limangoda o link ile üye oldum 20 tl kazandım 7 tl de kendi verdiikisi bir arada kullanılıyormu 1 saat içinde alışveriş yapmam lazım lütfen bilen varsa yardım
limangoda o link ile üye oldum 20 tl kazandım 7 tl de kendi verdiikisi bir arada kullanılıyormu 1 saat içinde alışveriş yapmam lazım lütfen bilen varsa yardım
kontesim adres kaydında doldurulması zorunlu diyor geçemedim orayı mecburen verdim ayrıca sayende 2 yeni hesaptan 20 tl kazandım ama kullanmak için telefon istiyor sonra anamın tel no su ile alacağım bir de artık kokrkuyorum bebek sitesinde olanlar malum
ben tc yazmadan üye oldum :26:
tel no konusunda sorun olmaz.
ben de kuzeninkini aldım
sadece kargon yola çıkınca o no'ya mesaj gidiyor hepsi o.
bir de 3g şifre mesajı cep teline geliyor ama o nasıl ayarlanıyor bilmiyorum.
ben her hesaba eş dostun telini yazdığım halde, 3g şifre mesajı hep kendi telime geldi.
kargo beleş bugünlimangoda kargo kapıda mı ödeniyor.
7tl ile alışveriş yaptım kargo 0 tl göküyordu acaba kapıda mı öderim?
limangoda kargo kapıda mı ödeniyor.
7tl ile alışveriş yaptım kargo 0 tl göküyordu acaba kapıda mı öderim?
hep üyelik diye yazdığımdaan anlaşılmadı sanırım. hani alışverişi yapıyorsunda adres tanımlıyorsun ya orada kutucuğu var tc nin ben pas geçtim uyardı acaba sen hepsini aynı adrese ve kendine mi alıyorsun ondan sorun yok herhalde mantıklı açıklaması bu ben ce... ben hep farklı isimlere aldım ondan oldu galiba
benim diğer üyeliklerimde de tc yok canım. o haneye - yaz geç
yaa kıslar bu da unlu siteye dönmesin yakında dolandırıcılıktan içeri atılcaz galiba bari temiz çamaşır neyin getirenimiz olsa..
Kızlar Limango için 20tl kazanılan referans linki nerde acaba? Bulamadım..limangoda o link ile üye oldum 20 tl kazandım 7 tl de kendi verdiikisi bir arada kullanılıyormu 1 saat içinde alışveriş yapmam lazım lütfen bilen varsa yardım
ayy kafanı şişirdim bebiş valla parmağında oynatıyorsun e ticaret sitelerini sağol yardımın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?