bu da bir başka hesabıma geldi şimditrendyol.com20 TL01.03.2012
gold üyelik mi bu seninkisi
çok şanslısın cnm güle güle kullan
kızlar trendyol gold üyesi olmak için belirli bir miktar üzerinde alısveriş yapmak gerekiyormus,. mail adreslerimize de bildirim yapılıyormus bizde onaylarsak aktifleştirme yapıyormusuz mailimiz üzerinden, şimdi alısverş üst limitini bulmaya calısıyorum. gold üyesi oldugumuzda davet ettigimiz her arkadas için alısveriş yaptıklarında 10 degil 20 tl çek geliyormus bize.
sağol canımmmböylelikle toplamda 50tl'lik çekim oldu tv kodu da olursa ohhh baya bi süpürürüm ortalığı
ohhhhinanmıyoruuummm bende özenip trendyola girdim öyle karıştırıken bide baktım 23 şubata kadar kullanmalık 20 tl çekimvarrrr
10 tl de coca cola biriktirmiştiimm.yeeehooooooooo
bencede cnm tv kampanyasına kadar kullanma
evet aynen öyle.
ayrıca davetiye geliyor
mesela simay bülbül defilesine davet geldi bana...
benim 50 siparişim vardı hesabımda, gold olmak ister misiniz dediler, olur dedim.
sevdim ben bu işi yaa
dünyanın şeyini alıyordum ama kargo filan paso ödüyordum. çek de gelmiyordu
ayrıcalığı sevdim
aynen aynenohhhhh doya doya harca kuzumm okadar alısveriş yapmıssın haketmişsin senbenmde az kalmıstır desene yakın benmde gold ayrıcalıgım
bi hoş oluyo insan dmi özel hissetmek güzel
sağolasın kuzummkontes güle güle iyi günlerde harca
haa birde şu face grubunuza katılmak istiyordumdaa
Durudan bende duş jeli seti kazanmışım.aslında oğlum kazandı sayılır.ben iş yaparken hep o oynadı sabun kazanacam die
Durudan duş jeli seti kazanmışım
çok çok çok teşekkürler.
airlikfer senin bornoz setin geldi mi
merabayın hatunlar
bu arada cümleten hayırlı kandiller, dualarımız kabul olsun inşallah
casio dan saat kazanmışım ben de bugün, bu hediye işleri çok tatlı gelmeye başladı bana da
oooooolleeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyy
trendyol.com20 TL09.02.2012
bu da bir başka hesabıma geldi şimditrendyol.com20 TL01.03.2012
benim bi kaç üyeliğim var canım.
aile eş dost adına
asıl üyeliğim (kendiminki) gold üye
tebrikler canm
tebrikler
yok canım hala beklemedeyim 15 iş gününde ulaşcakmış
o süper iyi günlerde kullan
bu kadar bal olur mu kız bende bakıyım dur:18:
selam kızlar
kazanan herkese tebriklerbugün beni 0800 lü numaradan evyap firması aramış tabi ben görmedim taaa akşam gördüm aradım müş hiz görevlisi bayan tekrar aranırsınız dedi acaba ne ki :26: size öyle arama geldi mi ben buranın komutlarına göre iş yapıyorum
selam kızlar
kazanan herkese tebriklerbugün beni 0800 lü numaradan evyap firması aramış tabi ben görmedim taaa akşam gördüm aradım müş hiz görevlisi bayan tekrar aranırsınız dedi acaba ne ki :26: size öyle arama geldi mi ben buranın komutlarına göre iş yapıyorum
bal olmasına var Allah razı olsun daa hala bi markafoni çekim yokessie oje alcaktım yaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?