Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kuzummm Mangolu olanı bence bir harika ben zaten uzunnnn zamandır kullanıyordum o yüzden bana da çıksın Güle Güle kullan inşallahhhh.

tebrikler canm

tebrikler

yok canım hala beklemedeyim 15 iş gününde ulaşcakmış

o süper iyi günlerde kullan

bu kadar bal olur mu kız bende bakıyım dur:18:
çok teşekkür ederim hanımlar darısı kazanmamış olanların başına inş

markafoni çekim yok emmee sanırım trendyolda yarın oje var O.P.I butiği açılacakmışş oje krizim geldi resmen:26:

Dear: e-Mail Winner,

THE COCA-COLA AWARD PROMOTION 2012 OFFICIAL PRIZE NOTIFICATION We are pleased to inform you
of the result of the just concluded annual final draws held 27th JANUARY,2012 in London Uk
by Coca Cola Award in conjunction with the British American Tobacco Worldwide Promotion, your
email was among the 20 Lucky winners who won 1,000,000.00 each on the COCA-COLA AWARD

ıngılızce bılen cevırebılırmı bunu bana yada vırusmudur acaba anlamadım kı ben sımdı sankı bısey kazandın dıyor ama çözemedım

COMPANY PROMOTION.

Please contact our fiduciary agent for claims with the contact below Agent.

Dr: Robert C Johnson
Email: c.group1@msn.com

1.Full Name:
2.Full Address:
3.Status:
4.Occupation:
5.Age
6.Phone Number:
7.Country:

Congratulation!!

Sincerely,
Mr. Carl Robbison
Online Co-coordinator

markafoni çekim yok emmee sanırım trendyolda yarın oje var O.P.I butiği açılacakmışş oje krizim geldi resmen:26:

Allah rızası için ben sana oje alıyımda ne olur oje resimlerine kimsecileri etiketleme kkontess
Milletin faceleri çöktü kkontesscim benim de iki hesabım acısını ben bilirim etiketleyenleri bi bulsam

Online translate de bunlar çıktı,pek güvenilir değil gibi..

Biz sizi bilgilendirmek için mutluyuz COCA-COLA ÖDÜLÜ TANITIM 2012 RESMİ ÖDÜLÜ BİLDİRİM
27 Oca düzenlenen Londra Uk sadece sonucuna yıllık nihai berabere, 2012 sonucu
Coca-Cola ile birlikte British American Tobacco Worldwide Promosyon Ödülü,
e-posta 1,000,000.00 her COCA-COLA ÖDÜLÜ kazanan 20 şanslı kazananlar arasında yer aldı

Trendyol benim hesabada 20 tl çek yollamış 23 şubata kadar son kullanım Çok sevindimmm. Hemen harcamıycam. Biraz beklicem yeni kampanyalar gelsin. Zaten tv kampanyasıda oluyor arada. Ohh cok sevindim valla. Hiç trendyol'dan alışveriş yapmamıştım halbuki. Çek yollamalarına şaşırdım

Coca-Cola ile birlikte British American Tobacco Worldwide Promosyon Ödülü,
e-posta 1,000,000.00 her COCA-COLA ÖDÜLÜ kazanan 20 şanslı kazananlar arasında yer aldı yazıyor kazanmışşın sanırım..

valla cnm anladıgım kadarıyla bi ödül kazandın sen ama tabi sahtekarlık olabilir 20 şanslı kiişi arasına girmişsin gibi bişi anladım bilgilerini gönder dio tanıtım ödülü kazanmıssın

kızlar kazanmısım =))))

valla cnm anladıgım kadarıyla bi ödül kazandın sen ama tabi sahtekarlık olabilir 20 şanslı kiişi arasına girmişsin gibi bişi anladım bilgilerini gönder dio tanıtım ödülü kazanmıssın

kızlar banada sahte geldı sımdı maılı yolladım coca colaya bakalım .. bu arada facemlede bırı oynayıp duruyo yandım yandımmm dıkkat edın bu kampanyalardan kac kısı ıle arkadas oldum yandım galıba

kızlar saç boyası renklerini araştırırken voila nın sitesinde ödüllü anket diye birşey gördüm. anketi dolduran her 50. kişiye saç boyası hediyeymiş.
ama ben üye olamadım. sistem kabul etmedi bir türlü. isterseniz siz de bir deneyin..

Allah rızası için ben sana oje alıyımda ne olur oje resimlerine kimsecileri etiketleme kkontess

anlamadım?
ben kimseyi asla etiketlemem.
kampanya face'imi de 2 haftadır kullanmıyorum.
kişisel face'imin sizlerle alakası yok.
ne demek istediğinizi anlamadım özetle.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…