olmadı ben de siteden bi bakayım dedim sipariş görünmüyo. hemen mail attım bana resmen sahtekar dediler ben de madem ürünleri göndermiyosunuz o zaman paramı iade edin yoksa hukuki yollara başvuracam dedim bakalım ne diyecek pislikler! bi daha da dönüp yüzüne bakmam o saçma sapan iş bilmez sitenin!

metro kazanmışımmmmmmmmm şu organicum danda dün aradılar adres istediler şansım geri dönüyo galiba dünde prima paketi geldi önceki daha güzeldi bunu pek begenmedim ama olsun

gunaydın kızlarr cook mutluyum ızmıre kar yagıooo her yer bembeyeazzz yupiii

ay sende mi izmirlisin , sevincini çok iyi anlıyorum canım , diğerleri diyodur şimdi ne var karda die

bende yazcaktım ama şimdi konu dışı dicekler diye yazamamıştım ama mutluluğumu paylaşan biri görünce hemen atladım

bende çok mutluyum yaaa heryer pamuk gibi

aynen benimde alisverisimi iptal ettiler bende uyeligimi iptal ettim

bende izmirdeyim karşıyakada..yeni atandım memurluğa.mıllet kar yağıyor dıye seviniyor bana çok normal geliyor valla.buraya da kar yağıyooo

bende izmirdeyim karşıyakada..yeni atandım memurluğa.mıllet kar yağıyor dıye seviniyor bana çok normal geliyor valla.buraya da kar yağıyooo

hoşgeldin canım memleketimize, sokakta çocuklar doldu bizim hemen attılar kendilerini dışarı

hiç yağmadığı için özlüyoruz napalım , sizler gibi alışık diilizki :)))

beni 2 gn önce aradılar dormeodan adam anlatıyodu bşyler kazandınız dediğinde bende misafirim var şuan anket falan cevaplayamam dedm :))))
sonra ne zamn tekrar aramamı istersiniz dedi bende şöyle 2 3 saat sonra dedim bu arada ne kazandım ben anlamadım dedim kapaatmadan çek mek diyince tamam sen araaa 2 3 saat sonra ben açmam dedim içimden kapadımmm

yasmincim benim de erkek kardeşim izmirde okuyor
sevnmen bence garip değill ohh beyazınkeyfini çıkar ben burda bıktım kardannn

ayrıca metro cevapları daha önceki sayfalarda var

sorular değişmiş canım.ben hatırladığım cevapları yazayım size.
metro 1günde 360bin tane tüketiliyor.
traktörlerin renkleri mavi-kırmızı.
12 kişiye 1 sokak lambası düşüyor.
araba plakası soruyodu onu tam hatırlamamakla birlikte sonu 55 ile bitendi sanırım:26:
anne terlik kullanıyor.
Çocukların haftasonları sevmediği şey alışveriş yapmak.

ben de bi iki tane ekliyim:arjantin forma numarası 10
gündüz bakkalın babasının mesleği hakem
aileler stadı bisiklet farlarıyla aydınlatıyor

gündüz abinin babası hakem
formalar arjantin-ingiltere diye buldum
gündüz abi bakkal-mucit-futbol aşığı diğer şık olacak onu hatırlayamadım
araba 34 AVZ 55 olcak kızlar
bir de kasabanın kahvesinde kupa veriliyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…